Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeni takıma geçmek istemiyorum bu takımda mutluyum ben ve burada devam etmek istiyorum. Haklısınız gerçekten savunma yapmaya hakkım yok bugün gerçekten de tartıda o 64 rakımını görüncemidir nedir bana bişeyler oldu demek olmaması lazımmış.
neyse ders oldu bana demek bir hafta daha deneme sürecim var tamam.
Aynen verdiğini alacaksan bi manası yok vermenin
Kaptaaaan, bak bu hafta cok gicik oldum sana :KK70: kiz sen nerdeydin tatilde, adres ver ben de oraya geleyim :KK66:
rizedeyim canım köyünde gel

Bende eskiden düzenli ve çok çıkardım ama öğünümü azaltınca zorlanıyorum çiya tohumu ya da sinameki önerdiler ama vücudum onlara alışsın istemiyorum siz nasıl yaptınız acaba
Chia tok tutuyor wc ye etkisi var mı bilmem ben yağlı yoğurt yedim yağlı süt içtim yani direk inekten olunca paletli yağlı süt bile burda 4 kere kaymağını aldığından daha yagsizmis onu anladım

birde şu ara öğün işi beni strese sokuyor sanki daha fazla yemek istiyorum yapınca.çok üzgünüm ya tekrardan yedeğe alındım

çok değil bir hafta sonra takıma tekrar girersin inşallah, azimle devam et, kafana takılan bir şey olursa yardım ederiz , hepinizin ablası olarak tan :KK70::KK70::KK70::ukala::ukala::KK53::KK53::KK53:

Ayy kızlar 5halley kaç kalori hesaplayıp yazacaktim,oglumu emzirirken uyuyakalmisim
:uykucu::uykucu:
İnşallah canım görelim

:-D :-D napayım ilk 60 diyodum şimdi 59u görmek istiyorum ucundan da olsa yeter :-) ;-) :-D
goruruz be ya, ben eskiden inanmıyorum açıkçası ama gruba gireli artık inanıyor ve dikkat ediyorum:KK66:
tamam bu o zaman bu hafta tatlıyı yasaklıyorum kendime ve meyveyide onda da früktoz var çünkü.
bakalım bu şekilde yapınca kilomdaki değişim nasıl olacak.ve ayrıca akşam 20 den sonra yemek yemeyi kesicem
Emin ol çok fark eder,arada da yuruyus ya da spor yapabilirsen hele:KK6:
ya şimdi ben yaprak sarmasına nasıl dayanayım 3-4 tane bana yetmez ki en az 10-15 tane yemem lazım.öğlen yesem akşama salata yesem olmaz mı
Önden büyük bi bardak ayran içip 15dk sonra otur,muhtemelen 5-6taneyle doyarsin:KK72:
tesekkurler canim:KK75:
annene söyle komşulara dağıtsın sen gelmeden , yada hepsini yesinler :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
:-):-)

tamam tamam 7 benim sevdiğim sayıdır 7 taneden fazla sarma yemicem yanında yoğurt yada ayran içeyim ki midemi şişirsin. :mad::mad::mad::mad::mad:
8.elin gittiğinde bizi dusun:KK72:
Kızlar burada kabızlık sorunum çözüldü afedersiniz günde iki kez wc ye çıkıyorum ayrıca geçen hafta reglden dolayı verememiştim onun odemide gitti o yüzden 3 kg aksi halde ben kaplumbağa modunda gidiyordum ama dikkat ediyorum tatildeyim diye cozutmuyorum yemiyorum
Biz de istiyoruz o havadan o sudan,bizim de cozulsun:KK33::KK34:
Kaptaaaan, bak bu hafta cok gicik oldum sana :KK70: kiz sen nerdeydin tatilde, adres ver ben de oraya geleyim :KK66:
Canım var mısın kaptana misilleme yapıp bu hafta 2den fazla kilo verelim????:KK6:3demeye gitmedi elim:oops:
Aynen bende
Yeni evliyim
Hayatta 2 yemek yapmış insan değildim
Bir heves geldi
Şöyle süslü tabaklar misafirler tatlılar pastalar
Şiştikçe şiştim :KK48:
buyrun benim:KK70:

ben evlendiğimde 53 kiloydum 2 sene sonra senin yaptığın hataları yapmaktan 62 oldum.hamile kalıp çocukta olunca 65 oldum.
ne güzeldi ilk zamanlar 36-38 giyiyordum göbek yoktu.şidi gel gör ki kocaman bir simidim ve göbeğim var
Al bendende o kadar,52ile evlendi,63ile hamile kalıp aynı kiloya döndüm ama 66yi geçtim sonra da araniza katildim:silah:
Teşekkürlerr valla çok sevindim burası cidden beni gaza getirdi ilk defa böyle hızlı ve güzel kilo veriyorum :):)
ben de aynı seklde.iyi ki varsiniz kizlar,sagolun:KK36:i:KK37:

Ayy kızlar 5halley kaç kalori hesaplayıp yazacaktim,oglumu emzirirken uyuyakalmisim

goruruz be ya, ben eskiden inanmıyorum açıkçası ama gruba gireli artık inanıyor ve dikkat ediyorum:KK66:

Önden büyük bi bardak ayran içip 15dk sonra otur,muhtemelen 5-6taneyle doyarsin:KK72:

Canım var mısın kaptana misilleme yapıp bu hafta 2den fazla kilo verelim????:KK6:3demeye gitmedi elim:oops:

Al bendende o kadar,52ile evlendi,63ile hamile kalıp aynı kiloya döndüm ama 66yi geçtim sonra da araniza katildim:silah:

bak bu çok güzel yorum oldu 8.ye elin giderken bizi düşün :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Aynen canım ben yıllardır görmemiştim bu kiloları burda grupça hem insan takım arkadaşlarına sorumlu hissediyor hemde motive oluyorsun

Kızlar ben dün akşam sadece süt ve elma ile gecistirdim ya giden yarım kilo yagdandir de mi:KK73::KK73:bugun de öyle yapcammm ya da tavuk çorbam var içerim belki ama yok yok icmem:KK33:bu arada bi saat yurudum ,tempolu,bir saat:KK71:

Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık yeşil çay

Ara.1 elma

Öğle 4 küçük köfte 1 kepçe çorba cacık

Ara. Sütlü şekersiz türk kahvesi + yarım çb leblebi

Akşam 1 patlıcan. 1 biber dolması + cacık

Ara. Belki meyve

1 saat yürüyüş 20 dakika egzersiz + 3 lt su

Sabah 1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık yeşil çay

Ara.1 elma

Öğle 4 küçük köfte 1 kepçe çorba cacık

Ara. Sütlü şekersiz türk kahvesi + yarım çb leblebi

Akşam 1 patlıcan. 1 biber dolması + cacık

Ara. Belki meyve

1 saat yürüyüş 20 dakika egzersiz + 3 lt su

güzel canımmmm

kimyager1508 kimyager1508 @katre-i dem benim sarı kartım silinmiş oldu mu

silindi silindi canımmm :))

Slm kızlar bu taşınma yüzünden dikkat edem iyorum ara 1 kase yoğurt öğlen malesef yine1 simit akşam 1 kase mercimek çorbası tavuk şiş 2 dilim ekmek yorgunluktan kendimi yemeğe verdim
canım yaaaa seninde benim gibi seninde karbonhidrat yemekten vazgeçmen lazım. o zaman emin ol daha hızlı ve sağlıklı kilo vereceksin. taşınma işi bitince bu hafta dikkat et mutlaka farkı göreceksin

***10. TAKIM 06-13 MAYIS HAFTALIK HEDEF***

ÜYE ADI - ŞİMDİKİ KG - HEDEF KG
katre-i dem - 71.0 - 70
elfkkk - 66.5
breeze3547 - 63.1
sosyoloji12 - 62.9
aslibo - 62.2
RoseAnge - 71.9
bffean - 64.9
yolcukardelen - 62.6
littlelamp - 76.0
tuba52 - 93.4