- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Himm nerdesin ki senCanım benim olduğum yerde akşam yemeği çok geç yeniyor akşam 10 gibi
O yüzden ben de genelde yeşil salata ya da bir meyve yiyorum.
Geç saatlerde ne kadar az yersek iyi aslında
En iyisi sabah iyi kahvaltı yapmak (ki ben çok erken kalktığım için bazen yapamıyorum )
Sonra öğle yemeği.
Akşam en güzeli tavuklu salata mesela , ya da cevizli yeşil salata.
Eğer akşam saat 18 den sonra yemezsen kesinlikle faydasını görürsün

Geçmiş olsun canım,git biran önce ihmal etmeKızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir

Ben çorba iviyorum içine de et ya da tavuk suyu ekliyordum kaç gündür, tavsiyelerine acigimkesinlikle akşam yemeğinin saati ve hafif geçirilmesi çok önemli. onun için öğle ile akşam arasında ara öğünün atlanmaması da çok önemli. eğer ara öğün yapılırsa akşam yemeğe saldırılmıyor. ve en geç 19:00'a kadar yeme işini bitirip akşam protein ağırlıklı beslenilirse o hafta çok farkediyor.

beni hiç etkilemiiii ya tartilmak yoksa tartilmazdim ama az merakliyim galibaGuzel menu ondanda guzel olan nefis terbiyen:)bende yaptm komsulara sagttm cok az yedim ins Allah kabul etsin canim
Cok iyi kilo verme orann bence grubunuzdaki ornek anne adayikimyager1508 :)gibi azda olsa kilo kaybinin olmasi ve bunun devamliluginin olmasi onemli olan canim
su su su bende cok sevmem ama zorlamakiyiz kendimizi
Kiz sen gelinligini aldnmi ya yune zayiflarsan dugune kadar?
canim diyetsyenim bana orda tartlmam haricndeki tartlmalari yadaklamsti=galuba psikolojik etkisi olablyo
super menuu
bencede mantikli:)))