• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

teşekkürler kızlar,asıl kilom 95 benim,ondan sonrası mesele,bunlar ödem çabuk gidecek

geçmiş olsun canım,burun tıkanıklığı mahfediyor insanı,tuzlu ılık su enjekte edebilirsin yada serum,batma şeklinde ağrı yel girmesi derler bizde,sıcak tutup masaj yap inşallah çabuk geçer
Amin canım inşallah çabuk geçer.
Almanyadan memlekete geldim, dışarda işlerim var, yerim yurdum çok belli olmuyor. Masaj filan zor iş. Ablam kas gevşetici al dedi, onu deneyeceğim

Sizleri okudukça motive oluyorum.bu saaten sonra daha dikkat etcem.
Boy 150 kilo 71 yaş 33
2 tane cocuk var :halay::halay:
Yaşlarıni sormuş muydm. Yaşımiz aynı sayılır. İnşallah kilomuz ds benzer2. Aaaaninin ezan okunyo dua niyetine gecer yani sen bana benze;) ben senin kilona değil ;)

Hanımlar ve mortiler benim kilo bugun fena biliyorum çogu ödem dün aç kalıp yemege saldırdım karbondu yediklerim ve şişim bugun . Bu hafta sonlarını oturtmam lazım bu pazartesi tartılmaları iyi olacak :KK66:.

Eh her şeyde bir hayır vardır derler buda tokat oldu bi züzene girmemmlazım artık ..
Bugun 4 günlüğe başladım ve artık menü yazma vakti ..
Kilom 71,5 cumaya göre yaklaşık 1,5 kilo artım var ama çogu ödem iner yarına . İnş tabi ..

4 günlük derken benim bir listem var burdaki arkadaşlarda duymuşsunuzdur.
Bir diyetisten arkadaş vermişti . Denenmiş ve kabul görmüş bir listedir ortalama 2 kilo gider kişiye göre daha az ve daha çok gitmekte .
Tabi bu liste yeni kilo alınmış ve kilo duraklamalarında yada acil kilo vermelerde kullanılacak bir listedir .
Rutin diyetiniz ve kilo vermeniz varsa gerek yok yani :KK66:.

nasıl bir liste merak ettim o_Oo_Oo_Oo_O

Back
X