• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende tarçınlı süt iciyim o zaman ;)) ben tavuğu çok yiyince midem bulanıyor neden se hafta da 1 kez yiyebiliyorum :(
Cuma akşamları ve haftasonları misafir koşuşturmaca olunca daha az katılım olabiliyoru canım.

Sebzenin yanında tavuk ve yoğurrt yersen daha doyurucu olur. Tabi sebze yemeğine göre değişir :) ben tüm yemeklerin yanınsa yoğurt yerim hep çok faydasını gördüm canım.

Canım yoğurt yiyebilirsin içine salatalık doğra, onun dışında ben türk kahvesi yapop içine tarçın atıyorum hem tatlı isteğimi hemde açlığımı yatıştırıyor. Salatada yiyebilirsin.

Eşim almış gelmiş mantıyi canım daha dikkatli olucam öğle yemeğini de ben bilerek yemiyorum canım ya onun yerine kuruyemiş yiyorum Canan Karatay in kitabını almıştım ben orda gerek duymuyosaniz yemeyin öğün lerinizin arasında 4 5 saat olsun diyo du o yüzden bende öğle yemeği yemiyorum :) iyi mi yapıyorum bilmiyorum :KK43:
Ben de genelde yemiyorum ama sonra aksam resmen gozum donuyor..

Canim kızım 1 yaşında bizle yatıyor 12 de haliyle sabah da geç kalkıyor :) gündüz de 1 saat uyarsa uyuyo :KK66: bi kere süt için kalkıyor sabaha karşı tabi sonra 11 e kadar devam maşallah diyelim :))
Vallahi hakikaten masallah...
Ben ezgiyi en gec 9 da uyandiriyorum..

Daha dikkat edicem canım teşekkür ederim ayrıca :)
Rica ederim canım. Ben diyetisyenle yapıyorum hep protein veriyor bana.
Kızlar nerelerdesinizzzzz???

Ben spor yaptım şimdide limonlu su içiyorumm
Bizde alışverişe geldik canım şimdi çay içiyoruz.
Kızlar akşam yemeğinden sonra acikirsaniz eğer ne yiyorsunuz :110:
Canım ben zencefilli+tarçınlı süt içiyorum.
Kizlaaaar, cay koydum, yaninda da incir var. Gelin hepberaber icelim. Cocuklar da oynar, zaten kres gibiyiz :KK66:
hemen adres ver canım.

Back
X