10 senedir tanıdığım ve üstelik 2 senedir evli olduğum sevdiğim adam bir gaymiş :(

Kumar var aldatma var, boşanmak için başka ne olsun, şiddet mi?
Gay veya biseksüel.. İkisi de mide bulandırıcı.
Boşanmayacaksanız fazla kurcalamayın, uzatmayın, eşinizin yeminlerine inanıp devam edin..

C CaNDaN_OtE_84

Bence yapilabilecek en güzel yorumu yapmış arkadas ( bence) konu sahibesinin okuyup dikkate almasi gereken.

Hala boşanamam baba evıne gıdemem dıyorsun 10 senedır nasıl huyları varmıs gızlemıs senden kımbılır daha nelerı var boyle adamların cınsel fantezılerı farklı oluyor bır akrabamızdan bılıyorum bende onun hayvanların ılıskılerını ızledıgını yakalamıstım yanı ılerıde cocugunuza karsı bır sapıklık yapmasın bır suru baba var oz evladına sapıklık yapan aklınızı basınıza alın lutfen

Çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz bayanlar lütfen karşınızda onuru incinmiş hayal kırıklığına uğramış acı çeken bir kadın olduğunu unutmayın.

Bayanlar yaşamadığımız acılar üzerine neden bu kadar zalimsiniz çok merak ediyorum? Toplumda biseksüel insan sayısının bildiğimizden çok daha fazla olduğunu biliyor musunuz? Üstelik sadece erkekler değil kadınlar da biseksüel olabiliyor. Asla midemizin kaldıramadığı bişey ama burda bu kadının suçu ne kadınlığına dil uzatan olmuş saçmalayan olmuş. Abla yada kardeşim yaşını bilmiyorum ama konunu ve yapılan her yorumu tek tek okudum .öncelikle Rabbim sana yardım etsin .ruhani olarak neler yaşadığını bilmemize imkan yok ama nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığını tahmin edebiliyorum. 10 senedir sevdiğin Adam evladının Babası senin Babandan sonra ikinci kahramanım dediğin insan canını ne kadar yakmış .benim çok iyi tanıdığımı sandığım en yakın arkadaşım biseksüel olduğunu itiraf etmişti bana .evlenecek kız arıyordu çünkü devlet memuru idi ve cinsel kimliğini açıklayamiyordu. Burda sana abuk subuk yorumlar yapanlara kocalarını sorsan çok eminim derler. Düne kadar senin olduğun gibi. Ama şunu unutmamalısin sen bir Annesin evladın önceliğin olmalı. Böyle bir adamı savunuyorsun hala biz buna sevgi diyoruz. Sana neler yaşatmış ve en son altın vuruş yapmış. Bir baba çocuğunun rızkını kumara verdiği gün o artık insan bile değildir. O kadar acı şeyler yaşamışsın ki .benim dedemin bir lafı varmış bugün karısının altınını satan yarın karısını da satar dermiş. Özür dilerim af buyur ama satılacak eşya kalmadığında ne satacak bu şahıs? ben babasız büyüyen bir kadınım senin korkularını anlıyorum evladını babasız büyütmek istemiyorsun ama böyle bir babanın yokluğu varlığından iyidir. Evladına hem Anne hem Baba olabilecek güçtesin bence .yarın öbür gün çok daha acısını yaşamamak için geçen günlerine senelerine üzülmemek için iyi düşün evladını ve kendini düşün ama .kocan zaten iyi biri değilmiş ki . bu adamın sana ve evladına vereceği gelecek yokluk acı gözyaşı mutsuzluk dolu olur ki bunun yerine evladına sen tek başına mutlu, ahlaklı, güzel bir gelecek sunabilirsin.zor olur ama emin ol şu yaşadığın hayattan daha güzel olur. Rabbim gönlünü ferahlatsin dualarım seninle.

ne badireler atlattığınızı bilemem ama
şu anda boşanmamak için bu kadar bahane ürettiğinize göre
korkarım ki siz, evlenmek için yırtınıp evli kalmak için deliren kadınlardansınız
yapmayın arkdaşım, muhtemeldir ki siz o kadar çabalayıp sabretmeseydiniz bu evlilik zaten ne olacaktı ne de sürecekti.
adamın yerinde olsam ben de yaşarım keyfime bakarım ..ohhh. nasılsa herşeye katlanan bir kadın var mis...

bence telefonunu karıştırmamamız lazım kocalarımızın ben burdan bunu anladım Hiç bakmıyorum kafam rahat.

Şaka bir yana ve bu bir şaka değilse kumar falan da oynuyomuş eşyalarınıza kadar kaybetmişsiniz aileniz varsa yanlarına dönün ya da evinizi hayatınızı ayırmanız gerektiğini düşünüyorum. Bana düşmez de sordunuz diye diyorum.

Senin eşin gay değil biseksual aslında kendi de erkeklere ilgi duyuyor olabilir öyle düşün.erkeklerin bazıları güçlerini hissetmek için ve anal seks merakından erkeklerle birlikte olabiliyorlar..ve inanın ki çok var twitterda çok rastladım.bu ülkede herşey gizli maalesef..yapıcağın şey şu eşin hangi sitelere takılıyor öğren sende takma bi isimle gir erkek ve gay gibi onunla iletişim kur ve olayı ispatlamış olursun..Ve yakalanıncada açık açık konuşursunuz ve gelecek kararı alırsınız.Zor bi durum allah yardımcınız olsun

Zaten cinsellikte çok eksik kalırlar istekli olmazlar.ve geçmişlerinde mutlaka bi tecavüz vakası vardır canım.Evliliği de kamufle amaçlı yaparlar...Olan kadınlarımıza olur..sabırlı ol ve mutlaka takıldığı siteleri öğren takma isimle bi hesap aç onu konuştur...resim filan isterse twitterda bi sürü gay resmi var gönderrsin ..sohbeti koyulaştır utanmadan sıkılmadan yap ki kim olduğunu anlamasın...

Eşin bildiğini biliyor mu?

Neticede aldatma bu...kimle nasıl olduğu farketmez
fiziksel bir adımı olmuşmudur sence?

Bence adam bisexual. Böyle biriyle olurdum sıkıntı olmazdı ama nette yaptıkları aldatmaya giriyor malesef benim için. Uslu dursa ve benim 2cinse karşı da ilgim var dese anlayışla karşılardım. Lakin başka dallara konamaz, kırarım dalını da kafasını da. Boşanmak şart bu durumda...

Merak merak yazmıs herkeste ben noral sağlıklı bir erkeğin pek gay sitelerinde dolaşacak resim alacak kadar meraklı olduğunu sanmıyorum.daha çok cinsel içerikli kadınlarla konuşacakları sitelere takılıyorlardır yada ben safımdır belki bilemem Türkiye de erkeklerin çoğunun homofobik olması boyle dusunduruyor belkı. Tanıdığım çogu erkek arkadasım benide oyle sanırlar korkusuyla kendi yaşam alanında olanlarla bile çok zaman geçirmezler. Eşiniz gay değil Biseksüel yani erkeklere de ilgi duyuyor ve cinsel birliktelik yaşayabilir.
Şimdiye kadar baskılamıştır ama iş sanal ortamda karıştırma site bulma nıck olusturma resim kabul etmeye kadar gitmişse devamıda gelecektir.Bundan sonrasında sanallıkta yetmezse arkadaşlıklar birliktelikler başlar sizin için bir anne olarak en uygunu kumarı bahane edıp bu durumu zorda kalmadıkca ortaya dokmeden boşanmak Allah kimsenin başına vermesin.Belliki seviyorsunuz çünkü son sayfalarda kumar esya satma vb durumlarınızda olduğu halde görmezden geliyor bazı mesajlarda koruyucu tutum sergiliyorsunuz ama normal değil yarın birlikte olmayacağının garantisi yok.
Belki merak ama ondanda resim istemişler o cevap vermemiş geçiştirmiş falan filan bunlar inanamazlıgınızın bahanesi.Hem hiçbirşey yapmamışolsada ne farkader bundan 5 yıl sonra yapmayacagının garantisi varmı yok üstelik birde çocuk büyümüş olacak En kısa sürede kafanızı toparlayıp ailenizle konusun derim Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…