Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu sabah kahvaltımı yazmadım dimi ben?Unutmadan yazayım hemen.
1 sekersiz çay.1 domates.1 salatalık.2 dilim tam buğday ekmeği.az peynır.3 zeytin.
ara olarak da 5 6 minik galeta.
Şimdi koşa koşa eve gitmek istiyorum.Öğle yemeğinde dışarıda olursam yine karbonhidrat olacak kendime güvenim bitecek :KK62:

Bu sabah kahvaltımı yazmadım dimi ben?Unutmadan yazayım hemen.
1 sekersiz çay.1 domates.1 salatalık.2 dilim tam buğday ekmeği.az peynır.3 zeytin.
ara olarak da 5 6 minik galeta.
Şimdi koşa koşa eve gitmek istiyorum.Öğle yemeğinde dışarıda olursam yine karbonhidrat olacak kendime güvenim bitecek :KK62:
Canım sakın ha
Bugün karbonhidrat yok

Yetişemiyorum kızlar ya
Sabah 4.30 da 45 dk Leslie yaptım
Eşim sağlığından endişe ediyorum diyor
Gözümü kilo verme bürüdü

Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Salatalık yeşillik
1 yağsız süt espresso

bu kadar azimli olmaktan korkmasın sakın , baktı kadın yavaş yavaş eriyor:KK48::KK48::KK48:

Yetişemiyorum kızlar ya
Gözümü kilo verme bürüdü

Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Salatalık yeşillik
1 yağsız süt espresso
Neee ben de senin azmini hayran kaldım o saate akıl sağlığında mı şüphe ediyor acaba uyumuyomusun canım sen

Olur valla. Etrafımda rejim yapan kimse yok.Siz iyi geliyorsunuz bana:KK200:

bol bebiş topiğine mi baktın? Oradaki arkadaşlar bıktı benden ve sorunlarımdan :KK43: Hiç hayırlı haberle gelmemki ben aylardır.Detaya girip buranın da kafasını ağrıtmak istemem.Yaşadıklarım öyle böyle değil maalesef.Sağlık,geçim derdi,evlilik her türden var.En ağırından hemde :KK43: Bazen kendi ağrılarımı hastalıklarımı unutuyorum başkasına koşturmaktan.Çok şükür bin şükür 2 meleğim sağlıklı ve belli sakinlikte.Onlarında düzeni olmasa yeme içme sağlık sorunları vs olsa ne yaparım bilmem.Allah korusun. O dua benim tek tutanacak dalım zaten.Çaresizliğin dibine dibine giderken yüreğimden çıkan tek ses.Aylardır,hatta yıllardır ilk defa kendim için bişey yapmaya niyet ettim.İnşallah şu kiloları verip kendim için mutlu olacağım bu sefer.En azından aynalarla barışayım :)

Vaaavvvvvv gaza bak :KK9:

evet , bazı dönem hayat ta çok kötü zamanlarımız oluyor, inşallah sabırla sen bunu yeneceksin, arkadaşım,

Canım sakın ha
Bugün karbonhidrat yok
Yok yok valla billa yok bugün.En fazla galeta.

evet , bazı dönem hayat ta çok kötü zamanlarımız oluyor, inşallah sabırla sen bunu yeneceksin, arkadaşım,
İnşallah :KK200:
Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee
Heyt beee. yürüüüü kim tutar seni :)

Canım depresyona girersin dikkat et kendine
Belliki zor günler geçiriyorsun yorulmuşsun
Nefes alacak bir ortam yaratmaya çalışsan
Çok zor mu bilmiyorum içinde bulunduğun durumda ama insanın sağlığı çok önemli hem çocukların için hem kendin için
İnan biri bana git 2 saat serbestsin dese ne yapacağım nasıl rahatlayacağım bilmem.Öyle dolmuş kafam :(

bu kadar azimli olmaktan korkmasın sakın , baktı kadın yavaş yavaş eriyor:KK48::KK48::KK48:

:) olabilir

Neee ben de senin azmini hayran kaldım o saate akıl sağlığında mı şüphe ediyor acaba uyumuyomusun canım sen

Canım zaten 5te kalkmak zorundayım 5.30 da işe gitmek için yarım saat erken kalktım saç makyaj saatini de spora verdim
Pek bir şey değişmedi

huhuvvvvv sizi ayakta alkışlıyorummmmm :KK9::KK9::KK9::KK76::KK76:
Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee

Yetişemiyorum kızlar ya
Gözümü kilo verme bürüdü

Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Salatalık yeşillik
1 yağsız süt espresso

Back
X