Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yarış fena ilerliyor En Büyük KKEn Büyük KK, yolcukardelen daha çok çalışman lazım:halay::halay:
Evebu iki gün daha çok çalışacağım canım benim hiç şüphem olmasin:halay::halay:
Canım bi iki saate açıkıyorum ama sabah 8 de öğle 12 de yiyorum aradada öğün oldugu için çok acıkmıyorum benim sıkıntım okul bitince eve gidiyorum öğleden snra çok canım bişeyler istiyor :-(

Canım ayran detoksundan sonra merak ettim bugün tartıldım sabah daha sabit kilom belki hafta sonu kaçamagını telafi etti detoks bilmiyorum belkide ödem yok artık detoks yapmam doğru değil galiba bilmiyorum bnde nasıl devam etsem
Öğleden sonra de mi ya benim de okuldan gelince tatlı istiyor surekli:kk77:
Aynı olması şart mı ben de var onlarla takılsan olmazmı
Yok canım yni olmasa da olur ama aynı olursa daha güzel olur:-)sorun şu ki ben oynamayı bilmiyorum, videoya baki oyniciimm:KK76::KK76:
ben her türlü mezdekeyi yapıyorumda, sadece darbuka olan var ya, aman Allah ım çok fena oluyor, nasıl kıvıracağını şaşırıyorsun, dilin dışarı çıkıyor resmen :KK53::KK53::KK53: ama @yolcukardelen i kırmayalım ortak bir video ile başlamış olalım, olur mu
Videosu olan var mı peki?ben bakmistik YouTube dan , bulamamistim:işsiz:
asıl asıl arkadaşım yoksa yolcukardelen bizi topa tutacak :ıslık::ıslık::ıslık:
Hele bu hafta sizi bi geceyom de sen topu o zaman gor cancagizim :KK19::KK19:
Günaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı
Oyy canım,gecmis olsun:hasta:
Öyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım :KK43:((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum :KK43: Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik :KK43:((((((((((

Bezelyenin de pirincin de kalorisi çok yüksek.İkisi yanyana sıkıntı olmasın cumaya? Ekmek de var hem :KK43:

Bunların hepsini bi öğünde yiyebilirim ben.Tok duruyormusun yoksa dişini mi sıkıyorsun bacım sen?

Geçmiş olsun.Diş berbat bi durum.Allah şifa versin bi an önce.
Bende detoksa bugun başlayacaktım evde bulgur da yokmus nohut da.Eve geçerken alıp suya ıslatacağım.Aksama da haşlar koyarım.Yarın start :)
Canım rabbim yardımcın olsun,kendini paraladiginla kalıyorsun inan.kiymet bilinmiyor:KK11:
Bezelye ile pilav bir arada ve ekmek başka zamanda yenildi, midede karşılaştıklarını sanmiyorum:-):-)ayrica akşam yeni yemiyorum ya kalori olarak dengeliyor:KK72:
çoookkk sağolun teyzeleriiiii :KK200: duru bebek bana 2 yıl sonra geldi. biraz nazlı bi bebek oldu. ama çok şükür ki bugünleri gördüm.
Mezdeke olmaz mı ya bende yaparım oh yandan:halay:
Bu regli benimde korkulu rüyam cuma dan sonra gelse iyi olcak

Çok iyi vermişsin. süper denk gelmiş gebelikte . ay yerim ben duru bebiki minnak ayaklar Of ya özlemişim
[/QUOTE]himmm nazlı o zaman:-)Rabbim hayırlı evlat etsin canım benim:KK36::KK36:

Ben geldim
Günaydın formda dinç taş kızlar :kk77::dondurma:
Ayy ustume alınmak istiyorummm:-):-)

Kızlar dişçi den çıktım arabada eşofman mı spor ayakkabılarımı giydim yürüyüş yapıyorum azme bak beee
Arkadaşım eli misin sen,git evine yat guzelce,sen böyle yaptıkça bizim hiiicc ümidimiz kalmıyor samouanliga:-):-)
Ayakta alkışlıyorum :-*
aslibo aslibo @yolcukardelen tamam gönderin canlar
Mezdekeyide gönderin
Hepsini yapalım :)
ben de yok ki görüntülüsu:-(

Ayy ustume alınmak istiyorummm:-):-)

Arkadaşım eli misin sen,git evine yat guzelce,sen böyle yaptıkça bizim hiiicc ümidimiz kalmıyor samouanliga:-):-)
Ayakta alkışlıyorum :-*
ben de yok ki görüntülüsu:-(
Valla şeytan dedi git yat ben de dişimin çekileceğini bilmiyorum tabii yanıma eşofman ayakkabı almıştım değerlendireyim dedim

Evebu iki gün daha çok çalışacağım canım benim hiç şüphem olmasin:halay::halay:

Öğleden sonra de mi ya benim de okuldan gelince tatlı istiyor surekli:kk77:

Yok canım yni olmasa da olur ama aynı olursa daha güzel olur:-)sorun şu ki ben oynamayı bilmiyorum, videoya baki oyniciimm:KK76::KK76:

Videosu olan var mı peki?ben bakmistik YouTube dan , bulamamistim:işsiz:

Hele bu hafta sizi bi geceyom de sen topu o zaman gor cancagizim :KK19::KK19:
Oyy canım,gecmis olsun:hasta:

Canım rabbim yardımcın olsun,kendini paraladiginla kalıyorsun inan.kiymet bilinmiyor:KK11:
Bezelye ile pilav bir arada ve ekmek başka zamanda yenildi, midede karşılaştıklarını sanmiyorum:-):-)ayrica akşam yeni yemiyorum ya kalori olarak dengeliyor:KK72:
himmm nazlı o zaman:-)Rabbim hayırlı evlat etsin canım benim:KK36::KK36:[/QUOTE]

top tüfek geiyor bu hafta anlaşılan, geçemezsem seni çiğ çiğ yersin valla, açma niyetine :kk77::kk77:

@yolcukardelen , tam videolara bakıyorum, içinde oynayan bayanlar olsun diye ,
pat müşteri geliyo, bilgisayarda mezdeke müziği açık, böyle peş peşe bir kaç kere oldu,
şimdi öğle yemeğimi yicem, patron geç geldi, kimse olmazsa arada bakıcam, bir kaç link atıcam canım

Sabah unonun ciya tohumlu ekmeğinden yarım tost(tek dilim ekmek yani), salatalık,u c zeytin, bir dlm aynı ekmekten ve 1yk bal:-)

Öğle iki kepçe kuru fasulye,iki kaşık pilav,bir bardak ayran,yesillik az.
Bugün menüm bu kadar, bir iki saat sonra süt içerim tarcinli,acikirsam da beyaz leblebi yerim:-)

Valla şeytan dedi git yat ben de dişimin çekileceğini bilmiyorum tabii yanıma eşofman ayakkabı almıştım değerlendireyim dedim
Yok yok şeytan değildir o:-):-):-):-)takımım adına kötü olmuş tabi ama senin adına çok iyi,yata yata böyle buyuduk zaten:-)
himmm nazlı o zaman:-)Rabbim hayırlı evlat etsin canım benim:KK36::KK36:

top tüfek geiyor bu hafta anlaşılan, geçemezsem seni çiğ çiğ yersin valla, açma niyetine :kk77::kk77:[/QUOTE]
Açma niyetine mi olur,pizza niyetine mi olur bilemedim:-):-)canım sabah tartildim,gecen haftayla ayniydim,hafta sonjnun anca dengeledim,su iki gün de cuma için asilacagim bakalım:-):-)
@yolcukardelen , tam videolara bakıyorum, içinde oynayan bayanlar olsun diye ,
pat müşteri geliyo, bilgisayarda mezdeke müziği açık, böyle peş peşe bir kaç kere oldu,
şimdi öğle yemeğimi yicem, patron geç geldi, kimse olmazsa arada bakıcam, bir kaç link atıcam canım
artık ne dusunurler bilemedim:-)kapatma kız kapatma az aac da oynayalim derlerse şaşırmam :-):-)

Yarın ayran detoksuna hazirliklarimi tamamladım kızlar. Islattim baklagilleri.akşam ayrı ayrı haslicam.sabaha da corbami karıştırır başlarım kahvaltıdan sonra.varmi bana eşlik edecek cesur yürek :)

ben sanırım c.tesi ve pazar yapıcam canım,

Back
X