- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
canım bende 165 boyunda şuan 66.7 kg yum (takıma 5 hafta önce 71 ile başlamıştım) 30 yaşında evli, çocuk sahibi olmak için 2 yıldır uğraşan, yüksek kimyagerim ve çalışıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimMerhabalar tekrar ilk once samimi karsilamanizdan oturu coook cokk tesekkurler benimde cok sakin bi yapim oldugu soylenemez 171 boyunda ve 75 76 kilo vivarindayim hedefim 60 oncelikle 65 evliyim minik bi oglum var ogretmenim simdi kurallari karar defterini okudum ozet olarak neler yapmam gerekir bi de sizden dinlesem olurmu sanirim siz kendinizden daha once bahsetmssnzdir onlari bulmaya calsaym
Ben de bugün kötü bir gün geçirdim yaOlur arada öyle.Ama yarın çok dikkat edelim bari
canım bende 165 boyunda şuan 66.7 kg yum (takıma 5 hafta önce 71 ile başlamıştım) 30 yaşında evli, çocuk sahibi olmak için 2 yıldır uğraşan, yüksek kimyagerim ve çalışıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hoşgeldin canımOglumun 9. Ayi bitti 10. Ayin icersndeyiz tmm takipteyim
Canım normalde pto değildim gerekte duymuyordum soma için kazen kampanya başlatmıştı onun için oldumtakım tamam neredeysebu hafta bende pro üyelik için başvurucam yaaa olmuyor böyle
Canım aramızda var hedeflerde değişik misal geçen hafta takımı 4gruba bölüp yaristik motive okuyor bu hafta 3.takımla yarisiyoruz :)Diyetisyene giden de varmi aramizda ve haftalik bi kilo hedefimiz varmi?
Canım prolukla bi ilgisi yok grubun kendinden bahset hgPro degilim ama yine de gruba katilabilir miyim
Hoşgeldin canım. Hepimiz sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz, aynı diyeti yapmıyoruz. Her gün ne yediğimizi ve yaptığımız sporları yazıyoruz. Kaçamak yapanlar kendi kendilerine veya biz onlara ceza veriyoruz (20 mekik gibi mesela). Ama öyle zorlayıcı, bıktırıcı hiçbirşey yok. Tam tersine çok eğlenceli. Birbirimize destek oluyoruz.26 yasinda 157 boy 77.5 kiloyum onumuzdeki sene evlencem o yuzden istikrarimin saglam olmasi icin bana bunu surekli hatirlatacak yol lazimdi o yuzden katildim ancak sorum su ki herkes ayni diyeti mi yapio
İnş yaa.yeni güne bismillah diye başlayalım
Ben de başarılar dilerim cnm.biz bir de farklı şeyler için yarisiyoruz seninle.bakalım nasıl olacak.tedavi oldun mu hiç. Pko vardı sanırım
Guzel peki gunluk yaptigimiz herseyi buraya mi yaziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?