Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee
Azme hayran kaldım canım
Tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee
Demi demi :))))Azme hayran kaldım canım
Tebrikler
Canım sakın haBu sabah kahvaltımı yazmadım dimi ben?Unutmadan yazayım hemen.
1 sekersiz çay.1 domates.1 salatalık.2 dilim tam buğday ekmeği.az peynır.3 zeytin.
ara olarak da 5 6 minik galeta.
Şimdi koşa koşa eve gitmek istiyorum.Öğle yemeğinde dışarıda olursam yine karbonhidrat olacak kendime güvenim bitecek![]()
Yetişemiyorum kızlar ya
Sabah 4.30 da 45 dk Leslie yaptım
Eşim sağlığından endişe ediyorum diyor
Gözümü kilo verme bürüdü
Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Salatalık yeşillik
1 yağsız süt espresso
Neee ben de senin azmini hayran kaldım o saate akıl sağlığında mı şüphe ediyor acaba uyumuyomusun canım senYetişemiyorum kızlar ya
Gözümü kilo verme bürüdü
Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Salatalık yeşillik
1 yağsız süt espresso
cansın , ne demek
Beni korkutuyorsun rakibem
Olur valla. Etrafımda rejim yapan kimse yok.Siz iyi geliyorsunuz bana
bol bebiş topiğine mi baktın? Oradaki arkadaşlar bıktı benden ve sorunlarımdanHiç hayırlı haberle gelmemki ben aylardır.Detaya girip buranın da kafasını ağrıtmak istemem.Yaşadıklarım öyle böyle değil maalesef.Sağlık,geçim derdi,evlilik her türden var.En ağırından hemde
Bazen kendi ağrılarımı hastalıklarımı unutuyorum başkasına koşturmaktan.Çok şükür bin şükür 2 meleğim sağlıklı ve belli sakinlikte.Onlarında düzeni olmasa yeme içme sağlık sorunları vs olsa ne yaparım bilmem.Allah korusun. O dua benim tek tutanacak dalım zaten.Çaresizliğin dibine dibine giderken yüreğimden çıkan tek ses.Aylardır,hatta yıllardır ilk defa kendim için bişey yapmaya niyet ettim.İnşallah şu kiloları verip kendim için mutlu olacağım bu sefer.En azından aynalarla barışayım :)
Vaaavvvvvv gaza bak![]()
Bi işe yarar inşallahmaşallah , maşallah diyorum sana o kadar yaniiii, gerçekten azim buuuu![]()
Yok yok valla billa yok bugün.En fazla galeta.Canım sakın ha
Bugün karbonhidrat yok
İnşallahevet , bazı dönem hayat ta çok kötü zamanlarımız oluyor, inşallah sabırla sen bunu yeneceksin, arkadaşım,
Heyt beee. yürüüüü kim tutar seni :)Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee
İnan biri bana git 2 saat serbestsin dese ne yapacağım nasıl rahatlayacağım bilmem.Öyle dolmuş kafamCanım depresyona girersin dikkat et kendine
Belliki zor günler geçiriyorsun yorulmuşsun
Nefes alacak bir ortam yaratmaya çalışsan
Çok zor mu bilmiyorum içinde bulunduğun durumda ama insanın sağlığı çok önemli hem çocukların için hem kendin için
bu kadar azimli olmaktan korkmasın sakın , baktı kadın yavaş yavaş eriyor![]()
Neee ben de senin azmini hayran kaldım o saate akıl sağlığında mı şüphe ediyor acaba uyumuyomusun canım sen
Şimdi anlaşıldı.çünkü ben yapsam o saatte eşim benim için öyle düşünebilir :)):) olabilir
Canım zaten 5te kalkmak zorundayım 5.30 da işe gitmek için yarım saat erken kalktım saç makyaj saatini de spora verdim
Pek bir şey değişmedi
Yetişemiyorum kızlar ya
Gözümü kilo verme bürüdü
Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Salatalık yeşillik
1 yağsız süt espresso
Yetişemiyorum kızlar ya
Gözümü kilo verme bürüdü
Kahvaltım
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Salatalık yeşillik
1 yağsız süt espresso
maşallah canım çok güzel ama o spordan sonra yediklerin az değil mi
Ben de seni öpüyorum.yürürken size bile yetiyorumhuhuvvvvv sizi ayakta alkışlıyorummmmm![]()