Sonuç çıktı canlarCnm inşallah bugün güzel haberlerini alırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç çıktı canlarCnm inşallah bugün güzel haberlerini alırız![]()
Canım ben bugün test verdim şimdi öğrendim sonucu 100.56 imişMerhabalar Kan testi yaptıranlar varmı sonuçlar nasıl?
Hayırlı olsun çok sevindim. Belirtiniz var mıydıCanım ben bugün test verdim şimdi öğrendim sonucu 100.56 imişsen nasılsın testi tekrarladın mı
Yoktu canımHayırlı olsun çok sevindim. Belirtiniz var mıydı
Benim de hiç yok. Sadece dünle bugün adet ağrılarım başladı. İnşallah pozitif alırımYoktu canım![]()
Tebrik wderim.Allah tamamina da erdirsin insallah saglikla dogar insallahSonuç çıktı canlar100.56
çok şükür bin şükür , darısı sizin başınıza böyle güzel haberler vermenizi bekliyorum bende
Sonuç çıktı canlar100.56
çok şükür bin şükür , darısı sizin başınıza böyle güzel haberler vermenizi bekliyorum bende
Ahh cnm okadar çok sevindimkiSonuç çıktı canlar100.56
Çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızSonuç çıktı canlar100.56
yaaaa çok çok mutlu oldum canım benim senin adına. Kat kat artar inşAllah. E sen şimdi hamileysen bizlere de dua etSonuç çıktı canlar100.56
İnşallah canımBenim de hiç yok. Sadece dünle bugün adet ağrılarım başladı. İnşallah pozitif alırım![]()
Amin canım inşallah darısı hepinizin başınaTebrik wderim.Allah tamamina da erdirsin insallah saglikla dogar insallah
İnşallah canım yüreğinizi ferah tutun benimde belirtim yoktu hiçAhh cnm okadar çok sevindimkitopiğimizi açan arkadaşımız
oldu. Darısı hepimize. Bende Cuma günü vericem testi bakalım. Hiç bir belirtim yok gibi
İnşallah canım sizin pozitif haberlerinizi de bekliyorumÇok sevindim darısı bizlere inşallah
İnşallah canım benimÇok sevindim adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızhayırlı uğurlu olsun
![]()
İnşallah canım dualarimiz hepimiz içinSonuç çıktı canlar100.56
yaaaa çok çok mutlu oldum canım benim senin adına. Kat kat artar inşAllah. E sen şimdi hamileysen bizlere de dua et![]()
Böyle olup gebe olan bı cok arkadaş var canım telaşa kapılmaKızlar yeniden merhaba
Çok kötü bel ve kasık ağrım var çok korkuyorum bugün transfer günü hariç 7. günüm böyle olan var mı
Çok şükür çok sevndm senin adınaCanım ben bugün test verdim şimdi öğrendim sonucu 100.56 imişsen nasılsın testi tekrarladın mı
Düşünmemeye çalışıyorum cnm da çok korkuyorum benimle değildir diye cumartesi gelseydi Allah'ın izniyle yarın test yapsammiki diye düşünüyorumBöyle olup gebe olan bı cok arkadaş var canım telaşa kapılma![]()