• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Katibe, yaz kızım. :KK66:
Kilom sabah 5:15 itibari ile 80,9 du.
Cuma hedefim 80.:KK52:
Azimliyim her sabah 5:15 de kalkıp sor yapıyorum. Diyet listeme harfiyen uyuyordum. taaa ki akşam saatine kadar. Az yazarsanız yazışmaların sonuna menüyü yazacağım ama...:110:
Maşallah iyi çene var sizde Allah bozmasın :nazar::nazar::nazar:
:KK70::KK70::KK70:
Amin

Menü paylaşıp kaçayım.
Ne de olsa sabah sporum var. Az uyuyayım :KK66:

Sabah
1 portakal
4 tam ceviz
3 yumurta beyazı

Öğlen
Yeşil salata (kıvırcık, dereoyu,maydanoz,)
Zerdeçallı Tavuk sote

Ara
15tn fındık

Akşam eve 20:30 da geldiğim için yemeyecektim ama kızım tabağında 2yk kuru fasulye bırakınca yedim :olamaz:

Gün içinde 9000 adım atmışım. (Bunu spordan saymıyorum)
Bugün benim sporda off günümdü.

Su 3,5lt
1kupa limonlu yeşil çay. (Demleme usulü :KK66:)

Aynı bıraktığın gibi. sen mezun olup gittiğinde de 80 kiloydum hala öyleyim :KK70::KK70::KK70:
İşler güçler hep aynı. Zeynep büyütüyoruz. Daha doğrusu o bizi büyütüyor :KK70::KK70:
Bugün akşam okuldan aldım. Eve giderken fotograf makinesinin hafıza kartı yokmuş. Hemen alalım diye tutturdu.
Yolda "Babana sorup izin aldın mı? O bizi evde sanıyor. Bu yanlış değil mi?" dedim.
Hemen whatsapp babasına sesli mesaj bırakıyor.
"Biz greenporta gidiyoruz. bunda kızacak bir şey yok. Tamam mı? İstersen otur bir düşün bu doğru mu değil mi diye? Anladın mı? ":KK57:
Sen anlat sende ne var ne yok? :KK19:
Ay çok tatlı ama ya.. zaten eskiden de öyleydi şimdi büyüyor ve büyüdükçe de lafları da tavırları da büyüyor. Koltuk meselesi de süpermiş. Bayıldım Zeynep’e
Sen bir sınava girecektin diye hatırlıyorum. O sınav ne oldu?
Ben mezun olup bir sene kilomu korudum. Sonra tüp bebek tedavisine başladık.. arka arkaya bir sürü tedavi denk geldi ilaçlar da çok etkiledi epey kilo aldım. En son yazın hamilelik haberi aldık ama sağlıklı ilerlemedi. Üstüne bir de ameliyat olmam gerekti. Sonuçta ağustosta yaklaşık 82 kilo ile listeye geri döndüm :)
Yaz boyunca sıkı diyet ve spor ile kilo vermeye başladım. Kasım sonunda 65 ile mezun oldum tekrar :) bu aslında yeni tedaviye başlamadan önce fazlalıklardan kurtulma ve biraz da arınma dönemiydi. Neredeyse 2 ay Türkiye de kaldım. Aralıkta geldim. Ev değiştirdik. Şimdilik her şey yolunda. Keyfim düzeldi kendimi hem ruhsal hem fiziksel olarak çok iyi hissediyorum şu an :)

İyi geceler kızlar
Mesaj yazmak spordan sayılır mı hepsini ayakta yazdım
Nefes almakta spor. Bazal metabolizma kalori harcıyor. :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Olsun canım, çok konuşun, parmaklarınızın çenesi düşsün, bazen takıma giriyorum tık yok.
Öyle oluncada insan sıkılıyor
:KK5:

Herkese iyi geceler o zaman. Vücut dinlensin ve yarına harcayacak güzel enerjimiz olsun. :KK36:

Ay çok tatlı ama ya.. zaten eskiden de öyleydi şimdi büyüyor ve büyüdükçe de lafları da tavırları da büyüyor. Koltuk meselesi de süpermiş. Bayıldım Zeynep’e
Ben mezun olup bir sene kilomu korudum. Sonra tüp bebek tedavisine başladık.. arka arkaya bir sürü tedavi denk geldi ilaçlar da çok etkiledi epey kilo aldım. En son yazın hamilelik haberi aldık ama sağlıklı ilerlemedi. Üstüne bir de ameliyat olmam gerekti. Sonuçta ağustosta yaklaşık 82 kilo ile listeye geri döndüm :)
Yaz boyunca sıkı diyet ve spor ile kilo vermeye başladım. Kasım sonunda 65 ile mezun oldum tekrar :) bu aslında yeni tedaviye başlamadan önce fazlalıklardan kurtulma ve biraz da arınma dönemiydi. Neredeyse 2 ay Türkiye de kaldım. Aralıkta geldim. Ev değiştirdik. Şimdilik her şey yolunda. Keyfim düzeldi kendimi hem ruhsal hem fiziksel olarak çok iyi hissediyorum şu an :)
Canım yaaa... Üzüldüm. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. :(
Ben üniversite sınavına girmeyi düşünüyordum ama geçen sene girdim. İstediğim bölüme puanım yetmedi.
Mezun olalı 25 sene olmuş.
Senin bir yeğenin vardı bıcırık. O da kocaman delikanlı olmuştur artık :)
Sen iyiysen herşey güzel olacak canım. :)
İyi geceler:KK60:

Menü paylaşıp kaçayım.
Ne de olsa sabah sporum var. Az uyuyayım :KK66:

Sabah
1 portakal
4 tam ceviz
3 yumurta beyazı

Öğlen
Yeşil salata (kıvırcık, dereoyu,maydanoz,)
Zerdeçallı Tavuk sote

Ara
15tn fındık

Akşam eve 20:30 da geldiğim için yemeyecektim ama kızım tabağında 2yk kuru fasulye bırakınca yedim :olamaz:

Gün içinde 9000 adım atmışım. (Bunu spordan saymıyorum)
Bugün benim sporda off günümdü.

Su 3,5lt
1kupa limonlu yeşil çay. (Demleme usulü :KK66:)
Galiba seni tutacam :sus:

Nerde yaşıyorsun

Canım yaaa... Üzüldüm. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. :KK43:
Ben üniversite sınavına girmeyi düşünüyordum ama geçen sene girdim. İstediğim bölüme puanım yetmedi.
Mezun olalı 25 sene olmuş.
Senin bir yeğenin vardı bıcırık. O da kocaman delikanlı olmuştur artık :)
Sen iyiysen herşey güzel olacak canım. :)
İyi geceler:KK60:
Evet bu tatilde beni o tedavi etti :) 7 yaşında artık. İlkokula başladı. Ama şimdiki çocuklar gerçekten değişik ve çok eğlenceli.. onunla zaman geçirmek bana çok iyi geliyor.
Seneler sonra üniversite sınavına girmen Harika bence. Keşke istediğin bölüm olsaydı ama bence denemen süper bir şey..
ben artık daha iyiyim. Önümüze bakıyoruz umarım bundan sonrası yüzümüzü güldürür..

Evet bu tatilde beni o tedavi etti :) 7 yaşında artık. İlkokula başladı. Ama şimdiki çocuklar gerçekten değişik ve çok eğlenceli.. onunla zaman geçirmek bana çok iyi geliyor.
Seneler sonra üniversite sınavına girmen Harika bence. Keşke istediğin bölüm olsaydı ama bence denemen süper bir şey..
ben artık daha iyiyim. Önümüze bakıyoruz umarım bundan sonrası yüzümüzü güldürür..
Yüzümüz hep gülsün :) :*

Herkese günaydın hayırlı sabahlar :KK54:musmutlu ve kaçamaksız birgününüz olsun rabbim gönlünüzden geçirdiğiniz bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin hepinize sağlık huzur ve hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah:KK36:

Back
X