Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Metabolizmam zaten biraz yavaş tiroidden.
Ama yine de elimden geleni yapıyorum
Detoks daha yapmadım
Kilo vermenin durduğu zamanlarda yapsam daha iyi olur diye düşündüm
eğer memnun değilsen haftalık verilenden, şimdi yap sonra yine yaparsın.kaptan mi yazmıştı tam hatırlamıyorum ama 60li kilolarda olanlar ayda bir kere daha fazla olanlar iki kere ayran detoksu yapabilir demişti.en olmazsaı regl dönemlerinde yapabilirsin.sureci kısaltır ama sen bilirsin:KK19:

bir de bu sıralar anlamadım midem bulanıyor biraz , birazda o yüzden canım bazen bir şey yemek istemiyor
Anladım canım, leblebi (beyazin kalorisi daha dusuk diye biliyorum) mide bulantısı bi bastırır istersen az az tuket hem su içmenin de sağlar:KK50:

selam kızlar
sabah tam tahıllı ince iki dilim ekmek arasına b.peynir ve ş.siz çay yedim.
ara öğün 10.00 da meyveli yoğurt yedim.
öğlen saat 12.00 da tavuk döner ve 2 yemek kaşığını geçmeyen pirinç pilavı,salata ve ayran yedim.
arada ise saat 15.00 gibi ş.siz çay ve 2 tane kuru incir yicem.
akşam ise belli değil onu yarın bildiririm artık.

kızlar ben maydanoz kürünü soracaktım nasıl yapıyoruz miktarı ne kadar içildiği kaç gün yapıldığı bana bilgi verirseniz sevinirim.

Selam Kızlar
Sabah yulaf lapası üstüne 1 porsiyon meyve
Öğle 8 yk bezelye + 1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara yarım çay bardağı leblebi 1 kuru kayısı

Ara çeyrek elma + 1 kayısı

Akşam 1 kase mercimek çorbası + haşlanmış yarım patates

Ara. Süt

1 saat yürüyüş 30 dakika egzersiz + 3 lt su

Sabah
1 bardak Aloe veralı kür
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir

Ara
Yarım yağlı süt ile kahve

Öğle
Yarım porsiyon beyaz peynirli Kepekli spagetti (yağsız sossuz)
2 adet ızgara köfte
Yeşil salata

Ara
Yok

Akşam
Siyah fasulyeli cevizli yeşil salata.

Ya kızlar ben o kadar dikkat ediyorum ama haftada hep 600 gr -800 gr arası veriyorum.
Normal mi?

canım verdiğin kilo miktarı gayet iyi sen buna takılma. kimi hafta 200-3000 gr kimi hafta 1 kg gider.

Kızlar eski grubumda gordum(14.takımda üye fazlası olunca geldiğimiz gibi geri gitmistik de) nisan ayı hedeflerine bakıyorlar.bizim de ay ay hedef tablomuz olacak mı?ya da var miii?

canım bizde haftalık hedef yapıyorduk ama 2-3 haftadır yapmadık. ama bu hafta başlarız yapmaya yine.

Metabolizmam zaten biraz yavaş tiroidden.
Ama yine de elimden geleni yapıyorum
Detoks daha yapmadım
Kilo vermenin durduğu zamanlarda yapsam daha iyi olur diye düşündüm

canım şuan bencede yapma. duraklama donemine girince yaparsın. daha iyi olur bence.

selam kızlar
sabah tam tahıllı ince iki dilim ekmek arasına b.peynir ve ş.siz çay yedim.
ara öğün 10.00 da meyveli yoğurt yedim.
öğlen saat 12.00 da tavuk döner ve 2 yemek kaşığını geçmeyen pirinç pilavı,salata ve ayran yedim.
arada ise saat 15.00 gibi ş.siz çay ve 2 tane kuru incir yicem.
akşam ise belli değil onu yarın bildiririm artık.

güzelll canımm

şimdiye kadar ise hiç su içmedim. iyi bişey değil biliyorum ama su içmeyi hep unutuyorum

canımmm su candırrr. su içmezsen vücut ödem yapar. su önemli. bende önceden en fazla 1 lt içerken şimdi alıştım. canım istemediği zamanlarda da limon doğrayıp limonlu su içiyorum

kızlar ben maydanoz kürünü soracaktım nasıl yapıyoruz miktarı ne kadar içildiği kaç gün yapıldığı bana bilgi verirseniz sevinirim.

canım 1 bardak su, yarım limon suyu ve 10-12 dal maydanozu blendırdan iyice geçirip iç. ben sabahları aç karnına içiyordum. eğer vaktin olmazsa akşam yemekten 2-3 saat sonrada yapabilirsin.

Selam Kızlar
Sabah yulaf lapası üstüne 1 porsiyon meyve
Öğle 8 yk bezelye + 1 dilim tam tahıllı ekmek

Ara yarım çay bardağı leblebi 1 kuru kayısı

Ara çeyrek elma + 1 kayısı

Akşam 1 kase mercimek çorbası + haşlanmış yarım patates

Ara. Süt

1 saat yürüyüş 30 dakika egzersiz + 3 lt su

güzel canım

o kadar kucuk peynire o ekmekk fazla olmamış mı canım:KK57::KK34:suyu da ne yap ne et artır mutlaka, dusun ki yağlar su ile akıp gidecek yoksa hem çok acikirsiniz hem de toksinleri atamazsin.hadi bugün bi lt de benim için iç iki olsun e mi:KK19:aksam soracam bak:eğlence::KK50:bu arda helva konusunda tebrik ederim , ben de çok zor dayaniyorum:mad:
çok şükür benim iyi gidiyor canım.hafta sonu cozutunca 400gr almıştım ama fazlasıyla geri verdim:halay:sen de durumlar nasil.?düğüne de az kaldi:KK76::KK75:
ben var ya at gibi koşuyom, hem iş yerinde işlerim çok, hem düğün için, umarım cuma günü farkı görürüm, bu ara cumalar çok hızlı geliyo :D :D

ah o yağla bir aksa gitse ne güzel olur valla.
Gider gider inşallah,ben de şu icemiyorum da kendimi öyle motive ediyorum:-):-)
ben var ya at gibi koşuyom, hem iş yerinde işlerim çok, hem düğün için, umarım cuma günü farkı görürüm, bu ara cumalar çok hızlı geliyo :KK70: :KK70:
Oy maşallah sana, gelin kısmı boş durmazmis:halay::KK71::KK9:himm sadece cumadan cumaya mi tartiliyon???ben mutfak kapısına koydum girip çıktıkça tartiliyorum:-)bi program indirdim telefona da günlük kilo girişi yapıyorum.grafik aşağı doğru gittikçe kalkıp su iciyorum:KK71::KK71::-):KK73:simdi de esimin okuluna geldim yuruyerek,3_4km bi de bebek arabasini dusunursek:confused::confused:

Back
X