innuk, daha öncede yarıştın. çok sert kurallar olduğunu biliyorsundur. ben de buradan kopmanı istemem. ama üst tarafta bir çok bu şekilde düşünmüyor. sana geçmişi oku dedim, çünkü içinde isminin geçtiği çok yazı var. mesela ödevlerin. gdogan ve bengi verdi. diğer kızlardan da al ödevini hemen başla.. o uzun yazıyı beğenmediğin için henüz okumadığını düşündüm.
bugün hiç yazamadım ya( yoğun ve aksi bir gündü, bu arada eşim kurabiye de kurabiye diye tutturdu, akşam yapıcam, uamrım yemem... aslında kendi kendime şöyle bir karar aldım,, akşam yemeyeceğim çünkü direk kalori, ama sabah ahvaltı niyetine bir adet yemeyi düşünüyorum olur mu ki???
bence kendini bukadar zorlama çünkü nekadar çok kendini tutarsan o gözünde daha değerli görünmeye başlıyor. kurabiyeyi normal boyutta yapıyosan bi tane büyük kurabiyelerden yapıyosan yarım yiyebilirsin bence ara öğün niyetine onun yerine akşam yeneğindeki ya da kahvaltındaki ekmekleri çıkart.tabi bi tane yemek şartıyla nefis köreltmek açısından
innuk, daha öncede yarıştın. çok sert kurallar olduğunu biliyorsundur. ben de buradan kopmanı istemem. ama üst tarafta bir çok bu şekilde düşünmüyor. sana geçmişi oku dedim, çünkü içinde isminin geçtiği çok yazı var. mesela ödevlerin. gdogan ve bengi verdi. diğer kızlardan da al ödevini hemen başla.. o uzun yazıyı beğenmediğin için henüz okumadığını düşündüm.
kırmızı altı çizili koyu yazılar dkkatinizi çekti mi? baklava börek dondurma olan yazılar... biz kesinlikle öyle olmamalıyız. lütfen bununla ilgili düşünün kızlar.. çok iyi hazırlayın kendinizi..ben size eliimden geldiğince sahip çıkarım.. ama üzmeyin beni... orada bahsi geçen bir çok durum yaşanıyor bizim takımda.. hem de daha 2.haftadan..diğer kaptanalra aaa siz haklıymışsınız dedirtmeyin bana.. kahrolurum
ben innuk'a olan cezama ayrıntı ve açıklık getirmek istiyorum..
saat 11-16 arasında karbonhidrat değeri 30den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
diğer saatlerde sadece karbonhidrat değeri 15den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
hemde 7 gün boyunca
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
işte yukarda karbonhidarat değeri yazıyor. paketli her şeyin üzerindede yazıyor biliyorsun.
hem yediğin içtiğin şeylerin daha çok kaydını tutarsan diyetin daha çok içinde oluyorsun. vaktin az ama zaman ayırmak zorunda kaldığında daha az kaçamak yapacağına inanıyorum..
kaptanımda onaylarsa benim cezam bu...
Bengicim cezan iyi güzelde bunu uygulayamam ki ben!!
genelde ev yemeği yiyorum nerden bileyim hangisinin karbonhidrat durumu nedir?
Onun yerine 3 gün dukan atağı yapsam olar mı?? :26:
28 MAYIS 2013,SALI
SABAH
2 çok ince dilim ekmekle yapılmış peynirli zeytinli tost
ÖĞLE
Sahanda yumurta(Çok az zeytin yağı,çok az salça,yeşil biber,1 kaşık yoğurt,sarımsak,köri,kırmızı biber,karabiber1 yumurta)
Salata(1 domates,1 biber,1 salatalı,sirke)
1 kase yoğurt
1 kase maydonoz
ARA
Midem kazındı bi lokma ekmek içine 4 zeytin küçücük örgü peynir koydum
AKŞAM
4yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
1 kase cacık
2.5 litre su 3 de olabilir
Tüm öğünleri tam yazınca saat yazmıyoruz.ben çok gec kalkıp sabahladığım içın saatleriyle yazıyorum .Beğendim menünü ama bu sefer saatleri yazmamissin..
ben innuk'a olan cezama ayrıntı ve açıklık getirmek istiyorum..
saat 11-16 arasında karbonhidrat değeri 30den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
diğer saatlerde sadece karbonhidrat değeri 15den düşük olan besinleri tüketebileceksin.
hemde 7 gün boyunca
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
işte yukarda karbonhidarat değeri yazıyor. paketli her şeyin üzerindede yazıyor biliyorsun.
hem yediğin içtiğin şeylerin daha çok kaydını tutarsan diyetin daha çok içinde oluyorsun. vaktin az ama zaman ayırmak zorunda kaldığında daha az kaçamak yapacağına inanıyorum..
kaptanımda onaylarsa benim cezam bu...
bugün hiç yazamadım ya( yoğun ve aksi bir gündü, bu arada eşim kurabiye de kurabiye diye tutturdu, akşam yapıcam, uamrım yemem... aslında kendi kendime şöyle bir karar aldım,, akşam yemeyeceğim çünkü direk kalori, ama sabah ahvaltı niyetine bir adet yemeyi düşünüyorum olur mu ki???
Gdogan senin mezun olmana çok az kalmıııışYaaa ye biraz gitmeeeeeeeeeeeee
Beğendim menünü ama bu sefer saatleri yazmamissin..
28 Mayıs 2013 salı
14.30
Sütlü müsli
Yarım mu
18:30
1Çikolata( dışarı çıktım kan şekerim dúştü otobüste bayılmayayım diye yedim hemen aldım ordan )
21:30
3 çorba kaşıgı şehriye
Yarım tabaktan az tavuk sote
Üstúne 1 eri
20şer kol bacak egzersizi
2Litre su
gdogan hoşgeldin. yıldönümünüz için bir önerim yok malesef.. çünkü biz de kutlanmaz özel günler. bir ara takımda muhabbet dönmüştü. ben de iç geçirmiştim. ben kutlamayı çok isterim sürpriz yapmak. ama eşim hiç önemsemez. yani bir güne özgü kutlamaları tasvip etmez.. ben onu alıştıracağıma o beni alıştırdı. halbuki hep doğum günlerinin yıldönümlerinin kutlandığı bir ailede büyüdüm ben.. ağız tadıyla bir doğum günü kutlayamadık. ya da yıldönümü
28 MAYIS 2013,SALI
SABAH
2 çok ince dilim ekmekle yapılmış peynirli zeytinli tost
ÖĞLE
Sahanda yumurta(Çok az zeytin yağı,çok az salça,yeşil biber,1 kaşık yoğurt,sarımsak,köri,kırmızı biber,karabiber1 yumurta)
Salata(1 domates,1 biber,1 salatalı,sirke)
1 kase yoğurt
1 kase maydonoz
ARA
Midem kazındı bi lokma ekmek içine 4 zeytin küçücük örgü peynir koydum
AKŞAM
4yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye
1 kase cacık
2.5 litre su 3 de olabilir
Gdogan senin mezun olmana çok az kalmıııışYaaa ye biraz gitmeeeeeeeeeeeee
28 Mayıs 2013 salı
14.30
Sütlü müsli
Yarım mu
18:30
1Çikolata( dışarı çıktım kan şekerim dúştü otobüste bayılmayayım diye yedim hemen aldım ordan )
21:30
3 çorba kaşıgı şehriye
Yarım tabaktan az tavuk sote
Üstúne 1 eri
20şer kol bacak egzersizi
2Litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?