Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın
Haftada 4 kg çok iyiymiş. 2 haftada benim sorunumu çözer bu beslenme :)) yazdım aklımın köşesine karbonhidrat sadece sabah :)
Şeker zaten hiç almıyor gibi biseyim.çay yok kahve yok tatlı yok.arada 1 isiririk çikolata o da bazen.her gün değil.
Haklısınız kızlar 1200 tamamlamam lazım. Ilk hafta 1100 almıştım 2.6 vermiştim. Midem kuculmus herhalde canım istemiyor şimdi. Kabızlık problemim de yok benim. Bende bi tavsiyede bulunayim kabızlık için. Kelly musli var bimden almıştım. 20 dk sonra etki etti.müthiş bişey mis :)
Proteine ağırlık vereyim ben biraz.yoğurt kefir yukleneyim.sütle peynirle nereye kadar :/

Bu sabah kahvaltim
1 Rafadan yumurta
1 domates
1 salatalık
1 biber
2 dilim kepekli
2 küçük lokma kaşar peyniri
3 zeytin
Tika basa doydum valla :)
Karbonhidrat yok ayse karbonhidrat yok :) hele akşam 6 dan sonra :)
Bu arada bugün ilk günüm. Tüm gece ağrı çektim. Tatlı isteğimi de hurmayla engellemeyi düşünüyorum.
Ve hayatıma hosgeldin tarcin :)))

Günaydın kızlar cumadan beri saçma sapan şeyler yiyorum her sabah tamam artık yok diyorum akşama doğru kopuyor yine :-( çok canım sıkkın o yüzden Yazmadım hiç menüleri çok sinirim Bozuluyor umarım pazartesi iyi bir başlangıç olur
Geçen hafta bende öyleydim sıkma canini. Sabah spor vs ogleden sonra iskender börek çikolatalı ekmek :( ama 800 gr verdim.sıkı tut ptesi den sonra toparlarsin.

Ara öğün 1 çay bardağı tarçınlı süt 7 kuruüzü 1 tane bisküvi
Ortak kuru üzüm süt ok ama market gidalarinda daha fazla kalori var. Aman dikkat. Gevrek ye.grissini ye onun yerine.

Tamam canE="aysedurmaz, post: 46595129, member: 419705"]Geçen hafta bende öyleydim sıkma canini. Sabah spor vs ogleden sonra iskender börek çikolatalı ekmek :KK43: ama 800 gr verdim.sıkı tut ptesi den sonra toparlarsin.

Ortak kuru üzüm süt ok ama market gidalarinda daha fazla kalori var. Aman dikkat. Gevrek ye.grissini ye onun yerine.[/QUOTE]
Geçen hafta bende öyleydim sıkma canini. Sabah spor vs ogleden sonra iskender börek çikolatalı ekmek :KK43: ama 800 gr verdim.sıkı tut ptesi den sonra toparlarsin.

Ortak kuru üzüm süt ok ama market gidalarinda daha fazla kalori var. Aman dikkat. Gevrek ye.grissini ye onun yerine.
Tamam canım dikkat edeyim

Günaydın R RoseAnge
Montignac diyetini araştırdım da çok hafif geldi. Eşime çocuklarıma da öğretip sağlıklı beslensinler. Gerçi eşimin rahatsızlığı hormonel ama olsun.dikkat eder en azından. Bakalım bugün uygulayabilecekmiyim

Evet glisemiks indexle ilgili sanırım
Bakmıştım bende
O şekilde yaşayabilsek keşke
Önemli olan şekeri açığa çıkarmamak vücutta
Faydalı

Günaydın kızlar cumadan beri saçma sapan şeyler yiyorum her sabah tamam artık yok diyorum akşama doğru kopuyor yine :-( çok canım sıkkın o yüzden Yazmadım hiç menüleri çok sinirim Bozuluyor umarım pazartesi iyi bir başlangıç olur

Kızlar günaydın...
Canım cumadan beri benim de öyle oldu,e n son kahvaltıya hadi bu son dedim ama vicdan yapıyorum senin gibi:-( şimdi kalem kağıt alıp elime haftalık program yapmayı dusunuyorum,hani protein ağırlıklı,glisemik i. Düşük ve hafta içinde hazırlayıp yiyebileceğim şeyler. Yoksa böyle uzeyip gidecek:-)
aslibo aslibo da beni geçecek,yuregim kaldirmicek:-):-)

sampcc8e78922e14d437.jpg

10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36:

seaBahAR

10.TAKIM KAPTANI : katre-i dem
10.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : The Queen & kimyager1508 & masalimsii

"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."

Tek başınaysanız ve kilolu iseniz, sizinle aynı şeyleri hisseden insanlarla bir arada bulunmak, onlardan yardım almak, gerektiğinde destek olmak kilo verme sürecinizi hem eğlenceli hem de hızlı hale getirir.

Takımımız uzun süredir kapalıydı. Kepenklerini biz açıyoruz. Odalarını tek tek biz havalandırıyoruz. Buraya soluğumuzla bizler can veriyoruz. Bunun için üstlenmemiz gereken sorumluluklar var. Kesinlikle "kural" ismini koymak istemiyorum çünkü bizler esir değiliz. Bizler bu işin bilincinde, düşünen, paylaşan ve gelişen bireyleriz. Gökyüzüne uzanma için dala tutunarak boy atan sarmaşıklar misali bizim de dallarımız olacak.

İşte o dallar;
Yeni katılan üyelerin 3 hafta deneme süresi olacaktır. Deneme süresi boyunca takip edilen üye, kurallara uymadığı taktirde takıma alınmayacaktir.
1-)Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan çıkarılacaktır.
2-)En geç ertesi gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3-)Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.Bu durum birbirimizin motivesini artıracaktır.
4-) Yaptığımız her kaçamağı İTİRAF başlığı ile listemize yazıyoruz, kalorisine göre kendimizin/kaptanımızın ya da takım arkadaşlarımızın belirlediği bir sporu yapıyoruz. (Kaçamak karşılığı ödevimiz olan spor en fazla 1 hafta ertelenebilir.)
5-) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşı da sorumluluklarımız vardır. Bunun için topikte son yazmış olduğumuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol etmeliyiz. Böylelikle arkadaşlarımızın paylaştığı bilgileri ya da bizlere verdiği cevapları gözden kaçırmayız ve bol bol sohbet edip kaynaşabiliriz.
6-) Güncel kilo durumlarımızı cuma günü Türkiye saati ile en geç 13:00 e kadar yüzde olarak hesaplayarak yazıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlarımıza sadece 2 hafta müsamaha gösteriliyor. Bir kez daha tekrarlaması durumunda malesef takımdan ayrılıyor ve tekrar yarışması mümkün olmuyor.
*Kilo Verme Yüzdesi Hesaplama
Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır
100 ile çarpılır ve geçen haftaki kiloya bölünür
Misal olarak geçen hafta 70 kg bu hafta 68,7kg dersek
70-68,7=1,3 kg
1,3 x 100 =130
130/ 70 =%1,857
*virgülden sonraki 3. Rakam 5 ve 5 in katları olduğu durumlarda yuvarlama yaparak 1 sayı ekliyoruz bu durumda yüzdemiz %1.86 oluyor
*Takım Yüzdesi Hesaplama
Takımdaki tüm üyelerin yüzdeleri toplanır ve takımdaki üye sayısına bölünür sonuç takım yüzdesidir yuvarlamalar burada da geçerlidir.
7-)Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
3 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sarı kartta diskalifiye edilir
Sarı kart sadece takım içi ilk üçe girilirse silinir.
9-) Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mezheple ilgili rencide edici taraf tutucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Mezhep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktır. Burasının zayıflamak için olduğu unutulmasın lütfen...
10-)Uzun süre takıma uğrayamayacak durumda olan kişi mutlaka bildirmelidir. İzinli sayılacaktır. İzinli olmayan her üye için yukarıda belirtilen kurallar geçerlidir.Her üye yılda sadece iki kez izin alabilir.İzinli üye izne ayrıldığı kiloya inmeden tekrar listeye alınmaz. (Sağlık, hamilelik vb dışında)
11-)Tüm üyelerin "Karar Defteri"ni okuması mecburidir.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953 (CUMA zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri)
12-) Kaptanın olmadığı durumlarda yapılması gereken işler için kardeş takım ile iletişime geçiyoruz.
***Bir gün de almadık bu kilolari,onun için önce sabır sonra meyvesini alacağız***
Bende katılmak istiyorum beni de alır mısınız

Merhaba , hoş geldin
Bugün pazar olduğu için biraz durgun
Kaptanımız ve yardımcılar birazdan online olurlar
Kaç kilosun hedefin kaç? Biraz bilgi verebilir misin kendinle ilgili.
102.9 kiloyum :(
70 kilo olmak istiyorum.
23 yaşındaym . Evliyim geçen sene 117 kiloya kadar çıktım yavaş yavaş bu kiloya düştüm. Böyle arkadaşlarla birlikte kilo vermeye baslarsam daha da hirslanacagumi düşünüyorum

102.9 kiloyum :KK43:
70 kilo olmak istiyorum.
23 yaşındaym . Evliyim geçen sene 117 kiloya kadar çıktım yavaş yavaş bu kiloya düştüm. Böyle arkadaşlarla birlikte kilo vermeye baslarsam daha da hirslanacagumi düşünüyorum

Hedefin çok güzel.
karar verdiysen eminim başarılı olursun.
Grubumuz da çok iyi
Herkes hep yardımlaşma ve destek halinde
Motivasyon tam oluyor
Pişman olmazsın bence geldiğine

Kızlar günaydın...
Canım cumadan beri benim de öyle oldu,e n son kahvaltıya hadi bu son dedim ama vicdan yapıyorum senin gibi:-( şimdi kalem kağıt alıp elime haftalık program yapmayı dusunuyorum,hani protein ağırlıklı,glisemik i. Düşük ve hafta içinde hazırlayıp yiyebileceğim şeyler. Yoksa böyle uzeyip gidecek:-)
aslibo aslibo da beni geçecek,yuregim kaldirmicek:-):-)

Ben sizi bu hafta düşünemiyorum
Çok heyecanlı olacak
Yakından izliyorum
aslibo aslibo mu @yolcukardelen mi :dondurma:

Hedefin çok güzel.
karar verdiysen eminim başarılı olursun.
Grubumuz da çok iyi
Herkes hep yardımlaşma ve destek halinde
Motivasyon tam oluyor
Pişman olmazsın bence geldiğine
Eminim zaten o sıcaklığı gördüm. Bir de hamile kalmak istiyorum o yüzden yesilcay vb şeyleri içemiyorum sadece adetliyken ve adet bitiminin 3 günü icebiliyorm. Siz kaç kiloydubuz kaça dustunuz

Back
X