- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
:@erigim geldimdartida sevindirdi beni inanamiyorum (79,3/77,4/2,395 yani 2,4 ) gecmisi okuyup yorumlarimi yapicam Hayirli Cumalar mevlam dualarinizi kabul eyler insallah.
1 haftada 1900 gr mı verdin..süper cansu:):
mükemmel canım :)
offf yaaa moralim bozuldu, takımda en az kiloyu ben vermişimmm***10.Takım 428.Etap***
eriğim(82.5/80.4 / 2.1/%2.55 )
cansutr (79.3 / 77.4/ 1.9/% 2.40)
keskee (65.3 /64.5 / 0.8/ %1.23 )
Kimyager1508(69.7/69.2 /0.5 /%0.72 )yeni üye başlangıç kilosu:71 , hedef kilosu: 63, başlangıç tarihi:11/08/15
10.takım ortalaması: %1.73
pardon canım..nasıl göremedimanlamadım..canım aşağıdaki cevabı vermişti
@erigim geldimdartida sevindirdi beni inanamiyorum (79,3/77,4/2,395 yani 2,4 ) gecmisi okuyup yorumlarimi yapicam Hayirli Cumalar mevlam dualarinizi kabul eyler insallah.
Aynen kendinize haftalık ödülü ptesinde önce verin ptesi itibariyle kaçamak yok bi kalori belirleyen misal 1kg verirsem 400cal birşey gibi
Amaaan bugün de ödülümüz olsun
Sevgili rakibem,bu haftanın yüz karası biz oldukofff yaaa moralim bozuldu, takımda en az kiloyu ben vermişimmm
Sevgili rakibem,bu haftanın yüz karası biz oldukÖnümüzdeki hafta en çok kiloyu biz vereceğiz
Olur olur hem de çok güzel olurevet yaaaaabu hafta birbirimizi sık sık dürtelim olur mu? gaza getirelim emi
bende şert bi türk kahvesi içtim şimdi. ama hemen suyu kaynamaya koyuyorummmOlur olur hem de çok güzel olurLipton form slim demliyorum.Siz de yeşil çay için de karşılıklı hüpletelim
bence meyve ye yada kuru kayısı, kuru incir yada hurma yiyebilirsin ara öğün olarak. yada biraz yoğurda 1 kaşık pekmez kat. şeker ihtiyacını giderirsin birde sağlıklı beslenmiş olursun.Sabah sütle beraber tost ve domates yedim.
Canım çok tatlı çekiyor. Canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz millet?
tatlım 3 kiloya 1 dilim tiramusu mu???? nesi çok kiiii afiyet bal şeker olsunnnhepimiz yapcaz kızlar Allahın izniyle. ben kendime ödül verdim. 1 dilim tiramisu yedim. kötümü etmişim?
Sabah sütle beraber tost ve domates yedim.
Canım çok tatlı çekiyor. Canınız tatlı çekince ne yapıyorsunuz millet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?