10 sene beklenir mi??

Zaynna

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
80
116
13
29
İyi geceler sevgili kk üyeleri;
Benim burda ilk konum ve şu an birilerinin fikirlerine çok ihtiyacım var.
Yaklaşık dört senedir ayrılmalı barışmalı bi ilişkim var.Ben 22 yaşındayım ve bu sene atandım düzenimi kurdum. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve henüz üni. 2 sınıfı okuyor.Ayrı şehirlerdeyiz şu an mesafe her ne kadar zorlasa da ikimizin de sevgisi çok kuvvetli olduğundan kopamadık.
Şimdi sorun şu ki evlilik için önümüzde daha bi altı yılımız var(okulu,ailevi sorunları yüzünden).
Bana sevgisinden emin olsam da ne yazık ki hayata bakışımız aynı değil ailelerimiz ,yetiştirilme tarzımız çok farklı.Bu sebeple annem hiç razı değil .
Ve bunlarda benim kafamı kurcalıyor sürekli bu kadar sene bekleyip sonunda hüsrana uğrama ihtimali beni çok korkutuyor.Acaba şuan kabul ettiğim şeyler altı sene sonunda beni rahatsız etmeye başlayacak mı.Dediğim gibi çok seviyoruz,ayrı kalamıyoruz ikimizde ama ben artık düşünmekten yoruldum.Bu riski göze almalı mıyım yoksa mantığımı mı dinlemeliyim?
Destan olmuş bu arada özür dilerim,umarım derdimi anlatabilmişimdir . yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfen...

Anne sozu dinleyin. Benim yegenimde dinlemedi annesini evlendi.simdi bin pisman.

eşimle benim aramda aman aman diyeceğim fark yoktu.
19 yaşında tanıştım ve 5 sene sonra nişanlanabildik. biz birbirimizden cok emindik şükür allah pişman etmedi bizi. benim cok engelim vardı yazsam dizi senaryosu cikar ama süphem olmadi. annemi dinleseydim(sudan sebebleri vardi) şimdi baskasiyla evli ve onun cocugunun annesi olacaktim o yüzden anneni aileni dinle diyenlere tam hak veremiyorum.
anladigim kadariyla sen bu konuda tedirginsin. belki gelip gecici bir bocalamadir ama gercekten emin degilsen gözden gecir derim.

Annen neden karsi cikiyor ,ailesiyle tanistin mi ,
Neye karsi gercekte

Hayata bakış açınız farklı olduğu için , şimdi ne kadar' amaaan ne sorun olabilir ki , birbirimizi sevmemiz yeter ' denilse de ileride bu meseleler ciddi problemlere sebep olabiliyor..
İster istemez canınız sıkılır..
Annenizi dinlemenizde fayda var..

Ne annenin fikrini ne de kendi mantığını görmezden gelme.

Şahsi fikrim,
gerçek anlamda var olan sevgi bile tek başına yetmiyor iken "sevdiğini sanma" gibi bir durumun hayal kırıklığı ile sonuçlanması kaçınılmaz.

kalbinin sesini dinle, kalbin sacmalıyorsa da kendi mantıgını dinle.
baska kimseyi dinleme, sonra pisman oldugunda keske kendi bildigimi yapsaydım dersin.

Anneler her zaman haklı olmaz. Ama sizin durumunuzda büyük bir kültür farklılığından bahsettiğiniz için annenizin haklı olma olasılığı yüksek sanırım.

Son düzenleme:
Annen neden karsi cikiyor ,ailesiyle tanistin mi ,
Neye karsi gercekte
Benim annem biraz tutucudur.Erkek ardaşımın aileside biraz fazla rahat onu sorun ediyor.Babasının alkol ve kumar sorunu var . Ama anneside erkek arkadaşımda melek gibi insanlar şimdiye kadar bana karşı tek bi saygısızlıklarını görmedim

Biraz akisina birakin o zaman ,karsiniza gelecek durumlari ityi tartin ,bu arada mesafe vs biraz sogumaya baslayin

Böyle bir durumda ne denebilir ki ortada aşk var sonuçta.Cnm en iyi kararı sen kendin verebilirsin kalbinin sesini dinle.Ama bu yolculukta çok yıpranacaksın bunuda bil.

Böyle okuyunca hiç olumlu bakamadım
Bi de ayrılmalı barışmalı ilişkilerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Benim için ayrılmak 1 kez olur ondan sonra geri dönüşü olmaz..

Şu an 22 yaşındasın altı yıl sonra 28 olacaksın ömrünün neredeyse 1/3 'ünü birini beklemeyi geçirecek kadar çok seviyorsunuz diyelim. 6 yılım sonuna doğru sevgilinin yan çizmeyeceğinin garantisi var mı? Bu kadar yıl uzaktan ilişki yürütmek nasıl mümkün olacak?
Sen 22 yaşında ünv bitirip atanmışsın,
sevgilin 25 yaşında daha ünv ikinci sınıf.
Senin kadar çok kavuşmaya niyeti olan insan şimdiye çoktan ünv'yi bitirmiş işini eline almıştı.
Doğruyu söyle onun ünv masraflarını sen mi karşılayacaksın? Nedense öyle de bir his doğdu içime.Yanılıyor da olabilirim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…