• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Seninki yine iyi çanta istemiş. Bizim sincap bu koltuklar ben doğmadan vardı. Artık eskimişler yeni koltuk alalım dedi yaa..:KK53:
Eve görücüler gelecek galiba :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:D :D :D Maşallah seninki fenaymis :D
Benimki genelde kendine çalışır :D heee ara da da Babasına az Romantik olsan ne olur şu kadincagiza çiçek getirsen der :D Babası da ben Ormantigim alamam der :D

Kızım hiç filmlerdeki gibi sanma erkekleri her gün çiçek almalar diyorum oda ben Romantik olsun isterim diyor :D

Gerçi adamın hakkını yemiyeyim arada çiçek alır oda ancak beni dellendirdikten sonra :D

Yok yok spor Hocasına ilk günden dedim boyun fıtığı ve hafif de olsa bel fıtığı var diye :KK66: bilgisayara not edip ona göre Program hazirlamislar :KK66: tabi kilo da fazla olunca fazla zorlamiyorlar :KK66:
Canım sen zaten kendi başına yapma sporu. Salonda hoca kontrolünde çok doğru yapmışsın :rapci:
Üstelik hâlâ hastayım :KK61:
Geçmiş olsun. Sana kim dedi yağmurda cam sil diye? Ben azıcık rüzgarda silsem 1 hafta tutulurum :KK14:
Büyük kapışma kokusu alıyorum
Deyin bakıyım, kimin iradesi sağlam.
Onu tutacam :KK70: :KK70: :KK70:
Al birini vur ötekine :KK70::KK70::KK70:
Ama sen yine de beni tutu. :KK70::KK70::KK70:

Benim oğlan adını değiştirmek istiyor siz yine iyisiniz. Yavuz Selim adı ortaya sultan istiyormuş. Kızımız olursa onun adını koyarız dedik 😇

Oy yerim ben o Sultanı ♡♡♡♡♡ Adıyla ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşasın ;)
Kiz mı :) yoksa niyeti bozdun mu :D

Kum saati gibi süper olur mu
Yanlış anladın sen
Mesela belim 90 cm ise bacağım 80 cm

Kız İg de bir gül var onu takip ediyormusun ) oda senin gibiydi Yeminle hatun da gram kalça kalmamış ama inatla spor yapmaya devam etti ve cok yürüdü ;)

Oy yerim ben o Sultanı ♡♡♡♡♡ Adıyla ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşasın ;)
Kiz mı :) yoksa niyeti bozdun mu :D

Kız İg de bir gül var onu takip ediyormusun ) oda senin gibiydi Yeminle hatun da gram kalça kalmamış ama inatla spor yapmaya devam etti ve cok yürüdü ;)
Birgül mü adı atsana bana
Yok niyet sağlam isim mi bulayım şimdi ona

Canım sen zaten kendi başına yapma sporu. Salonda hoca kontrolünde çok doğru yapmışsın :rapci:

Geçmiş olsun. Sana kim dedi yağmurda cam sil diye? Ben azıcık rüzgarda silsem 1 hafta tutulurum :KK14:

Al birini vur ötekine :KK70::KK70::KK70:
Ama sen yine de beni tutu. :KK70::KK70::KK70:
Hele bi kilonuzu yazın
Birde cuma kilonuzu görüyüm , ona gore karar veriyim

Birgül mü adı atsana bana
Yok niyet sağlam isim mi bulayım şimdi ona

Gulsjourney yaz çıkıyor ;) hatun Canada da yaşarken İzmire yerleşti ;) bütün gününü paylaşıyor hatta Online program bile yapıyor ;) Canadayken beslenme uzmanligi eğitimi almış ;) Sertifikalı yani

Ben yazılamadım spora
Kendime zaman ayırmak spor için ayırmak özellikle gereksiz geliyor
Ama yanlış yapıyorsun.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35'i geçip 40a yaklaşınca ömrümü harcadım, kendim için bir şey yapmadım diyorsun. Karşıdan bir ses geliyor ve yapsaydın biz mi engel olduk diyor.
Günde kendine ayıracağın 1 saat. Hiçte gereksiz diye düşünme.
Evin işi bitmez. Çocuklar büyür evden ayrılır. Sende senden vazgeçersen?:110:

Yav işte anne emeği diyorum. Geçen gece komşum oğlana beslenme poğaça yapmış. 4 tanede bana gönderdi dumanı üstünden miss. Eşim 2 taneyi gömdü. Bende dumanını içime çektim. Annem ta sabah yapmış buz gibi ama onu es geçemedim. Kete kurabiye filan da vardı. Onlara elimi sürmedim. Çayımı alıp usluca oturdum
Bundan ötürü affedin mi diyorsun :KK64:
:KK45::KK45::KK45:

Ama yanlış yapıyorsun.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35'i geçip 40a yaklaşınca ömrümü harcadım, kendim için bir şey yapmadım diyorsun. Karşıdan bir ses geliyor ve yapsaydın biz mi engel olduk diyor.
Günde kendine ayıracağın 1 saat. Hiçte gereksiz diye düşünme.
Evin işi bitmez. Çocuklar büyür evden ayrılır. Sende senden vazgeçersen?:110:
37 bazen pencereden bile bakmak zor geliyor

Valla bende açıkçası büyük kızı gaza getirmek için yazıldım ama kulaklığı takip spor yaparken iyiki diyorum :KK66: Gerçi bacağım kastığı halde spora gittim diye Eşimden sağlam fırça yedim :KK70: perşembe geçmemiş olursa minik bir ağrı da olsa gitmeyeceğim söz verdim :KK66: Malum daha yeni ayağımı burkmustum ve tam geçmeden spora başlayınca bugünde aynı ayağım kasinca fırçayı hak ettim :KK70: perşembe kızı ve arkadaşı götürür onlar çıkana kadar beklerim danışmanın orda dedim de kabul etti :KK66: gerçi geçer bence yarına kadar ama eşim damar damar üzerine deng gelmiştir diyor :KK43: inşallah değildir de sabaha birşey kalmaz
Geçmiş olsun Banuş. Kas ezilmesi de olabilir. Dinlendir yarın diyeceğim ama popişin yer görüyor mu?:KK70::KK70:

Benim oğlan adını değiştirmek istiyor siz yine iyisiniz. Yavuz Selim adı ortaya sultan istiyormuş. Kızımız olursa onun adını koyarız dedik 😇
Çocuk haklı araya bir Sultan lazım :KK70: :KK70: :KK70:
Yok yahu ne korkması, merdane salladım yine kaçırdılar, şeytan emoji yolladım yine yediler
Farkettim. Menüleri gördükçe küçük dilimi yuttum. :olamaz:
Allah'tan elim kolum tutulmadı da yazıyorum :KK70::KK70::KK70:
:KK70: :KK70: :KK70: Maşallah seninki fenaymis :KK70:
Benimki genelde kendine çalışır :KK70: heee ara da da Babasına az Romantik olsan ne olur şu kadincagiza çiçek getirsen der :KK70: Babası da ben Ormantigim alamam der :KK70:

Kızım hiç filmlerdeki gibi sanma erkekleri her gün çiçek almalar diyorum oda ben Romantik olsun isterim diyor :KK70:

Gerçi adamın hakkını yemiyeyim arada çiçek alır oda ancak beni dellendirdikten sonra :KK70:
:KK70::KK70::KK70:

Ay seni gördüğüme ne kadar sevindim canım :KK19: ben iyiyim sen nasılsın ? Neler yapıyorsun güzelim ?
Aynı bıraktığın gibi. sen mezun olup gittiğinde de 80 kiloydum hala öyleyim :KK70::KK70::KK70:
İşler güçler hep aynı. Zeynep büyütüyoruz. Daha doğrusu o bizi büyütüyor :KK70::KK70:
Bugün akşam okuldan aldım. Eve giderken fotograf makinesinin hafıza kartı yokmuş. Hemen alalım diye tutturdu.
Yolda "Babana sorup izin aldın mı? O bizi evde sanıyor. Bu yanlış değil mi?" dedim.
Hemen whatsapp babasına sesli mesaj bırakıyor.
"Biz greenporta gidiyoruz. bunda kızacak bir şey yok. Tamam mı? İstersen otur bir düşün bu doğru mu değil mi diye? Anladın mı? ":KK57:
Sen anlat sende ne var ne yok? :KK19:

Hele bi kilonuzu yazın
Birde cuma kilonuzu görüyüm , ona gore karar veriyim
Katibe, yaz kızım. :KK66:
Kilom sabah 5:15 itibari ile 80,9 du.
Cuma hedefim 80.:KK52:
Azimliyim her sabah 5:15 de kalkıp sor yapıyorum. Diyet listeme harfiyen uyuyordum. taaa ki akşam saatine kadar. Az yazarsanız yazışmaların sonuna menüyü yazacağım ama...:110:
Maşallah iyi çene var sizde Allah bozmasın :nazar::nazar::nazar:
:KK70::KK70::KK70:

Ben affetmesem sen affetmesen nasıl çıkar kilolar meydane arka fonda hepimiz kardeşiz bu kilo ne diye oy oy
Böyle olmaz ama.. Affedersek yine yaparsın. :KK12:
Kaptan moni moni yok mu bunu cezası? :KK66:
37 bazen pencereden bile bakmak zor geliyor
Yazık işte. Yaş geçiyor maalesef. Bazen kilolarımızdan dolayı sosyal hayata karışmak istemiyoruz ama bir yerden başlamamız lazım.
İnsanoğlu sosyal bir varlık :KK19:

Back
X