Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Takım motoru takmış hepsi zayıflayacak ben koca popolu kalıcam
Yaaa canım benim de kollar erimiyor bir türlü ama olacak inşallah. Birbirimize gaz veriyoruz ki hepimiz kendimize gelelim. Ben neredeyse 2 senedir buradayım,ilk defa böyle güzel motivasyon ,gaz görüyorum ,olacak hadi inşallah

Takım motoru takmış hepsi zayıflayacak ben koca popolu kalıcam
Sen yaparsın,inan gaz değil bak bu, yaparsın ,kendşne inan, o koca popo da erir, göbüş de gider, zaten öyle toplu toplu gözükmüyorsun ki geçen gün foto atmıştın

Yaaa canım benim de kollar erimiyor bir türlü ama olacak inşallah. Birbirimize gaz veriyoruz ki hepimiz kendimize gelelim. Ben neredeyse 2 senedir buradayım,ilk defa böyle güzel motivasyon ,gaz görüyorum ,olacak hadi inşallah
Maşallah ı var takımın. Derece gelmez bu hafta dimi

Evet sen baya aç kalmana ragmen sanırım senin de ben gibi metabolizma zayıf
Bende öyle diyordum, doktora dert yanacaktım, doktor demezmi senin metabolizma gayet güzel çalışıyor diye.
Arada galiba durma olacak, olsun hayırlısı, daha yolum uzun, umarım 40 lı kilolara düşmem

Bende öyle diyordum, doktora dert yanacaktım, doktor demezmi senin metabolizma gayet güzel çalışıyor diye.
Arada galiba durma olacak, olsun hayırlısı, daha yolum uzun, umarım 40 lı kilolara düşmem
Canım vücut alıştığı kilonun altına inmek istemiyor. Korumaya alıyor kendini

Slm kızlar hepinizi tebrik ederim herkes çok iyi kilolar vermiş veremeyen arkadaşlarım eminim ki haftaya çok iyi eksilerle geleceksiniz
Menü bildirimi moni moni
Kahvaltı
1.5 gün kurusu kayısı
Bir ayva
6-7 ceviz içi
Tel peynir
Akşam şimdi yedim 16:30
Bi kase patates salatası
Biraz tel peynir
3 çilek

Kızlar hepinizi tebrik ederim.
Güzel kilolar verilmiş. Açıkçası hergun listesinde kaçamak olanlar mı verdi bu kiloları onların analizini yapamıyorum ama gerçekten bravo.
Ben bu hafta spor yapamadığım için çok veremedim.
Bu da nilsub nilsub Nilgunum senin avansin olsun.
2 haftadır sen kazanıyorsun diye çok heveslenme. Bunlar seni motive etmek için avansti :KK48:
Haftaya geliyorum rüzgar gibi :KK55::KK55::KK55:

Kızlar hepinizi tebrik ederim.
Güzel kilolar verilmiş. Açıkçası hergun listesinde kaçamak olanlar mı verdi bu kiloları onların analizini yapamıyorum ama gerçekten bravo.
Ben bu hafta spor yapamadığım için çok veremedim.
Bu da nilsub nilsub Nilgunum senin avansin olsun.
2 haftadır sen kazanıyorsun diye çok heveslenme. Bunlar seni motive etmek için avansti :KK48:
Haftaya geliyorum rüzgar gibi :KK55::KK55::KK55:
Hayir canim ben kaçamak yapanlari not ettim...kaçamak yapanlar artida veya sabit..

Back
X