• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyiakşamlar kızlar benim sorunlar bitmiyor dün yazamadım evladın var derdin var Allah acılarını göstermesin ama işte
Neyse menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Çay
Ögle
3 kaşık makarna
2 sarma
Akşam
2 kaşık yeşil mercimek yemegi
3 litre su
1 saat yürüyüş yaptım
Allah sabır versin canım

Aminnnn canım benim ya benimkiler büyük büyük oglum 35 kızım 26 yaşında kızımın evlilikginde problem var boşanma eşiğinde torun var 5 yaşında etkileniyor o beni mahveden ne diyet ne spor adapte olmakta zorlanıyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Mutlu sabahlar arkadaşlarim..:KK68:.az önce eve geldim kizimi götürdüm..biraz sonrada oğlumu okula götüreceğim..sonra spor vakti.. :KK73: :KK6::spor:

1580282775258.webp

Gunaydin kızlar bebeğim düzelmedi ve gece hiç uyumuyor iyice dengem şaştı gündüzleri canım bişey istemiyo gece yemek yeme başlıyorum bunu farkettim ne yapicam bilemiyorum

selam kızlar, :KK54:
cumaya kaldı 2 gün. lütfen azami dikkatle çok güzel kilolar verelim.:KK56:
listede bundan sonra artı ve sabit kesinlikle istemiyorum:KK12:

bugün diyetisyen kontrolüm vardı 2 kilo 200 gram yağ yakmışım şimdiden kaptanım bu hafta süper bir eksiyle geliyorum :KK39: :halay::halay::halay:

Gunaydin kızlar bebeğim düzelmedi ve gece hiç uyumuyor iyice dengem şaştı gündüzleri canım bişey istemiyo gece yemek yeme başlıyorum bunu farkettim ne yapicam bilemiyorum

geçmiş olsun canım önemli olan sağlık sen iyi ol bebeğin iyi olsun elbet kilolarda gider :KK60:

Canin birşeyler yemek istedikce limonlu su iç..bende işe yariyor..ve spor yap Ahmet apa bey de tavsiye ediyor.

Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek 4 dilim peynir
Ara nescafe
Öğle yok
ikindi vakti saat 16.30 gibi makarna bir tabak 1 bardak ayran 1 dilim kek
Akşam yok sadece sıvı
Su 1.5 lt spor yok

Kahvaltı
2 yumurta sarısı
1 kk peynir
1 avuç badem
Domates, paprika, marul