- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Evebu iki gün daha çok çalışacağım canım benim hiç şüphem olmasinyarış fena ilerliyor, yolcukardelen daha çok çalışman lazım
![]()

Öğleden sonra de mi ya benim de okuldan gelince tatlı istiyor surekliCanım bi iki saate açıkıyorum ama sabah 8 de öğle 12 de yiyorum aradada öğün oldugu için çok acıkmıyorum benim sıkıntım okul bitince eve gidiyorum öğleden snra çok canım bişeyler istiyor :-(
Canım ayran detoksundan sonra merak ettim bugün tartıldım sabah daha sabit kilom belki hafta sonu kaçamagını telafi etti detoks bilmiyorum belkide ödem yok artık detoks yapmam doğru değil galiba bilmiyorum bnde nasıl devam etsem

Yok canım yni olmasa da olur ama aynı olursa daha güzel olurAynı olması şart mı ben de var onlarla takılsan olmazmı

Videosu olan var mı peki?ben bakmistik YouTube dan , bulamamistimben her türlü mezdekeyi yapıyorumda, sadece darbuka olan var ya, aman Allah ım çok fena oluyor, nasıl kıvıracağını şaşırıyorsun, dilin dışarı çıkıyor resmenama @yolcukardelen i kırmayalım ortak bir video ile başlamış olalım, olur mu

Hele bu hafta sizi bi geceyom de sen topu o zaman gor cancagizimasıl asıl arkadaşım yoksa yolcukardelen bizi topa tutacak![]()

Oyy canım,gecmis olsunGünaydın kızlar diş ağrısından muzdarip dişçi de bekliyorum bakalım ne yapacaklar bugün benim detoks yattı

Canım rabbim yardımcın olsun,kendini paraladiginla kalıyorsun inan.kiymet bilinmiyorÖyle harap olmuşki sinirlerim dokunsan aglayacağım derler ya ondan beterim bugun.dokunmaya ne hacet herhangi biriyle gözgöze geldiğimde gözlerim doluyor.Şu son 1 haftamı anlatsam yorulursunuz okumaktan inanın.10 dk bile mola vermedim.Bi yardımcım bi anne vs desteğim olsa yada çocuklarımla 1 2 saat ilgileneyim dese biri ne yapıp rahatlayacağim onu bile bilmiyorum inanın.Dün akşam hem ev işlerini yaptım hem hıçkıra hıçkıra ağladım((((( Yorulmuşum artık.Bişeylere koşturmaktan yetişmekten birilerinin mutlu olması için uğraşmaktan nazlardan sitemlerden çok yorulmuşum
Daha fazla yazmayım işyerindeyim salyasümük ağlıyorum.Rezillik
((((((((((
Bezelyenin de pirincin de kalorisi çok yüksek.İkisi yanyana sıkıntı olmasın cumaya? Ekmek de var hem
Bunların hepsini bi öğünde yiyebilirim ben.Tok duruyormusun yoksa dişini mi sıkıyorsun bacım sen?
Geçmiş olsun.Diş berbat bi durum.Allah şifa versin bi an önce.
Bende detoksa bugun başlayacaktım evde bulgur da yokmus nohut da.Eve geçerken alıp suya ıslatacağım.Aksama da haşlar koyarım.Yarın start :)

Bezelye ile pilav bir arada ve ekmek başka zamanda yenildi, midede karşılaştıklarını sanmiyorum

[/QUOTE]himmm nazlı o zamançoookkk sağolun teyzeleriiiiiduru bebek bana 2 yıl sonra geldi. biraz nazlı bi bebek oldu. ama çok şükür ki bugünleri gördüm.
Mezdeke olmaz mı ya bende yaparım oh yandan
Bu regli benimde korkulu rüyam cuma dan sonra gelse iyi olcak
Çok iyi vermişsin. süper denk gelmiş gebelikte . ay yerim ben duru bebiki minnak ayaklar Of ya özlemişim