Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

dünkü menü
sabah
1 dilim ekmek, oeynir, domates
öğle
haşlanmış tavuk 100 gr, 2 dilim beyaz ekmek
akşam
yarım simit,
ara 5,6 çilek, çok az kuruyemiş
şu karbonhidrattan kurtulamadım gitti
2 lt su, 1 saat yürüüyüş

Geçmiş olsun canim. Evet ben 2-2.5 ay kullanmistim. İlk basta yarim sabah yarim aksam ile baslamistim. Vücut alisana kadar 1 hafta geçiyor. Yan etki olarak ilk basta mide bulantisi, midede şişlik, agiz tadinin değişmesi falan oluyor. Ama sonra geçiyor. Sende de olursa merak etme ilaci birakma. Ancak cookkkk rahatsiz olursan ilk basta dozunu azaltip sonra yükseltebilirsiniz.
Herkese gunaydiiiin :KK66:
Kizlar dun hastanedeydim, tiroidlerim iyi, ilaca devam..
Sekerim yuksek cikti. Dr insulun direnci oldugunu soyledi, ilac basladi. Glifor verdi. kimyager1508 kimyager1508 sanirim sen kullanmistin bu ilaci. Yan etkileri falan da var dedi.
:KK11:

Kizlar dunki menumu hiiic yazmayayim. Hastanede ne bulduysam onu yedim. Simitle tostla, aksamda dusaridan yenilerek gecirilen bir gun oldu. Amaaa bugun yeni bir gun ve hemen silkelendim :KK66: kahvalti sonrasi sade kahve keyfini yapiyorum su an :KK66:

günaydın hayırlı sabahlar :KK200:

dünkü menüm
sabah iki bardak ılık su ve kayısı

kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 kk peynir

öğle
5 kaşık ıspanak yemeği ve 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: yarım çay bardağı leblebi

akşam , 4 tane çeri domates , 2 küçük çatal makarna, 2 küçük çatal irmik helvası
bana tam bir çin işkencesi oldu
her zaman irmik helvası yaparım, ama bu sefer yaptığım daha bir güzel oldu ( dedi kocammm ):kızgın::KK43:
komşuma verdim 2 kase , eşim yedi neredeyse iki kase
kalanını işyerine götürdü v.s. ben o kadar helvadan iki küçük çatal aldım:KK61::KK61::KK61:
ama yılmak yok , nefsimi köreltecek kadar yedim , yemesem bir yerlerim şişecek bu sefer yahuuu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
gün içinde 1 litre su içtim, yarım saat spor yaptım

çok fazla su içemiyorum, midem bulanıyor, başım çok ağrıyor 2-3 gündür
akşamları hiç uyumamış gibi uykum geliyor, bakalım ne zaman geçecek,

görüşmek üzere cancağızlarım :KK52::KK52::KK25::KK25::KK24::KK24::KK24::KK24::-):-):-):KK68::KK68::KK68:

bende bu sabah
kalkınca 1 bardak ılık su içtim +
1 bardak ta süt içtim içine 1 çay kaşığı bal attım

işe gelmeden evvel 15 dk spor yaptım bir de :spor:

kahvaltı 1 dilim ekmek ve 1 kk peynir + 1 kupa açık çay

Slm sabah
7 zeytin
2 adet omlet
domates salata
2 dilim ekmek
çok az peynir

sizlerin ne güzel kahvaltıda yumurta alternatifiniz oluyor,
ben yiyemiyorum , çocukluktan beri ,sadece hamur işlerine katarım, örnek kek yaptıysam
limon kabuğu v.s. herşey katıyorum burnuma kokusu gelmesin diye

Sabah
1 bardak Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir

Ara
Yarım yağlı süt ile kahve

Öğle
Yarım porsiyon beyaz peynirli Kepekli spagetti (yağsız sossuz)
2 adet ızgara köfte
Yeşil salata

Ara
Yok

Akşam
Siyah fasulyeli cevizli yeşil salata.

Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum ama haftada hep 600 gr -800 gr arası veriyorum.
Normal mi?

günaydın hayırlı sabahlar :KK200:

dünkü menüm
sabah iki bardak ılık su ve kayısı

kahvaltı
2 dilim ekmek, 1 kk peynir

öğle
5 kaşık ıspanak yemeği ve 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

ara: yarım çay bardağı leblebi

akşam , 4 tane çeri domates , 2 küçük çatal makarna, 2 küçük çatal irmik helvası
bana tam bir çin işkencesi oldu
her zaman irmik helvası yaparım, ama bu sefer yaptığım daha bir güzel oldu ( dedi kocammm ):kızgın::KK43:
komşuma verdim 2 kase , eşim yedi neredeyse iki kase
kalanını işyerine götürdü v.s. ben o kadar helvadan iki küçük çatal aldım:KK61::KK61::KK61:
ama yılmak yok , nefsimi köreltecek kadar yedim , yemesem bir yerlerim şişecek bu sefer yahuuu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
gün içinde 1 litre su içtim, yarım saat spor yaptım

çok fazla su içemiyorum, midem bulanıyor, başım çok ağrıyor 2-3 gündür
akşamları hiç uyumamış gibi uykum geliyor, bakalım ne zaman geçecek,

görüşmek üzere cancağızlarım :KK52::KK52::KK25::KK25::KK24::KK24::KK24::KK24::-):-):-):KK68::KK68::KK68:
o kadar kucuk peynire o ekmekk fazla olmamış mı canım:KK57::KK34:suyu da ne yap ne et artır mutlaka, dusun ki yağlar su ile akıp gidecek yoksa hem çok acikirsiniz hem de toksinleri atamazsin.hadi bugün bi lt de benim için iç iki olsun e mi:KK19:aksam soracam bak:eğlence::KK50:bu arda helva konusunda tebrik ederim , ben de çok zor dayaniyorum:mad:
kızlar nasıl gidfiyo
çok şükür benim iyi gidiyor canım.hafta sonu cozutunca 400gr almıştım ama fazlasıyla geri verdim:halay:sen de durumlar nasil.?düğüne de az kaldi:KK76::KK75:

Sabah
1 bardak Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir

Ara
Yarım yağlı süt ile kahve

Öğle
Yarım porsiyon beyaz peynirli Kepekli spagetti (yağsız sossuz)
2 adet ızgara köfte
Yeşil salata

Ara
Yok

Akşam
Siyah fasulyeli cevizli yeşil salata.

Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum ama haftada hep 600 gr -800 gr arası veriyorum.
Normal mi?
Canım senin menulerin i çok beğeniyorum,masallahin var:KK9::KK9:ama daha fazla olmalı sanki.yine de tecrübeli arkadaşlar ne der bilmiyorum.lakin üzme kendini metolabolizma farklı oluyor. Detoks yaptın mı hiç?:confused:

Kızlar eski grubumda gordum(14.takımda üye fazlası olunca geldiğimiz gibi geri gitmistik de) nisan ayı hedeflerine bakıyorlar.bizim de ay ay hedef tablomuz olacak mı?ya da var miii?

Canım senin menulerin i çok beğeniyorum,masallahin var:KK9::KK9:ama daha fazla olmalı sanki.yine de tecrübeli arkadaşlar ne der bilmiyorum.lakin üzme kendini metolabolizma farklı oluyor. Detoks yaptın mı hiç?:confused:

Metabolizmam zaten biraz yavaş tiroidden.
Ama yine de elimden geleni yapıyorum
Detoks daha yapmadım
Kilo vermenin durduğu zamanlarda yapsam daha iyi olur diye düşündüm

o kadar kucuk peynire o ekmekk fazla olmamış mı canım:KK57::KK34:suyu da ne yap ne et artır mutlaka, dusun ki yağlar su ile akıp gidecek yoksa hem çok acikirsiniz hem de toksinleri atamazsin.hadi bugün bi lt de benim için iç iki olsun e mi:KK19:aksam soracam bak:eğlence::KK50:bu arda helva konusunda tebrik ederim , ben de çok zor dayaniyorum:mad:

teşekkür ederim, 2 litre içtim dayanamadım, midem çok bulanıyor, düşünki ben diyet yapmadan evvel 3 günde 1 litre suyu ancak içiyordum, bu bile mucize gibi benim için, yinede artırmayı denicem canım,
ah ahhhhh helvayı sorma gitsin,:sinirli::sinirli: bir de güzel olmuş diye ballandıra ballandıra diyipte yedi benim koca:kızgın::kızgın:

Back
X