- 20 Mart 2015
- 1.063
- 2.430
- 53
Kızlar Günaydın izmire döndüm Menülerimden hiç bahsetmeyeyim beni takımdan kovarsanız annem ve kv sağolsunlar herzaman mı geliyorsun kızım bunu senin için yaptım diyerekten beni mahvetti ler düzen zaten kalmadı eve geldim amma boya bitmiş ama ev fena kolları sıvadım temizliğe başladım hafta sonu nasıl telafi olacak bilmiyorum ama bugün diyetimë geri dönüp cumaya eksi çıkmak istiyorum bu arada regli de oldum belki onunda faydası olur
ah bu anneler, benim annemde bu kış yanımday dı , onu yaptım bunu yaptım, kadın boş durmuyor, kesme makarnalar, biz bazlamaç deriz bazı yerlerde katmer derler, daha bunun gibi neler, yemesen darılıyor belli oluyor içleniyor, yesem ben zaten hemen kilo alıyorum, vesselam aldım da diyete girmeden önce, şimdi memlekette telefonda anne ben diyetteyim, bir dahaki kış gelsen bile bana darılma herşeyi yemiyorum diye, hiçbir kıyafetim olmuyor giremiyorum, biraz bozuldu gelmeyelim o zaman falan demeye başladı, yok öyle yağma başka yerlere çekme dedim, bakalım önümüzdeki kış halimiz ne olcek