Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[QUOTEisteger1508, post: 46428869, member: 584628"] R RoseAnge tatlim bizim takim hamilelik uzerine cok sansli. İsteyip hamile kalan cok oldu. Agustostan beri 4-5 hamisimiz oldu. Bunlardan biride sen ve aslibo aslibo olacak eminim :))[/QUOTE]
Allah isteyen herkese En kısa sürede nasip etsin RABBİM kimsenin kucağına boş bırakmasın

Çok açtım dışardaydım en masum gibi geldi canım ama cışsssssssslardan biri
bisküviler ne kadar kepekli falanda olsa onun yerine ceviz, badem, kuru meyve, hurma, elma falan yersen daha iyi olur canım. dışarı çıktığında at çantana bulunsun. acıktığında atıştırırsın

benimde bu akşam misafirim vardı. gündüz yemek hazırladım, salatalar falan yaptım. yemek yendi, çay içildi, meyve yendi. saat 11:15 gibi gittiler. bende bulaşık makinasını falan çalıştırdım. buraya geldim. ama yorulmuşum otıurunca anladım. birazdan da yatarım bugünlük bu kadar yeter sanırım :KK39:

gayet uygun hemdeeee, ellerine sağlıkkk eminim çok doyurucu ve lezzetli olmuştur :hamarat:

güzel menüüüü, sporlarda güzelll :KK49:

ohhhh missss :kk77:

olur bencede canım sonuçta tarif paylaşıyorsun reklam yapmıyorsun

ahhhh bu kocalarrrr tam sopalıkkk :sinirli: bende neler çekmiştim zamanında:sopa: ama inan cuma günü gelince iyiki de yememişim diyeceksin :halay:

canım dolma pirinç ile yapılıyor ya pirincinde glisemik indeksi çok yüksek onun için kan şekerini yükseltiyor ve açlık hissi veriyor. bence ondan olmuş olabilir. mesela dolma yerine tb, çavdar gibi 1-2 dilim ekmek yeseydiin bu kadar acıkmazdın
Diyabetik diyetten yedim ama pirinç vardı evet tüh ya dikkat edicem bi dahakine

ins
Ins
aminnn

Bence gayet uygun becerikli hatunsun vesselam:)))
cok iyi:)
teşekkür ederim canım bu diyet sayesine böyle oldum :D :D
T tuba52 meyveli yoğurdu kendin yap yada activanin meyvelisini tuket canım diğerleri şeker deposu
@elfkkk katılımın artmış msjlara ayrı ayrı odaklanmissin ama nerde menüler gözümden kaçar mı :KK43:
breeze3535 breeze3535 ekleyebilirsiniz canım sanırım sorun olmaz direkten yazabilirsiniz sonuçta devlet sırrı değil un maya yada kabartma tozu ılık su çok az tuz :KK70: hatta içine çekirdek üzüm fındık fıstık da atılabilir
bilemedim canım şimdi ismiyle falan paylaşcam die :)
gayet uygun hemdeeee, ellerine sağlıkkk eminim çok doyurucu ve lezzetli olmuştur :hamarat:

güzel menüüüü, sporlarda güzelll :KK49:

ohhhh missss :kk77:

olur bencede canım sonuçta tarif paylaşıyorsun reklam yapmıyorsun

ahhhh bu kocalarrrr tam sopalıkkk :sinirli: bende neler çekmiştim zamanında:sopa: ama inan cuma günü gelince iyiki de yememişim diyeceksin :halay:

canım dolma pirinç ile yapılıyor ya pirincinde glisemik indeksi çok yüksek onun için kan şekerini yükseltiyor ve açlık hissi veriyor. bence ondan olmuş olabilir. mesela dolma yerine tb, çavdar gibi 1-2 dilim ekmek yeseydiin bu kadar acıkmazdın

evet canım çok sevdim bende doyurucuda oldu dediğin gibi

Dünkü tam buğday ekmeğini böyle yaptım kızlar şeklini falanda ama içine zeytin koymadım birtek

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-11-09-32-13.webp
    Screenshot_2016-05-11-09-32-13.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2016-05-10-20-01-23.webp
    Screenshot_2016-05-10-20-01-23.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 34
Back
X