- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Muz yerine gün kurusu gibi pratik meyve tercih et artı patates bezelye pişmiş havuç ve mısır kullanma hem odem yapar hemde karbon deposuSelam olsun CAN kizlar...
Bugunku menum
Sabah
Kepekli sandvic
1 elma
6 7 findik
Ogle
Bol salata ve patates yemegi
Ara
1 muz
Aksam
Tavuk yemgi yaptm frnda fakat yemeyi dusnmuyrm cok ac hissetmiyrm ve zaten cook az kilo vermsm 2 jaftadr bole gidiyorya napablrm akil verin @cansutr sen detoks feln diysn ya nasl oluor o? Kanguru_ kiz gobek eritme egzersizi ne?banada lazim.ya ben kilo alms gibi bile hissedyrm almamsm ama ole gozkiyor sanki
canım ruseym buğdayın dinlenmesine yaratan en değerli yeri E b1 b2 folikasit birçok mineral ve proteinin yanında yararlı yağlarında barındırır kuzey henüz her yemeği yemiyor sabah kahvalti si: 1yumurta sarısı 2tatli kaşığı ev yapımı labne 1tatli kaşığı ruseym 1cay kaşığı keçi boynuzu özü ve 1/4 muzun karışımı domates salataligida kendisi disliyor@erigim ruseym den banada bahsedermsn oglum 11 aylik oldu teyzesi hic blmiyoz biz ruseymi yaabiz sebze agrlkli besleniyoz ara ara mama takviyeleri feln ama sen konuda blgikisin belliii akil ver kaptanimmm haaaa ustteki mesajada ayri bi deginirsen
canım yoğurt kürü akşamları yatmadan yarım saat önce 3-4 kaşık yoğurt, yarım limon suyu ve tepeleme 1 çay kaşığı pul biberi karıştırıp yiyorsun. yok canım kese daha gözükmez sanırım.Tatlim oncelikle doktora git bence kseyi greblirsin beki :))
Ben maydonoz kurnu degile su gece ictin yogurt seysini merak ettim nedir o maydonozu uapmak isterdm ama maydonozu yemekse bile ayirirm ben kokusu midemi bulandiroyo
canım testi cumartesi tekrarlayacağım. ameliyat eden doktoru aradım. normalde gebelik kontrolü yapmıyor ama seni bir kez görebilirim dedi. ne zaman geleyim dedim. 3 hafta sonra dedi. tabi o arada ben başka doktorada giderim. yoksa çatlarım zaten.Git canım kontrole Dr zaten kan ister tekrar
aynen canımm bende aynı düşüncedeyim. zaten karından görülmezse vajinadan baktırmıcam.kese 2000li değerlerde gorulur canım kalp atımı 7000lerde ayrıca deryacim vajinal USG çektirme her ne kadar drlar etkilemez desede etkiliyor beklemeyi tercih et
***10.Takım 435***
eriğim( 78. 7/ //% )
cansutr ( 76,6/ / /%)
keskee ( 62.5/ / /%)
Kimyager1508( 64.6/ / /%)hamilelik nedeni ile mezun olmak istiyor
Judiee (51.1/// /%/)
Ahufizar( 55.6 // /%)
alpikesonsuz( 79,7 / / /%)
elfkkk(72.7 / //% )
10.takım ortalaması:%
noldu canım ilk mezunumuzsun keyfini çıkar
Squatgril gobek eritme yaz youtubedan ben onu yapiyrm bi kacgundrSelam olsun CAN kizlar...
Bugunku menum
Sabah
Kepekli sandvic
1 elma
6 7 findik
Ogle
Bol salata ve patates yemegi
Ara
1 muz
Aksam
Tavuk yemgi yaptm frnda fakat yemeyi dusnmuyrm cok ac hissetmiyrm ve zaten cook az kilo vermsm 2 jaftadr bole gidiyorya napablrm akil verin @cansutr sen detoks feln diysn ya nasl oluor o? Kanguru_ kiz gobek eritme egzersizi ne?banada lazim.ya ben kilo alms gibi bile hissedyrm almamsm ama ole gozkiyor sanki
ayy böle hamile yazısı görünce çookkk duygulandımmm başladım yine ağlamayanoldu canım ilk mezunumuzsun keyfini çıkar
Dur kız ağlama zaten hormonların tavan yapacak ve her ota pirta agliycanayy böle hamile yazısı görünce çookkk duygulandımmm başladım yine ağlamayaama bu sefer sevinçten çok şükür elhamdülillah Rabbim utandırmasın inşalllahhhh
Dur kız ağlama zaten hormonların tavan yapacak ve her ota pirta agliycan
Misal kocam Ayfer dedi diye sağlamıştır
Sen niye bana Ayfer dedin beni sevmiyon dimi şişko oldum tabi diye allahım içine bi manyak kacabiliyor
Mide rahatsızlığın varsa ilerleyen zamanlarda zaten çok hasaslasacak yıpratma derim biber ve limonlabende bugün ki menümü hemen paylaşayım;
sabah hastane köşesinde ne yediğimi hatırlamıyorum. ablam ağzıma en son 1-2 dilim börek, tost falan tepiştirmeye çalışıyordu ama inanın zorlaya zorlaya neyden ne kadar yedim hatırlamıyorumsaat 9:00 gibiydi
ara 4-5 fındık, 2 badem, 1 hurma,
saat 14:30'da acıktım, kendime domatesli az sucuklu sandiviç yaptım küpük kepekli sandiviç ekmeğine (2 dilim falan yapar)
akşam 18:00 1,5 kepçe brokoli çorbası, 2 tane ufak biber dolması, salata, 1 kase çorba. saat erken diye 2 dolma yedim 7-7,30'tan sonra olsaydı 1 dolma yerdim.
akşamada yatmadan yoğurt kürümü yerim. @erigim yoğurt kürünün bi zararı olur mu? yemeye devam edeyim mi? beni baya rahatlatıyor, ödem ve wc sorunu için iyi geliyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sicak-sut-icmek-zayiflatir-mi.866973/
bundan sonra topikçe sıcak süt içiyoruz kızlar haberiniz olsunnnben yarın başlıyorummm
hmm tamam o zaman canımmMide rahatsızlığın varsa ilerleyen zamanlarda zaten çok hasaslasacak yıpratma derim biber ve limonla
fark etmiyor canım msuyu yok tatlandırıcı kullanıyorlar ayrıca bi dünya katkı maddesi var bir bardak msuyunda en az 3-4mryve hemdeMenum
Sabah
2 dilim ekmekle çok az kaşarli tost
Tostu makinede unutmuşum incecik çıtır çıtır bir şeye dönüşmüş
2 ceri domates
3 zeytin
Ara
1 küçük süt
Öğle
Yarım kase çorba
Tavuk sarma( yağlı kısımları yemedim içi pirinçli sucuk kalınlığında garip bii seydi)
Yoğurt
Ara
Bir elma
Aksam
5 dilim sucuk
1 dilim ekmek
Çok az Peynir
1 domates
1 zeytin
Sonrasında
Bir bardak meyve suyu
Meyve suyunu şeker ilavesiz olandan alıyorum ama çok sağlıklı değil sanırım yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?