Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim olduğum yerde akşam yemeği çok geç yeniyor akşam 10 gibi
O yüzden ben de genelde yeşil salata ya da bir meyve yiyorum.
Geç saatlerde ne kadar az yersek iyi aslında
En iyisi sabah iyi kahvaltı yapmak (ki ben çok erken kalktığım için bazen yapamıyorum )
Sonra öğle yemeği.
Akşam en güzeli tavuklu salata mesela , ya da cevizli yeşil salata.
Eğer akşam saat 18 den sonra yemezsen kesinlikle faydasını görürsün
Himm nerdesin ki sen:ukala::KK33:esim geç geliyor haftanın uç günü sekizi buluyor sofraya oturmak,önceleri yemek yerdim ama pazartesiden beri sadece çorba tuketiyorum,hatta şimdi de çorba yaptım ocakta pisiyo ama galiba ben elma ile süt tuketecegim:KK5:

Kızlar dün sabah 2 kere üst üste kustum tüm gün uyudum, bugün de baş ağrısından kalkamadım. Bir doktora gideceğim çok kötüyüm günlerdir
Geçmiş olsun canım,git biran önce ihmal etme:cry:
kesinlikle akşam yemeğinin saati ve hafif geçirilmesi çok önemli. onun için öğle ile akşam arasında ara öğünün atlanmaması da çok önemli. eğer ara öğün yapılırsa akşam yemeğe saldırılmıyor. ve en geç 19:00'a kadar yeme işini bitirip akşam protein ağırlıklı beslenilirse o hafta çok farkediyor.
Ben çorba iviyorum içine de et ya da tavuk suyu ekliyordum kaç gündür, tavsiyelerine acigim:KK33::KK74:ne yiyeyim ben:kk77::kk77:
Guzel menu ondanda guzel olan nefis terbiyen:)bende yaptm komsulara sagttm cok az yedim ins Allah kabul etsin canim

Cok iyi kilo verme orann bence grubunuzdaki ornek anne adayi kimyager1508 kimyager1508 :)gibi azda olsa kilo kaybinin olmasi ve bunun devamliluginin olmasi onemli olan canim
su su su bende cok sevmem ama zorlamakiyiz kendimizi

Kiz sen gelinligini aldnmi ya yune zayiflarsan dugune kadar?
canim diyetsyenim bana orda tartlmam haricndeki tartlmalari yadaklamsti=galuba psikolojik etkisi olablyo

super menuu

bencede mantikli:)))
beni hiç etkilemiiii ya tartilmak yoksa tartilmazdim ama az merakliyim galiba:KK48::KK48:

Canim corbanin yaninda salata veya yoğurt olabilir. Hem daha tok tutar. Sebze yemeğin varsa ondan da yiyebilirsiniz.
Himm nerdesin ki sen:ukala::KK33:esim geç geliyor haftanın uç günü sekizi buluyor sofraya oturmak,önceleri yemek yerdim ama pazartesiden beri sadece çorba tuketiyorum,hatta şimdi de çorba yaptım ocakta pisiyo ama galiba ben elma ile süt tuketecegim:KK5:

Geçmiş olsun canım,git biran önce ihmal etme:cry:

Ben çorba iviyorum içine de et ya da tavuk suyu ekliyordum kaç gündür, tavsiyelerine acigim:KK33::KK74:ne yiyeyim ben:kk77::kk77:
beni hiç etkilemiiii ya tartilmak yoksa tartilmazdim ama az merakliyim galiba:KK48::KK48:

İspanya.
Seninde saat geçmiş aslında
Evet dediğin gibi yaparsan çok fayda görürsün

Fazla bişey yemedim 2 gündür, dün öyle ilk defa mercimek köftesi yaptım biraz ondan yedim. Bol su içmeye çalışıyorum.

Canim corbanin yaninda salata veya yoğurt olabilir. Hem daha tok tutar. Sebze yemeğin varsa ondan da yiyebilirsiniz.
Evet yoğurt ya da salata yiyordum ama bugün süt ve elma ile gecistirdim.en azından eşimin geç geldiği günler böyle yaparım,diğer günler çorba.sebzeyi öğlen yiyorum canım,akşama ağır olmasin:KK9:

Screenshot_2016-05-05-20-12-58.webp başka bi şey yemem artik, su ve yeşil cay sezonu acilmistir:-)

Canim ben yoğurt kuru yiyordum sadece. Ama su içmekte faydali tabiki.

Canim leslie deneyebilirsiniz.

Canim ben gliforu kullanırken daha çok içip çok WC ye gidiyordum. Yan etkilerinin arasinda var mi inan hic bilmiyorum. Bende de prospektus yok ki bakayim. Ama netten bi bakarim canim
Onu da denedim ya hatta callaneticsle beraber

Ne kadar fark ediyordu oeki canim?ben pek sevmem ama sadece akşamları,katlanır im sorun olmaz.yalnız biraz daha ayrıntılı yazar mısın?elma sirkesine sarımsak mi atıyoruz ,turşu suyu mu iciyoruz bilemedim:eğlence::KK48:

Canım acı biberli olan kur değil mi?kaç gibi tuketiyorsun?acaba ben akşam yemeği olarak mı tuketsemo_O

Ya ben de göbeğinden şikayetçiyim,lop lop duruyo, göbek için özel bi şey yapmissindir,ne yaptın??:KK58:masallah ya nasıl imrendim :sampiyon:darisi başımıza

Ayyyy heyecan yaptım ben simdi:KK17::KK17::KK17:
Canım elma sirkesini kendim yaptım sarımsak turşusunu hazır aldım bu ikisinin suyunu karıştırıyoosun sabah akşam ya da sadece sabah veya akşam bir çay kaşığı üstüne bir bardak su içiyosun çünkü yakıyo biraz haftada 1 kilo vermiştim çok dikkat etmeden

Sabah kahvaltı yapamadım filtre kahve içtim
öğle yemeğimi 12.00 gibi köy çorbası
Kıymalı yeşil mercimek
Çoban salata ve ayran işe yaptım
19.00 filtre kahve
20.00 fırında kendi yağında pişmiş çıtır mezgit yeşil soğan
Bu yeşil soğanı da aşırı yiyince bi ağrı yapıyo boğuyo niye anlamadım valla

Canım elma sirkesini kendim yaptım sarımsak turşusunu hazır aldım bu ikisinin suyunu karıştırıyoosun sabah akşam ya da sadece sabah veya akşam bir çay kaşığı üstüne bir bardak su içiyosun çünkü yakıyo biraz haftada 1 kilo vermiştim çok dikkat etmeden
Sonraki dönemlerde belki yaparim canım,şimdi çok zahmetliymis gibi geldi gozume:-)

Back
X