Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlarrrr daha sonuçlar aciklanmadi ama sanirim 4. Oldukkk :halay:3.lugu kıl payi kacirdik :işsiz:
Ama olsun bu hafta cok iyidiniz :KK76:
Haftaya daha da iyi olucaz ben eminim :KK15:

İnşallah daha iyi olucaz. Takımımız büyük ölçüde rayına oturdu. Herkesi tebrik ediyorum. İyi akşamlar

Koşuşturmadan ara öğün yok öğlen 1 ayran salata et döner 2 dilim ekmek et döner in yakmak için 1 saat yürüyüş
ara 1 ayran
akşam yarım pide olmaması lazım ama emziriyorum diye zorla yedirdiler halbuki kötülük yapıyorlar ben bu yükü atmaya çalıştıklarını onlar sğırlaştırıtorlar
Canım ben o hataya düştüm sen düşme sütü en uyı su ve bebegın emme talebı yapıyor neler yedım süt olsun dıye hala dıyorlar gece sütun olmaz yatmadan ye dıye ama duymuyorum onları çünkü benım ıyılıgımı ısteseler demezler: (

Allah bağışlasın canım sen balık et süt sebze meyve ye bunlar dan kısma sakın ben 22 ay emzirdim. dışarda yürüyorum ben.leslie işe yarıyor mu acaba.
Leslie çok işe yarıyor düzenli yapınca. Bende istikrarliyim bu konuda :)
Kızlar takım içi kurallarımız var mı mesela pazartesi bildirim yapmak detoks şok yapmamak ödül öğünü veya haftalık şu kadar vermek gerekiyo ne bileyim bunun gibi şeyler işte
Kafamdaki sorulari dile getirmissin resmen
Iyı geceler kızlar son çıkan dükkanı kapatsın perdelerı ceksın ilk gelen çayı demlesın ımmm mısss
:)))) okuyunca miss gibi taze çay kokusu geldi burnuma. Caysamisim ben.

Iyi geceler
Itiraf itiraf itiraf :(((
Ceza sisteminiz nasıl bunu da yaşayarak öğreneceğim demekki :(
Aksam yemegimi söylüyorum : yarım ekmek arasi köfte :(((((
2.6 kg vermek kudurttu beni.çok açtım. Çok guzel kokuyordu. Ne ara aldım ne ara yedim hatırlamıyorum :(

Iyi geceler
Itiraf itiraf itiraf :KK43:((
Ceza sisteminiz nasıl bunu da yaşayarak öğreneceğim demekki :KK43:
Aksam yemegimi söylüyorum : yarım ekmek arasi köfte :KK43:((((
2.6 kg vermek kudurttu beni.çok açtım. Çok guzel kokuyordu. Ne ara aldım ne ara yedim hatırlamıyorum :KK43:
Oh afiyetolsun yarasın demek isterdim amma diyemiyorum.ara öğün yaparsan tok tutan şeyler tercih edersen belki bu kadar acikmazsin canım

L littlelamp arkadaşım bir hafta da nasıl verdim o 2 küsür kiloyu
Valla dersten derse kosucam diye az az yiyip kalkıyorum bol su içiyorum yanımda iki litre su oluyo zaten otobüse giderken de birkaç durak erken iniyorum ya da kısa mesafeleri yürüyorum yoğum tempoda farketmeden gitti zaten bugün ablam dedi baya incelmişsin diye

Evet ikiye bile çıkarabiliriz,o hh gitsin yaglarr:halay::halay:bi de bir araya gelip halay çekmek tam olacak:halay::KK76:

Ooo hiç şansın yk canım,r egl olursam 5-10 kilo verecek mısın gibi hissediyorum :KK76::KK76::halay::lülülü:
Anaaam ilk defa duyuyorum,daha mi iyi oluyooo_O

Evet aslında detoks gibi dusunulebilir,sadece perşembe sıvı ile beslenmek:rapci:ama @katre-i dem kaptan ne der ki?zırt pirt detoks derse yine:sus::olamaz::KK22::KK28:
Rakibeeeemmm, bittin sen:KK4::KK4:gece gündüz spor yapacagim:KK6::KK6::KK73:
Hafta sonu yatılı misafirim var. Eltimler ve gorumcem gelecek ama pazartesi kork benden dostuummm:sopa:saka şaka,n e haddine,h azir mezun olmaya yaklaşmışken de mi ama:KK48: artık bana koçluk yapıp mezun edersin insallah:KK48::super:

Cancagizim kız yavaş, allah tan eşleşmesi,cig çiğ yerdin beni:p:KK60:
hoşgeldin canim:KK73:
Vücudu çok yormadıkça iyi olur aslında bugün iki öğün gidebildim anca midem almadı zorlamadım bende kuscam yoksa :KK70:

@yolcukardelen canım bir araştır sende , probiyotik ile yoğurt yapımı ve faydalarını , benim zalım sütçü bu hafta getirmedi, yapamadım , yoğurt:KK76:
B fit te gördüm bende probiyotik yoğurt yapımı için toz paketler vardı nasıll sizce sindirime etkili mi bende alıp yapsam mı acabaa :)

Back
X