Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nasıl bir kür canım bu kaçırmışım ben
1'er çay kaşığı toz zencefil tarçın zerdeçal ve balın üstüne 5 yemek kaşığı light yoğurt koyup günde 3 öğün yiyorsun canım haftada 2 gün yapabilirsin ama sadece ona daha bugün başladım ödem attıran sarımsak çayı ama önce zencefili iki su bardağı suda 6dk kaynatıyorum sonra 3diş ezilmiş sarımsak 5dk demliyorum içine isteğe göre bal limon tarçın ekliyosun

OLsun zayıflayacağız bizde 38 beden giyecez
ins ins ins:)
Kızlar misafirim vardı akşam ,gündüz de okuldan geldim sonra tekrar toplantı yapılacak haberi gelince geri gittim,misafire hazırlık yaptım,oğlanı tavuk inek vs görmeye goturdum derken bu vakit oldu.yazmadan uyumiyayim didim:KK37:
Sabah 1,5 borek ıspanaklı,domates , salatalık
Ara: yarım fincan kahve
Öğle: balık salata,bulgur pilavı 3kasik
Ara:kahve,muz,bir minik kase buğday hediği
Akşam: kuzugobegi diye bi mantar var inanılmaz faydalı bi şey 3-4 belki de 5 kaşık ondan yedim,1dilim de ekmek
Vee geliyoruz misafir faslina:KK73: istahimin sacindan tuttum yuru nereye gidersen git dedim:KK4::KK4:ve tabagimda bana bakan tatlıları bırakıp sadece yarım borek yedim(misafire ayıp olmasın diye yoksa onu da yemeyecektim)aklımda hep siz vardiniz :mad:
İşte bu kadar, iyi geceler cumleten:KK37::KK75:
Helalllll:))))))afiyet olsunnn.

Sabah 2 bardak su
1 adet omlet
2 dilim tam tahıl ekmek
kk kadar peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
yeşillik domates
5 zeytin
Afiyetler olsun:)

Ne iyi ediyorsun,ben de program indirdim telefona,her saat başı su iç diyo bana:KK47::KK47::KK47:
Hangi prigram canim o?

@kimyager1508 günaydın, dünkü önerilerin için teşekkür ederim
artık gerek kalmadı, dün akşam eşimle bir güzel kavga ettik,
hem çocuk istiyor, hemde yaptırması gereken testi yaptırmazmış
sinirimden ağladım, ben niye doktorlara gittim o zaman dedim
daha neler dedim de hepsini yazamıcam,
hakkımda hayırlısı olan bu sanırım, görüşmek üzere,

sadece o kadar çok moralim bozuldu beni bu şekilde yarı yolda
bıraktığı için , çok gücüme gitti, yemek yemek bile istemiyorum
Canim beni kendni uzme erkeklerin boyle durunlara bakis acisi ayni okmayabiliyo biz hastalik yada tedavi edilecek normal bi sorun olarak degerlendirebilirken onlar farkli dusunebiliyo bazen ese karsi bile olabiliyo iste bu mahcubiyet belkide ole..bu kadar istiyisa cocugu sendede sorun cikmadigi icin sorumlulugu almak istememis olabilir belkide kacinma psikolojisi bence ustune gitme oluruna birak bi sure

Haftanın yorgunluğunu attım resmen yeni kalktım iki öğün şeklinde yiycem o yüzden sarımsak çayı da ender saraçın tarifiyle yaptıp zayıflamada etkiliymiş ama kokmuyo diyolardı baya kokuyo ya :KK43:
Bende kullnmstm kisa bi donem rahatsz edici bi kokusu yok bencede
Direndim ama sadece kokladım :KK70: sarımsak çayını sadece akşam yapıyorum ben daha iki gün oldu ama tartılayım dedim bi 77.2 geldi şaşırdım
Vayyy be tam olarak nasil iciyosun kac defa?bide poset mi tozmu canim?

sosyoloji1galibat: 46289855 .!.:
Herkese gunaydiiiin,
Kizimi uyurum, simdi mutfaga girisiyorum :KK66:
Bugun piknik gunumuz, ama cozutmak yooook :KK66:
Slm canım seninde gsliba küçük çoçuğun varmış sen neler yaptın doğum kiloları için

1'er çay kaşığı toz zencefil tarçın zerdeçal ve balın üstüne 5 yemek kaşığı light yoğurt koyup günde 3 öğün yiyorsun canım haftada 2 gün yapabilirsin ama sadece ona daha bugün başladım ödem attıran sarımsak çayı ama önce zencefili iki su bardağı suda 6dk kaynatıyorum sonra 3diş ezilmiş sarımsak 5dk demliyorum içine isteğe göre bal limon tarçın ekliyosun
Tamam canım teşekkür ederim

Tamam canım teşekkür ederim

Sabah
1 dilim köy ekmeği bir yumurtadan omletin çeyreği 3 zeytin
2 çk tereyağı
1 çk bal
1 çk reçel

Öğle kıymalı pidenin 4te 3ü + ayran
Ara 1avuç erik + 3 karadut+ 1 yeni dünya
Akşam. 1 kepçe tavuk çorbası + 12 sarma+ cacık
2 lt su 20 dakika egzersiz
Arkadaşlar iki gün misafirlikteyim elimden geldikçe kısıyorum :-(

Sl öğlen 4 dilim ekmek
4 yemek kaşığı Menemen
ara 1 elma
akşam pazı kavurması
1 kase tarhana çorbası
1 dikim ekmek
ara 1 tane elma

Ekmek cok olmamis mi canim?

Slm canım seninde gsliba küçük çoçuğun varmış sen neler yaptın doğum kiloları için
Eveet, 27 aylik bir kizim var teyzesi ;)
Vallahi 6 ay oncesine kadar kilolarimla ilgili hicbirsey yapmiyordum ama ise baslama zamanim gelince tutustum :KK70:
Ekim ayinda gruba girdim, arada izin falan da kullandim, bosladigim zamanlarda oldu, azimle diyet yapali 3-4 ay oluyor:KK76: 75 ile baslamistim, simdi 63,5 civariyim. Hamilelik oncesi kiloma dondum ama, hala gobusum var ;) zaten ben dogumdan once de siskoymusum :KK70::KK70::KK70:

Ekmek cok olmamis mi canim?

Eveet, 27 aylik bir kizim var teyzesi :KK66:
Vallahi 6 ay oncesine kadar kilolarimla ilgili hicbirsey yapmiyordum ama ise baslama zamanim gelince tutustum :KK70:
Ekim ayinda gruba girdim, arada izin falan da kullandim, bosladigim zamanlarda oldu, azimle diyet yapali 3-4 ay oluyor:KK76: 75 ile baslamistim, simdi 63,5 civariyim. Hamilelik oncesi kiloma dondum ama, hala gobusum var :KK66: zaten ben dogumdan once de siskoymusum :KK70::KK70::KK70:
Canım haklısın biraz fazla oldu a alışkanlık bendeki ne yapacak bilmiyorum yok canım bence iyi kilon

Ardahan da gorev yapan sendin degil mi ? Ben anaokuluna orada gitmisim, hayal meyal hatirliyorum :KK66: neredeyse 33 yil oncesi :KK66: hey gidi hey... Okulum duruyor mu ki acaba, Kazim Karabekir İlkokulu ...
Evet bendim ilk görev yetmdi ardahan nerdeydi yeri okulun

Back
X