10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Belirti arayıp bulamayanlardanım canım ben 😂 sim nasıl nasıl durumunuz , nelere dikkat ediyorsunuz neler yiyip içiyorsunuz ekstra , belirtiniz var mı
😂 aynı bende belirti arayanlardanim Göğüslerim de biraz ağrı var çok az kasık bel ağrısı arada hafif oluyor fitil kullandığım için akıntım çok oluyor bakalım cumartesi günü test günüm
Nelere dikkat ediyorum cnm çok yormuyorum kendimi hafif işler yapıyorum ev supurmuyorum mesela hep yatmiyorum da sürekli ayakta da değilim yumurta yoğurt süt meyve sebze çok yiyorum dışarıdan hiç yemiyorum öyle cnm

😂 aynı bende belirti arayanlardanim Göğüslerim de biraz ağrı var çok az kasık bel ağrısı arada hafif oluyor fitil kullandığım için akıntım çok oluyor bakalım cumartesi günü test günüm
Nelere dikkat ediyorum cnm çok yormuyorum kendimi hafif işler yapıyorum ev supurmuyorum mesela hep yatmiyorum da sürekli ayakta da değilim yumurta yoğurt süt meyve sebze çok yiyorum dışarıdan hiç yemiyorum öyle cnm
Ay çok sağol gideyim alayım hemen
7,66 da idrarda görünmez kesinlikle. Çok normal yani :) İdrarda en ama en erken 10 u tespit edebiliyor. Onu da tespit edebilenler en kaliteli erken gebelik testleriymiş. O da sulanmamış, beklemiş, sabah ilk idrarda falan. Normal kaset testler 25 ten önce çıkmıyor.

İnşallah değeriniz katlanarak artar. Bence yarın tekrar kan verin. 15 i geçtiyse iyi demektir :) %60 artmasını da kabul ediyorlar ama.
Test günü yaklaştıkça heyecan ve
korku arttı bende 😂 sizde durumlar nasıl hanımlar

Ben de geldim 11 mayıs transferi olarak 5. Gün tek embriyo yapıldı. Yanız dikkatimi çeken bir durum var bana test tarihi 24 mayıs denildi 5. Gün embriyosuna 10. Günde mi yapılacak ya da hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.

Ben de geldim 11 mayıs transferi olarak 5. Gün tek embriyo yapıldı. Yanız dikkatimi çeken bir durum var bana test tarihi 24 mayıs denildi 5. Gün embriyosuna 10. Günde mi yapılacak ya da hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.
Evet canım bizim hastane herkese öyle yapıyormuş

Hoşgeldin bu arada 😊 inşallah gebelik haberlerimizi de paylaşırız birlikte 🥰

Hoşgeldin bu arada 😊 inşallah gebelik haberlerimizi de paylaşırız birlikte 🥰
Hoşbuldum canım 😍 umarım öyle olur pozitifi görürüz benim 2. Transfer heyecanım ilkinde ikiz gebeliğim oldu ama 9. Haftada düşük yaptım o nedenle biraz stresliyim olmayacak diye. Hiç belirtim yok mesela ilkinde göğüs ağrım vardı kasık ağrım vardı bunda olmaması korkutuyor valla. Bakalım hayırlısı diyorum 🙏🙏

Merhaba cnm hastaneden hastaneye göre doktordan doktora göre değişiyor benimki 10 gün sonra istedi sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsun

Hoşbuldum canım 😍 umarım öyle olur pozitifi görürüz benim 2. Transfer heyecanım ilkinde ikiz gebeliğim oldu ama 9. Haftada düşük yaptım o nedenle biraz stresliyim olmayacak diye. Hiç belirtim yok mesela ilkinde göğüs ağrım vardı kasık ağrım vardı bunda olmaması korkutuyor valla. Bakalım hayırlısı diyorum 🙏🙏
İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız canım 🤲 Allah büyük o ol derse bir anda oluverir inşallah

Ay çok sağol gideyim alayım hemen

Test günü yaklaştıkça heyecan ve
korku arttı bende 😂 sizde durumlar nasıl hanımlar

Hiç sormayın ben transferimin 7.günü idrar testinde pozitif gören arkadaşların gazına gelip öğlen idrar testi yaptım. Negatif. Bembeyaz. Çok üzüldüm. Acımı yaşadım sanırım bugün oldukça sakinim (9. günüm). Yarın kan testi verip kurtulacağım. Kendimi hazırladım diyorum ama yine üzülürüm kesin. Kendime ağlama odası hazırlıyorum :p yarın da şansıma eve temizliğe gelecek abla olacak evde. Kısmet.

Ama olur da bir mucize olur. Çok sevinirim.

Hiç sormayın ben transferimin 7.günü idrar testinde pozitif gören arkadaşların gazına gelip öğlen idrar testi yaptım. Negatif. Bembeyaz. Çok üzüldüm. Acımı yaşadım sanırım bugün oldukça sakinim (9. günüm). Yarın kan testi verip kurtulacağım. Kendimi hazırladım diyorum ama yine üzülürüm kesin. Kendime ağlama odası hazırlıyorum :p yarın da şansıma eve temizliğe gelecek abla olacak evde. Kısmet.

Insallah pozitifi gorursun canim

Canım 7.gün çok erken değil mi ☺️ Zaten şöyle düşün o gebelik testlerini ne zaman yapıyoruz gebelikten şüpelenince adet geçince vs , daha bebek anne karnına düşünce değil 🤗 hiç moralini bozma bebeğim Benimle diye düşün ona pozitif enerji yolla 🥰 dularını esirgeme 🤲 ben senden pozitif diye mesaj bekliyor olacağım

Back
X