Allah bagislasin canim..Evet canım 5 aylik kızım var elif ela sen caliyormusun seninkinin adı ne
Evet calisiyorum, kamuda gorevliyim, 2 yil ucretsiz izin almistim, aralik ayinda dondum ise. Kizimin adi Ezgi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasin canim..Evet canım 5 aylik kızım var elif ela sen caliyormusun seninkinin adı ne
Canım testlere ikna etmek için uğraşmalısın sen uğraş uğraş sorun eşindeyse nasıl olacak çok üzüldüm inan.Benim bebeğim olacaktı ama rahime tutunamadı yağdan düşük yaptım ama hala akıllanmadım veremiyorumkimyager1508 günaydın, dünkü önerilerin için teşekkür ederim
artık gerek kalmadı, dün akşam eşimle bir güzel kavga ettik,
hem çocuk istiyor, hemde yaptırması gereken testi yaptırmazmış
sinirimden ağladım, ben niye doktorlara gittim o zaman dedim
daha neler dedim de hepsini yazamıcam,
hakkımda hayırlısı olan bu sanırım, görüşmek üzere,
sadece o kadar çok moralim bozuldu beni bu şekilde yarı yolda
bıraktığı için , çok gücüme gitti, yemek yemek bile istemiyorum
Çok güzelmiş bende böyle bir şey kullanayım :)
maşallah maşallahHa bir de 6-7 km civarı yürüdüm,Aferin bana yüss puan![]()
Yağdan düşük yaptım derken? Kilo sebebiyle mi?Canım testlere ikna etmek için uğraşmalısın sen uğraş uğraş sorun eşindeyse nasıl olacak çok üzüldüm inan.Benim bebeğim olacaktı ama rahime tutunamadı yağdan düşük yaptım ama hala akıllanmadım veremiyorum
Çok güzelmiş bende böyle bir şey kullanayım :)
maşallah maşallah![]()
Nihayetinde tutmussun ne güzel,sarmaya dayanmak zor oluyo tabiBende annemdeydim kızlar gündüz giremedim menümü şimdi yazayım.
Sabah:
3 dilim ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
30 gram beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
Ara öğün:
8 tane çilek
Öğlen:
1 kase nohut çorbası
Akşam:
10 adet sarması etsiz ama pirinçli zor tuttum gerisini![]()
Rahim yağlanmasından düşük dediler canım,kilo veremiyorum bebek istiyorum çok zordayım ama bakalım artıkYağdan düşük yaptım derken? Kilo sebebiyle mi?
Evet canım çok ii oluyo,kullanmalison.site kullanımını biraz vakit aldı öğrenmem ama baya oldu üye olalı,sen de problem yasarsan elimden geldiğince yardımcı olurum![]()
Offf hemde anne sarması eve de yolluyordu aman dedim olmaz sakınNihayetinde tutmussun ne güzel,sarmaya dayanmak zor oluyo tabihesapla bakalım kaç kalori olacak:-*
İlk defa duydum rahim yağlanmasını, Rabbim nasip etsin canım benim, moral de çok önemli ama e mi?peki rahim yağlanması farklı bi durum mu yoksa kilolu herkeste oluyor mu?hanı çok kilolu arkadaşların hamileligine şahit oldum da belki kilo vermekle alakası olmayabilir.kaç kiloydun?Rahim yağlanmasından düşük dediler canım,kilo veremiyorum bebek istiyorum çok zordayım ama bakalım artık
Offf hemde anne sarması eve de yolluyordu aman dedim olmaz sakın
Canım telefon uygulamaları varmış onlardan indiriyorum şimdi,onlar daha pratik olur galiba.
Kendim hazırlıyorum canım ender saraçın tarifine göreins ins ins:)
Helalllll:))))))afiyet olsunnn.
Afiyetler olsun:)
Hangi prigram canim o?
Canim beni kendni uzme erkeklerin boyle durunlara bakis acisi ayni okmayabiliyo biz hastalik yada tedavi edilecek normal bi sorun olarak degerlendirebilirken onlar farkli dusunebiliyo bazen ese karsi bile olabiliyo iste bu mahcubiyet belkide ole..bu kadar istiyisa cocugu sendede sorun cikmadigi icin sorumlulugu almak istememis olabilir belkide kacinma psikolojisi bence ustune gitme oluruna birak bi sure
Bende kullnmstm kisa bi donem rahatsz edici bi kokusu yok bencede
Vayyy be tam olarak nasil iciyosun kac defa?bide poset mi tozmu canim?
Sosyolojinin mutfagindan hepinize selaaaam
sabahtan beri cikamadim mutfaktan, neler yaptigimi hiiic yazmiyorum. Ama merak etmeyin, azmettim, ben kendime en az zararsizlardan ayiriyorum
Mis gibi yiyecekler ev ahalisine kaldi
Kahvaltim
Klasik kahvalti, peynir,domates,salatalik,2 yumurtali omlet, 15-20 zeytin
Ogle ve aksam birlesir artik
2-3 mercimek kofte
Bol salata
1 porsiyon ciger
Cayin yanina belki bir kucuk pogaca![]()