- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
normalde takıma girmeye hak kazandı ama sürekli katılamadığı için hala yedek listesinde son ne zaman düzene gideceksin ona gore asıl listeye çekeceğim seniGunaydin arkadaslar..haftalardir hastaneden kurtulamadim..kilom 76.1..gecen hafta 76.5 civariydi sanirim..
Sakin ilgisiz gibi dusunulmesin..inanin cok zor gunler geciriyorum.su bayrami atlatsaydik..okul bi baslasa inanin okulda dinlenicem
Esas listeye alıyorum umarım sıkıntı olmaz çünkü esas listeden çıkarılınca 6ay yarisamiyor üyeErigim bu hafta hastaneler kapali insallah..bugun itibariyle sknti olacagini sanmiyorum..
Gunaydinnn kalktgmda 75.2 idim yaklask 1 saat yogun bi temzlk yaptm bi sey yemeden smdi 74.9 cikiyrm ama 75.2 saylr heralde hesaplamalari bilmiyrm ama yuzdeleri yani ilk hafta icin siz yapablrmsnz gerci yenilerde hesaplama yapcakmiydi onuda bilemedimde
günaydın canım. geçen haftaki kilon 76'dı sanırım. 75.2'yi dikkate alırsak hesaplama;Gunaydinnn kalktgmda 75.2 idim yaklask 1 saat yogun bi temzlk yaptm bi sey yemeden smdi 74.9 cikiyrm ama 75.2 saylr heralde hesaplamalari bilmiyrm ama yuzdeleri yani ilk hafta icin siz yapablrmsnz gerci yenilerde hesaplama yapcakmiydi onuda bilemedimde
tatlım yazacağın ismin başına @ işaretini koy ismi yaz oluyorTamm tesekkurler cansutr boyle yszuyrm cunku kisi adni nasl etketlerm blmiyrm;(((
canım haftaya cuma bildirim yok sonraki cuma yapılacak yüzdeleri ikiye bölünecek bu hafta sen hazır hissediyorsa girebilirsinmerhaba kizlarr aksamdan kalmayim yeni uyandim arti cikmayi brklerken 98.8 geldim bayram tatiline gidicem kaptan bi hafta burda olmucam ben tatilden dondukten sonra listeye girsem olur mu :) haftaya bildirim yapamicam cunku @erigim
99-98.2= 0.2
0.2*100/99= 0.20%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?