- 9 Mayıs 2021
- 40
- 20
- 3
- 31
inşAllah canım tabiki dualarım sizinleİnşallah dua kardeşliği olsun bebişlerimizin, annelerine sıkı sıkı tutunsunlar bekleyenler arasına sende hoş geldin canımdualarından bizi de esirgeme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşAllah canım tabiki dualarım sizinleİnşallah dua kardeşliği olsun bebişlerimizin, annelerine sıkı sıkı tutunsunlar bekleyenler arasına sende hoş geldin canımdualarından bizi de esirgeme
Ay çok sağol gideyim alayım hemenİnşallah dua kardeşliği olsun bebişlerimizin, annelerine sıkı sıkı tutunsunlar bekleyenler arasına sende hoş geldin canımdualarından bizi de esirgeme
Belirti arayıp bulamayanlardanım canım bensim nasıl nasıl durumunuz , nelere dikkat ediyorsunuz neler yiyip içiyorsunuz ekstra , belirtiniz var mı
Ay çok sağol gideyim alayım hemenaynı bende belirti arayanlardanim Göğüslerim de biraz ağrı var çok az kasık bel ağrısı arada hafif oluyor fitil kullandığım için akıntım çok oluyor bakalım cumartesi günü test günüm
Nelere dikkat ediyorum cnm çok yormuyorum kendimi hafif işler yapıyorum ev supurmuyorum mesela hep yatmiyorum da sürekli ayakta da değilim yumurta yoğurt süt meyve sebze çok yiyorum dışarıdan hiç yemiyorum öyle cnm
Test günü yaklaştıkça heyecan ve7,66 da idrarda görünmez kesinlikle. Çok normal yani :) İdrarda en ama en erken 10 u tespit edebiliyor. Onu da tespit edebilenler en kaliteli erken gebelik testleriymiş. O da sulanmamış, beklemiş, sabah ilk idrarda falan. Normal kaset testler 25 ten önce çıkmıyor.
İnşallah değeriniz katlanarak artar. Bence yarın tekrar kan verin. 15 i geçtiyse iyi demektir :) %60 artmasını da kabul ediyorlar ama.
Evet canım bizim hastane herkese öyle yapıyormuşBen de geldim 11 mayıs transferi olarak 5. Gün tek embriyo yapıldı. Yanız dikkatimi çeken bir durum var bana test tarihi 24 mayıs denildi 5. Gün embriyosuna 10. Günde mi yapılacak ya da hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.
Hoşgeldin bu aradaBen de geldim 11 mayıs transferi olarak 5. Gün tek embriyo yapıldı. Yanız dikkatimi çeken bir durum var bana test tarihi 24 mayıs denildi 5. Gün embriyosuna 10. Günde mi yapılacak ya da hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.
Hoşbuldum canımHoşgeldin bu aradainşallah gebelik haberlerimizi de paylaşırız birlikte
![]()
Merhaba cnm hastaneden hastaneye göre doktordan doktora göre değişiyor benimki 10 gün sonra istedi sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsunBen de geldim 11 mayıs transferi olarak 5. Gün tek embriyo yapıldı. Yanız dikkatimi çeken bir durum var bana test tarihi 24 mayıs denildi 5. Gün embriyosuna 10. Günde mi yapılacak ya da hastaneden hastaneye değişiyor sanırım.
Bahçeci Umut canım doktorum Cem ÇelikMerhaba cnm hastaneden hastaneye göre doktordan doktora göre değişiyor benimki 10 gün sonra istedi sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsun
İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız canımHoşbuldum canımumarım öyle olur pozitifi görürüz benim 2. Transfer heyecanım ilkinde ikiz gebeliğim oldu ama 9. Haftada düşük yaptım o nedenle biraz stresliyim olmayacak diye. Hiç belirtim yok mesela ilkinde göğüs ağrım vardı kasık ağrım vardı bunda olmaması korkutuyor valla. Bakalım hayırlısı diyorum
![]()
Hmm hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinBahçeci Umut canım doktorum Cem Çelik
Saol canım hepimiz için hayırlısını versinHmm hakkında hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
İnsan korkuyor düşünmeden edemiyor
Aminn inşallahSaol canım hepimiz için hayırlısını versin![]()
Aynen yaaaTransfer olan arkadaşlar nasıl geçiyor süreç ben test günü yaklaştkça çok gergin stresli olmaya başladım
Sol üst karın kısmında arada bir tırtıklanma gibiİnşallah canımpeki herhangi bi belirti bişey yaşıyor musun
![]()
Ay çok sağol gideyim alayım hemen
Test günü yaklaştıkça heyecan ve
korku arttı bendesizde durumlar nasıl hanımlar
Insallah pozitifi gorursun canimHiç sormayın ben transferimin 7.günü idrar testinde pozitif gören arkadaşların gazına gelip öğlen idrar testi yaptım. Negatif. Bembeyaz. Çok üzüldüm. Acımı yaşadım sanırım bugün oldukça sakinim (9. günüm). Yarın kan testi verip kurtulacağım. Kendimi hazırladım diyorum ama yine üzülürüm kesin. Kendime ağlama odası hazırlıyorumyarın da şansıma eve temizliğe gelecek abla olacak evde. Kısmet.
Ama olur da bir mucize olur. Çok sevinirim.
Canım 7.gün çok erken değil miHiç sormayın ben transferimin 7.günü idrar testinde pozitif gören arkadaşların gazına gelip öğlen idrar testi yaptım. Negatif. Bembeyaz. Çok üzüldüm. Acımı yaşadım sanırım bugün oldukça sakinim (9. günüm). Yarın kan testi verip kurtulacağım. Kendimi hazırladım diyorum ama yine üzülürüm kesin. Kendime ağlama odası hazırlıyorumyarın da şansıma eve temizliğe gelecek abla olacak evde. Kısmet.
Ama olur da bir mucize olur. Çok sevinirim.