AZ CEZA
1. Her takımdan en fazla kilo verenle konuşulacak. konuşulanlar yazılacak.
2. En hafif cezamız bu sanırım. kişi en şişman halinin fotosunu a3e bastıracak ve en çok vakit geçirdiği yere asacak.
3. Günlük 5 mesaj paylaşmak zorunda olacak. bu ceza 1 hafta sürecek.
4. En kolay cezamı söylüyorum. kardeş takımımıza gidecek ve oradan kendisine uygun görülen cezayı yapacak.
ORTA CEZA
1. 3 hafta boyunca her gün bizi motive edici kısa paylaşımlar yapacak. diyetle ilgili başarıyla ilgili motivasyonla ilgili.
2. En sevdiği yiyeceğe iki hafta dokunmayacak.
3. Her gün yediklerini renkli kalemlerle yazacak. Ne kadar zaman süreceği yediklerine göre belirlenecek.
4. Marketten en sevdiği yiyeceği alacak ve dolapta yada gözünün önünde tutacak 1 hafta boyunca yemeyecek. o hafta iyi performans sergilerse sonucunda ödülü olacak.
5. Belirleyeceğimiz bir kitabı okuyacak ve bize görüşlerini bildirecek.
KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM CEZASI
1. İnmek istediği bedenden bir kot etek tşört elbise vs bütçesine uygun bir kıyafet edinecek. dolabının üzerinde asılı duracak uyandığında görecek
2. Diyetkolik.com dan o hafta en çok kilo vermiş kişiye üyelik hediye edecek.
3. İstenilen bir takım üyesine kadınlar klübü özel üyelik hediye edilecek.
4. Pasta,börek gün ziyafeti verilecek hiçbir tanesine dokunulmayacak.
5. Spor salonuna 1 aylık üye olunacak.
6. Evinde olan kişinin en sevdiği yiyeceği ona hediye edecek ve önünde yemesini isteyecektir.
Bu cezalar yenilen zararlılara alınan yıldızlara ve yazılmayan menülere göre verilecektir.
Çok önemli ve hayati bir durum olmadıkça itiraz hakkı olmamaktadır.
Verilen cezalar en fazla 4 gün içerisinde başlanmış olacak ve başlangıç mesajı yazılacaktır.
Ceza bitince hissedilen duygular yazılacaktır.
Herkese cezasız bir diyet diliyorum