Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer memnun değilsen haftalık verilenden, şimdi yap sonra yine yaparsın.kaptan mi yazmıştı tam hatırlamıyorum ama 60li kilolarda olanlar ayda bir kere daha fazla olanlar iki kere ayran detoksu yapabilir demişti.en olmazsaı regl dönemlerinde yapabilirsin.sureci kısaltır ama sen bilirsinMetabolizmam zaten biraz yavaş tiroidden.
Ama yine de elimden geleni yapıyorum
Detoks daha yapmadım
Kilo vermenin durduğu zamanlarda yapsam daha iyi olur diye düşündüm
Anladım canım, leblebi (beyazin kalorisi daha dusuk diye biliyorum) mide bulantısı bi bastırır istersen az az tuket hem su içmenin de sağlarbir de bu sıralar anlamadım midem bulanıyor biraz , birazda o yüzden canım bazen bir şey yemek istemiyor
Yağlar nasıl akacak vücudundan su içmezsen?????şimdiye kadar ise hiç su içmedim. iyi bişey değil biliyorum ama su içmeyi hep unutuyorum
kızlar unutmadan dün eşim hobi çikolata yiyordu bende dayanamadım ve çeyrek parça yedim.![]()
Slm öğle 4 kaşık taze fasulye
4 kaşık makarna
1 tane meyveli yoğurt
Yağlar nasıl akacak vücudundan su içmezsen?????
oh bak ekmeksiz nasıl da güzel oluyormuş de mi
![]()
Sabah
1 bardak Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
Ara
Yarım yağlı süt ile kahve
Öğle
Yarım porsiyon beyaz peynirli Kepekli spagetti (yağsız sossuz)
2 adet ızgara köfte
Yeşil salata
Ara
Yok
Akşam
Siyah fasulyeli cevizli yeşil salata.
Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum ama haftada hep 600 gr -800 gr arası veriyorum.
Normal mi?
Kızlar eski grubumda gordum(14.takımda üye fazlası olunca geldiğimiz gibi geri gitmistik de) nisan ayı hedeflerine bakıyorlar.bizim de ay ay hedef tablomuz olacak mı?ya da var miii?
Metabolizmam zaten biraz yavaş tiroidden.
Ama yine de elimden geleni yapıyorum
Detoks daha yapmadım
Kilo vermenin durduğu zamanlarda yapsam daha iyi olur diye düşündüm
selam kızlar
sabah tam tahıllı ince iki dilim ekmek arasına b.peynir ve ş.siz çay yedim.
ara öğün 10.00 da meyveli yoğurt yedim.
öğlen saat 12.00 da tavuk döner ve 2 yemek kaşığını geçmeyen pirinç pilavı,salata ve ayran yedim.
arada ise saat 15.00 gibi ş.siz çay ve 2 tane kuru incir yicem.
akşam ise belli değil onu yarın bildiririm artık.
şimdiye kadar ise hiç su içmedim. iyi bişey değil biliyorum ama su içmeyi hep unutuyorum
kızlar ben maydanoz kürünü soracaktım nasıl yapıyoruz miktarı ne kadar içildiği kaç gün yapıldığı bana bilgi verirseniz sevinirim.
Selam Kızlar
Sabah yulaf lapası üstüne 1 porsiyon meyve
Öğle 8 yk bezelye + 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara yarım çay bardağı leblebi 1 kuru kayısı
Ara çeyrek elma + 1 kayısı
Akşam 1 kase mercimek çorbası + haşlanmış yarım patates
Ara. Süt
1 saat yürüyüş 30 dakika egzersiz + 3 lt su
ben var ya at gibi koşuyom, hem iş yerinde işlerim çok, hem düğün için, umarım cuma günü farkı görürüm, bu ara cumalar çok hızlı geliyoo kadar kucuk peynire o ekmekk fazla olmamış mı canımsuyu da ne yap ne et artır mutlaka, dusun ki yağlar su ile akıp gidecek yoksa hem çok acikirsiniz hem de toksinleri atamazsin.hadi bugün bi lt de benim için iç iki olsun e mi
aksam soracam bak
bu arda helva konusunda tebrik ederim , ben de çok zor dayaniyorum
çok şükür benim iyi gidiyor canım.hafta sonu cozutunca 400gr almıştım ama fazlasıyla geri verdimsen de durumlar nasil.?düğüne de az kaldi
![]()
Gider gider inşallah,ben de şu icemiyorum da kendimi öyle motive ediyorumah o yağla bir aksa gitse ne güzel olur valla.
Oy maşallah sana, gelin kısmı boş durmazmisben var ya at gibi koşuyom, hem iş yerinde işlerim çok, hem düğün için, umarım cuma günü farkı görürüm, bu ara cumalar çok hızlı geliyo![]()
![]()