Tam olarak korktuğum şey bu aslında aramızdaki sorunları aşabiliceğimizden emin olsam beklemek bu kadar korkutmaz .Ama dediğiniz gibi o kadar emek verip yaşıcağım hayal kırıklığıyla baş edemem.Teşekkürler yorumunuz için mutluluklar sizede ☺Sanırım bende annenden tarafta olacağım.
Şimdi kabul ettiğin şeyler var ya 1 2 sene sonra gözüne batmaya başlayacak.
Bende aynı şeyleri yaşadım.
7 yıllık ilişkimi bitirdim.
Ailem istemedi karşı çıktı.
Ve senin yaşlarındayken gözümü karartıp evlenmek istiyordum bende.
Hep görmezden geldim bazı şeyleri.
Ama olmadı ve ailem haklı çıktı.
Şimdi 6 aylık evliyim ve iyi ki diyorum, iyi ki Allah eşimi karşıma çıkarmış.
Bir de ne kadar uzun olursa o kadar yüz göz oluyorsun yani genelleme yapmak istemiyorum ama bu böyle.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
İyi geceler sevgili kk üyeleri;
Benim burda ilk konum ve şu an birilerinin fikirlerine çok ihtiyacım var.
Yaklaşık dört senedir ayrılmalı barışmalı bi ilişkim var.Ben 22 yaşındayım ve bu sene atandım düzenimi kurdum. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve henüz üni. 2 sınıfı okuyor.Ayrı şehirlerdeyiz şu an mesafe her ne kadar zorlasa da ikimizin de sevgisi çok kuvvetli olduğundan kopamadık.
Şimdi sorun şu ki evlilik için önümüzde daha bi altı yılımız var(okulu,ailevi sorunları yüzünden).
Bana sevgisinden emin olsam da ne yazık ki hayata bakışımız aynı değil ailelerimiz ,yetiştirilme tarzımız çok farklı.Bu sebeple annem hiç razı değil .
Ve bunlarda benim kafamı kurcalıyor sürekli bu kadar sene bekleyip sonunda hüsrana uğrama ihtimali beni çok korkutuyor.Acaba şuan kabul ettiğim şeyler altı sene sonunda beni rahatsız etmeye başlayacak mı.Dediğim gibi çok seviyoruz,ayrı kalamıyoruz ikimizde ama ben artık düşünmekten yoruldum.Bu riski göze almalı mıyım yoksa mantığımı mı dinlemeliyim?
Destan olmuş bu arada özür dilerim,umarım derdimi anlatabilmişimdir . yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfen...
Ben hemşireyim o reklamcılık okuyorne okuyor sevgılın senın ısın ne
ayrılınBen hemşireyim o reklamcılık okuyor
Amin teşekkürlerTeşekkür ederim ne mutlu size mutluluğunuz daim olsun
olayı kağıt üzrinde somutlaştırıp haritalandırıp kendi kararınızı mantığınızla verinİyi geceler sevgili kk üyeleri;
Benim burda ilk konum ve şu an birilerinin fikirlerine çok ihtiyacım var.
Yaklaşık dört senedir ayrılmalı barışmalı bi ilişkim var.Ben 22 yaşındayım ve bu sene atandım düzenimi kurdum. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve henüz üni. 2 sınıfı okuyor.Ayrı şehirlerdeyiz şu an mesafe her ne kadar zorlasa da ikimizin de sevgisi çok kuvvetli olduğundan kopamadık.
Şimdi sorun şu ki evlilik için önümüzde daha bi altı yılımız var(okulu,ailevi sorunları yüzünden).
Bana sevgisinden emin olsam da ne yazık ki hayata bakışımız aynı değil ailelerimiz ,yetiştirilme tarzımız çok farklı.Bu sebeple annem hiç razı değil .
Ve bunlarda benim kafamı kurcalıyor sürekli bu kadar sene bekleyip sonunda hüsrana uğrama ihtimali beni çok korkutuyor.Acaba şuan kabul ettiğim şeyler altı sene sonunda beni rahatsız etmeye başlayacak mı.Dediğim gibi çok seviyoruz,ayrı kalamıyoruz ikimizde ama ben artık düşünmekten yoruldum.Bu riski göze almalı mıyım yoksa mantığımı mı dinlemeliyim?
Destan olmuş bu arada özür dilerim,umarım derdimi anlatabilmişimdir . yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfen...
Eşimle 8 yıllık beraberlikten sonra evlendim.
Ama ne o ne de ben, hiçbir zaman evlilik planları yapmadık ya da bu uzun süre evlilik düşünerek geçmedi.
İlişkimizi doyasıya yaşadık ayrıldık, barıştık, gezdik tozduk vs.
Baktık işler tıkırında ve birbirimizle bir hayatı paylaşmaya çok alışmışız, evlendik.
Çünkü evlilik hesaba kitaba göre yapılacak bir iş değil.
Siz 6 sene evlilik umuduyla beklerseniz saçma olur ama ilişkinizi bir kılıfa uydurmadan yaşarsanız belki 2-3 sene sonra evlenirsiniz belki de hiç olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?