- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Sağol bitanem. İnş. Sende çok güzel haberler ile geleceksin merak etme. Özellikle bisey demedi klasik şeyler. Ayakta kalma, uykuya beslenmeye dikkat et, hamur isi pilav makarna çok tatil şeyler yeme dedi, uuzanma, agir kaldırma, bulanti olabilir tuzlu şeyler ye, kanama akinti falan olursa hemen gel dedi.Günaydınnkimyager1508 kontrolun iyi geçmiş çok şükür doktor özellikle dikkat etmen gereken şeyler söyledi mi .Benim de bugün kontrol var öğleden sonra inşallah iyi geçer:)
Çok sağol canimm. Benim zaten gobisim vardi ama son 2 haftadir biraz daha belirginleşti :))Gunaydinnnnnn yarin ogretmenler gunu ve ins benim dogum gunum ayni zamandaa.ins guzel olur.
@Ahufizar canim Rabbim zihin acikligi versin ins.@kimyager1508 sonuclarnn guzel cikmsna cok sewndm.karnn belli olmya basladimi? @gamzeli52 ile aranzda kac hafta vardi?
Masaallahhh canimm. İnan kilo verdikce insan daha çok motive oluyor ve o kilolar teker teker gidiyor hic merak etme.Gunaydin kizlaaarrr cokkk mutluyum musssmutluuuu
Sabah kalktim tartiya bi ciktim 78.8 kiloyuum havalara uctum resmen Allahimmm 79 u gorebilcdmmi diyodum simdi 75 i gorebilmeye calisiyosum insallah 70 -65 onlarida gorurum. Hepimiz ideal kilolarimiza duseriz insallah.
bol sporlu az kalorili bi hafta olsun
Oyyyy çok geçmiş olsun canimm. Bu havalarda dikkat etmek lazim.Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz