Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abo alıntılar. Uçtu: (
R RoseAnge canım hedefler aynı son hedef 56 benım tabı
@Ses35 bana da bı uvra benım ev de de boya pıdlıklerı var kurumuştur bide :(
@sosyoloji12 mezun mu okuyorsun bu hafta
aslibo aslibo sıkıntı yok perşembe dokecegım çürük elmaları
B bffean mesela sen nerelerdesjn lısteye gırmek için ugrastın şimdi yoksun:(

klüp.webp

bu resimde tontiş takım arkadaşlarım @yolcukardelen ve B bffean için gelsinnnnn, :KK53::KK53::KK53::-):-):-):confused::confused:

Abo alıntılar. Uçtu: (
R RoseAnge canım hedefler aynı son hedef 56 benım tabı
@Ses35 bana da bı uvra benım ev de de boya pıdlıklerı var kurumuştur bide :KK43:
@sosyoloji12 mezun mu okuyorsun bu hafta
aslibo aslibo sıkıntı yok perşembe dokecegım çürük elmaları
B bffean mesela sen nerelerdesjn lısteye gırmek için ugrastın şimdi yoksun:KK43:
@katre-i dem arkadaşım hastayız ailecek ve iş yerinde işler çok yoğun yetiştirmem gereken işler var internete giremiyorum.ve ailecek hastayız eşim kızım ben yani inan ki kafamı kaldıramıyorum ama mecburen insanın küçük çocuğu varsa hasta da olamıyor.haklısın ihmal ettim ama inan ki abur cubur yemiyorum.

hiç tartınmadım kaç gündür cumaya bakalım artık.
sabah yarım simit üçgen peynir yedim.
arada kuru kayısı yedim.
öğlen iş yerinde tavuk pilav salata çorba var.pilav yemem zaten ancak diğerlerini yemeyi düşünüyorum.
akşama yaprak sarmam var ondan 7-8 tane yerim

@katre-i dem arkadaşım hastayız ailecek ve iş yerinde işler çok yoğun yetiştirmem gereken işler var internete giremiyorum.ve ailecek hastayız eşim kızım ben yani inan ki kafamı kaldıramıyorum ama mecburen insanın küçük çocuğu varsa hasta da olamıyor.haklısın ihmal ettim ama inan ki abur cubur yemiyorum.

çok geçmiş olsun takımdaşım, inşallah tez zamanda iyileşirsin, gel artık dimi yani
@katre-i dem kaptanım resmin mesajı alınmıştır, aynen öyle görünüyorum zaten.

o resmi ben yayınladım canım, takım arkadaşlarımı kızdırıp biraz gaza getireyim dedim:-):-):-):KK36::KK36:

hiç tartınmadım kaç gündür cumaya bakalım artık.
sabah yarım simit üçgen peynir yedim.
arada kuru kayısı yedim.
öğlen iş yerinde tavuk pilav salata çorba var.pilav yemem zaten ancak diğerlerini yemeyi düşünüyorum.
akşama yaprak sarmam var ondan 7-8 tane yerim

menülerinde bayağı düşüş var, farkediliyor canım

Back
X