- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy simartiyosun beniiiiidudujan canım boşuna uzulmussun bak gitmiş paket paket margarinlrr
@sisyoloji12 ben yokum ya bir kaç gundur sen ondan enerjisi hissettim gel bi sarilayim enerjin gelsinmis gibi mrnu ve spor yapmışsin muahhh gel opem seni
![]()
İnnnnnsallahhhh ben yilbasina kadar mezun olup, sizi ziyarete gelicemBen gelip gidiyorum canım pek kimse yok bu aralar herkesin işleri var yılbaşına toplanır.
Nasil yani takim analizi ? Bizimbisey yspmamiz gerekiyor mu!5etap sonra takım analizini yapılacak en az 5kg vermeliyim hala yerinde saydığımız girmek istemiyorum![]()
Tesekkur ederim memnun oldumHoşgeldinnnbende 56.6 kiloyum şu an benimde hedefim 48.
judiee m var birde o şu an tatilde sınavlarından dolayı onunda hedefi 48. Kaç yaşındasın canım? Dikkat katılmadan önce iyi düşün bizim takım bağımlılık yapar
![]()
Cok memnun oldumKızlar ve özellikle sorduğun için canım kaptanım @erigim diyetisyen çok iyi geçti 108.6 yani 1.4 kilo vermişim ama önemli olan 1.2 kilo yağ yeni listemide paylaşacam birazdan.
Hiiim cok rahatsiz ediyorsa, druna siyleyip ilac alabilirsin canim. Ben de hic olmamisti, ne iyi gelir bilemiyorum..Selam Kizlar. Benim bulantilqr artti biraz daha. Özellikle aksam isten dönerken serviste trafikten dolayı çok bulaniyor. Kendimi eve zor atiyorum. Dunde öyle bugünde öyle. Hele bugün bas agrimda oldu. Kusmayayim diye kendimi sıktim sanirim ondan. Eve geldim cikarttim. Sonra felaket basagrum oldu bende yattim. Sonra 7.30 gibi Esim kaldirdi. Bi arkadasuna bassagligina gittik. Eve dönüşte yine midem bulandi. Simdi WC ye gitmemek için kendimi zor tutuyorum. Genelde bulanti 5-6 haftada baslar. Benim 8-9. Haftada başladı offf bende olmayacak diye seviniyordum.
Hiiim cok rahatsiz ediyorsa, druna siyleyip ilac alabilirsin canim. Ben de hic olmamisti, ne iyi gelir bilemiyorum..
Kızlar menuleriniz gayet güzelmasalimsii nelerdesin gelincik