Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ilk defa mi oldu?sancılar düzenli mi ? Benimde erken zamanlarda sancim oluyordu ama aralarda. Zamanla ilerleyince doktora gittim nstye bağladılar sancı cikti cok yuksek oranda. Korkutmak icin yazmiyorum ama sanci devam ediyorsa bence hiç durmadan doktora gidin.
Ilk defa mi oldu?sancılar düzenli mi ? Benimde erken zamanlarda sancim oluyordu ama aralarda. Zamanla ilerleyince doktora gittim nstye bağladılar sancı cikti cok yuksek oranda. Korkutmak icin yazmiyorum ama sanci devam ediyorsa bence hiç durmadan doktora gidin.
Şiddetli olmasa da düzenli olmasi önemli bence yine de gidin derim. Nstde anlarlar sanci var mi yok mu diye.
Bende sabaha kadar sancı çekip gittim hayır düzelmedi sancılar azaldı ama kasilmam da oluyor benim. Iyiki gitmisim rahim ağzı açıklığı varmış tespit edilmiş oldu. Şimdi ilaçla istirahat ile haftaları doldurmaya çalışıyorum bu arada devlet acilde anlayamadılar açıklığı bi perinatologa gittim. Perinatolog gördü.
Korkutmak istemem illa sorun vardır demiyorum ama en azından içiniz rahat etsin.