Canım kilo çok 31 ki fazla varCanını sıkma ye ama az ye canım süt için kh ta lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kilo çok 31 ki fazla varCanını sıkma ye ama az ye canım süt için kh ta lazım
Kaç aylık bebiş.yemen için çok mu ısrar ediyolarCanım kilo çok 31 ki fazla var
Kizlarrrr daha sonuçlar aciklanmadi ama sanirim 4. Oldukkk3.lugu kıl payi kacirdik
Ama olsun bu hafta cok iyidiniz
Haftaya daha da iyi olucaz ben eminim![]()
Canım ben o hataya düştüm sen düşme sütü en uyı su ve bebegın emme talebı yapıyor neler yedım süt olsun dıye hala dıyorlar gece sütun olmaz yatmadan ye dıye ama duymuyorum onları çünkü benım ıyılıgımı ısteseler demezler: (Koşuşturmadan ara öğün yok öğlen 1 ayran salata et döner 2 dilim ekmek et döner in yakmak için 1 saat yürüyüş
ara 1 ayran
akşam yarım pide olmaması lazım ama emziriyorum diye zorla yedirdiler halbuki kötülük yapıyorlar ben bu yükü atmaya çalıştıklarını onlar sğırlaştırıtorlar
Leslie çok işe yarıyor düzenli yapınca. Bende istikrarliyim bu konuda :)Allah bağışlasın canım sen balık et süt sebze meyve ye bunlar dan kısma sakın ben 22 ay emzirdim. dışarda yürüyorum ben.leslie işe yarıyor mu acaba.
Kafamdaki sorulari dile getirmissin resmenKızlar takım içi kurallarımız var mı mesela pazartesi bildirim yapmak detoks şok yapmamak ödül öğünü veya haftalık şu kadar vermek gerekiyo ne bileyim bunun gibi şeyler işte
:)))) okuyunca miss gibi taze çay kokusu geldi burnuma. Caysamisim ben.Iyı geceler kızlar son çıkan dükkanı kapatsın perdelerı ceksın ilk gelen çayı demlesın ımmm mısss
Aman gözünü seveyim. Dikkat et takım arkadaşım. Bu hafta . ikimizin takımı birinci gelsin![]()
Herşey karşılıklı kaptancım siz o kadar sıcak karşılaşıaldınız ki olan enerjimi yükselttiniz@Ses35 enerjın super çabucak kaynastınız
Iyi geceler canım bu ben oluyorum heralde bütün gece yoldayım takım bana emanet kaptan merak etmeIyı geceler kızlar son çıkan dükkanı kapatsın perdelerı ceksın ilk gelen çayı demlesın ımmm mısss
Bende yüklencem bu hafta ödem zamanım geliyooorSağol canım daha dikkatli olucam bu hafta zaten regl sonrası detoks yapacaktım bir ya da iki gün hafta içi yüklenmek istiyorum epey
Oh afiyetolsun yarasın demek isterdim amma diyemiyorum.ara öğün yaparsan tok tutan şeyler tercih edersen belki bu kadar acikmazsin canımIyi geceler
Itiraf itiraf itiraf((
Ceza sisteminiz nasıl bunu da yaşayarak öğreneceğim demekki
Aksam yemegimi söylüyorum : yarım ekmek arasi köfte((((
2.6 kg vermek kudurttu beni.çok açtım. Çok guzel kokuyordu. Ne ara aldım ne ara yedim hatırlamıyorum![]()
Valla dersten derse kosucam diye az az yiyip kalkıyorum bol su içiyorum yanımda iki litre su oluyo zaten otobüse giderken de birkaç durak erken iniyorum ya da kısa mesafeleri yürüyorum yoğum tempoda farketmeden gitti zaten bugün ablam dedi baya incelmişsin diyeL littlelamp arkadaşım bir hafta da nasıl verdim o 2 küsür kiloyu
Vücudu çok yormadıkça iyi olur aslında bugün iki öğün gidebildim anca midem almadı zorlamadım bende kuscam yoksaEvet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarrbi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak
Ooo hiç şansın yk canım,r egl olursam 5-10 kilo verecek mısın gibi hissediyorum
Anaaam ilk defa duyuyorum,daha mi iyi oluyoo
Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmekama @katre-i dem kaptan ne der ki?zırt pirt detoks derse yine
Rakibeeeemmm, bittin sengece gündüz spor yapacagim
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummmsaka şaka,n e haddine,h azir mezun olmaya yaklaşmışken de mi ama
artık bana koçluk yapıp mezun edersin insallah
Cancagizim kız yavaş, allah tan eşleşmesi,cig çiğ yerdin beni
hoşgeldin canim![]()
B fit te gördüm bende probiyotik yoğurt yapımı için toz paketler vardı nasıll sizce sindirime etkili mi bende alıp yapsam mı acabaa :)@yolcukardelen canım bir araştır sende , probiyotik ile yoğurt yapımı ve faydalarını , benim zalım sütçü bu hafta getirmedi, yapamadım , yoğurt![]()
Oo şimdi gördüm selam takım arkadaşımbenim esim L littlelamp o zaman :) yakin takipteyim bekliyorum :)