Evet ilk iki gun genelde hep dinlendim ama artik biseyler yapiuorim,mutfakta cunku bi cocugum var ona da ilgi gerekiyor ,esim yardim etse de bende ayaklandim surekli yatmiyorum ama ara ara dinlenerek isimi yapiyorum,so tarafimda genede bi kasilma ve hareketlilik var nedir bilmiyorumBen de 10 mayıs transferiyim. Evde iş yapıyor musunuz kızlar?
Çok erken bi test bence canım kanda değer yine iyi ona göreBenm bugun 6. Günüm idrarda çıkmadı ama kanda 4.23 çıktı napıcam bilmiorum
Yeni tutunuyor belli ki. Olmasa 0 çıkardı çünkü. 10.gün tekrarlayın benceBenm bugun 6. Günüm idrarda çıkmadı ama kanda 4.23 çıktı napıcam bilmiorum
Pazar günü bidaha yapmamı söyledi doktor inşallahh güzel haberler yazarım burayaYeni tutunuyor belli ki. Olmasa 0 çıkardı çünkü. 10.gün tekrarlayın bence
Yok bana yapılmadı ovitrelle ama tabiki erken test yıpratıo insanı şuan pazarı iple çekiorumArkdşlar erken test yapmayın eğer transferden sonra ovitrelle yaptırdıysa doktor onun içinde beta hcg var ve yalancı pozitif çıkıyo sakın yapmayın günü bekleyin gereksiz olarak etkileniyor insan kasmayın kendinizi
Bize bugun geçmek bilmedi resmen:) yarın hadtaneye gidicez kn vermeye bakalım değer ne olduHanımlar nasılsınız nasıl geçiyor bekleyişlerumarım hepimiz pozitifleri arka arkaya duyururuuz
Benim test günüm 19 Mayıs
Sizinkiler nedir ?
Umarım yükselmiştir değerin canım sen içini ferah tutBize bugun geçmek bilmedi resmen:) yarın hadtaneye gidicez kn vermeye bakalım değer ne oldu
Yaaa şimdi kaçıncı gün baktırmış oluyosun o zaman inş artmıştır çifter çifterBize bugun geçmek bilmedi resmen:) yarın hadtaneye gidicez kn vermeye bakalım değer ne oldu
Yarın 9. Gün bakalım inşallahhhYaaa şimdi kaçıncı gün baktırmış oluyosun o zaman inş artmıştır çifter çifter
Baktirdiniz mi acaba,sonucunux nedirYarın 9. Gün bakalım inşallahhh
Canın naptın baktırdın mı kanaYarın 9. Gün bakalım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?