Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese gunaydiiiin
Kizlar dun hastanedeydim, tiroidlerim iyi, ilaca devam..
Sekerim yuksek cikti. Dr insulun direnci oldugunu soyledi, ilac basladi. Glifor verdi.kimyager1508 sanirim sen kullanmistin bu ilaci. Yan etkileri falan da var dedi.
Kizlar dunki menumu hiiic yazmayayim. Hastanede ne bulduysam onu yedim. Simitle tostla, aksamda dusaridan yenilerek gecirilen bir gun oldu. Amaaa bugun yeni bir gun ve hemen silkelendimkahvalti sonrasi sade kahve keyfini yapiyorum su an
![]()
tamam canım önerilerin için tşk ederim4 yk makarna 2 dlm ekmek eder +1 dlm daha eder 3 dlm ve aksam ıcın çok canım makarna pılav bunları yıyeceksende öğlen tuket 2yk
Slm sabah
7 zeytin
2 adet omlet
domates salata
2 dilim ekmek
çok az peynir
o kadar kucuk peynire o ekmekk fazla olmamış mı canımgünaydın hayırlı sabahlar
dünkü menüm
sabah iki bardak ılık su ve kayısı
kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 kk peynir
öğle
5 kaşık ıspanak yemeği ve 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
ara: yarım çay bardağı leblebi
akşam , 4 tane çeri domates , 2 küçük çatal makarna, 2 küçük çatal irmik helvası
bana tam bir çin işkencesi oldu
her zaman irmik helvası yaparım, ama bu sefer yaptığım daha bir güzel oldu ( dedi kocammm )
komşuma verdim 2 kase , eşim yedi neredeyse iki kase
kalanını işyerine götürdü v.s. ben o kadar helvadan iki küçük çatal aldım
ama yılmak yok , nefsimi köreltecek kadar yedim , yemesem bir yerlerim şişecek bu sefer yahuuu
gün içinde 1 litre su içtim, yarım saat spor yaptım
çok fazla su içemiyorum, midem bulanıyor, başım çok ağrıyor 2-3 gündür
akşamları hiç uyumamış gibi uykum geliyor, bakalım ne zaman geçecek,
görüşmek üzere cancağızlarım![]()
çok şükür benim iyi gidiyor canım.hafta sonu cozutunca 400gr almıştım ama fazlasıyla geri verdimkızlar nasıl gidfiyo
Canım senin menulerin i çok beğeniyorum,masallahin varSabah
1 bardak Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
Ara
Yarım yağlı süt ile kahve
Öğle
Yarım porsiyon beyaz peynirli Kepekli spagetti (yağsız sossuz)
2 adet ızgara köfte
Yeşil salata
Ara
Yok
Akşam
Siyah fasulyeli cevizli yeşil salata.
Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum ama haftada hep 600 gr -800 gr arası veriyorum.
Normal mi?
Canım senin menulerin i çok beğeniyorum,masallahin varama daha fazla olmalı sanki.yine de tecrübeli arkadaşlar ne der bilmiyorum.lakin üzme kendini metolabolizma farklı oluyor. Detoks yaptın mı hiç?
![]()
o kadar kucuk peynire o ekmekk fazla olmamış mı canımsuyu da ne yap ne et artır mutlaka, dusun ki yağlar su ile akıp gidecek yoksa hem çok acikirsiniz hem de toksinleri atamazsin.hadi bugün bi lt de benim için iç iki olsun e mi
aksam soracam bak
bu arda helva konusunda tebrik ederim , ben de çok zor dayaniyorum
teşekkür ederim, 2 litre içtim dayanamadım, midem çok bulanıyor, düşünki ben diyet yapmadan evvel 3 günde 1 litre suyu ancak içiyordum, bu bile mucize gibi benim için, yinede artırmayı denicem canım,
ah ahhhhh helvayı sorma gitsin,bir de güzel olmuş diye ballandıra ballandıra diyipte yedi benim koca
![]()