- 30 Kasım 2014
- 29.846
- 131.842
- 798
Kaynanam canm böbreklerim ağriyor dedi hastaneye kaldırıldı faln enfeksiyon cikti
geçmiş olsun. Allah şifa versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynanam canm böbreklerim ağriyor dedi hastaneye kaldırıldı faln enfeksiyon cikti
Pekihenüz listede olmadığın için bu hafta başka tartı ile bildirim yapabilirsin sıkıntı olmaz. haftaya nasıl olsa tartın gelecke.
Cok saolun canimgeçmiş olsun. Allah şifa versin canım
Cok saolun ungeçmiş olsun. Allah şifa versin canım
Kacamakmi tam buğday ekmeğiGeçmiş olsun canim ama keşke biraz daha dikkat edebilseydin 3 dilim ekmekte akşam öğününde çok fazla ..ki ben genel olarak menülerde ekmek görmeyi pek hoş görmüyorum..ama tercih meselesi o yüzden karişmiyorum ekmek durumuna...ama bunuda kaçamak olarak not ermek durumundayim..
3 dilim ekmek gün içerisinde aralikli öğünlerde yenseydi sorun olmazdi..tam buğdayda olsa farketmez canim üzgünüm .bizim menülerde zaten beyaz ekmek söz konusu olamaz birde kahvaltiya kumru yemişsinCok saolun un
Kacamakmi tam buğday ekmeği
Bende öyleyim kaç gündür .1 -2 güne bende olurum..neyseki sağlikli şeyler yedim..canim çok tatli çekti 1 tatli kaşiği kadar pekmez 1 elma 1 portakal yedim ve 1 çay bardaği kadar findik...cuma günü bakalim tarti ne gösterecek..Kızlar nasil karnım aç anlatamam hep regli dönemine yakın böyle ölüyorum
Bende eşime deli oldum kolonya almamış okadar basite alıyorki bilmiyorum omu iyi yapıyor yoksa bukadar rahatlık başımıza bir iş getirirmi. Gerçi nasipten öteye köy yok . Akşam bayaga darladım yarın alıcak bakalım bulabilirse tabiiselam kızlar, millet deli gibi marketlere hücüm etmiş. kolonya yok hiçbir yerde.
Geçmiş olsun canımKaynanam canm böbreklerim ağriyor dedi hastaneye kaldırıldı faln enfeksiyon cikti
Ben de açim niye bu kadar zor geliyo anlamis degilim.Kızlar nasil karnım aç anlatamam hep regli dönemine yakın böyle ölüyorum
Güzel menü beyendimKızlar merhaba
moni P perihan
gezegenfeza
Menüm
Haslanmis yumurta 1 adet
2 dilim tam bugday ekmegi
Iki catal peynir
5 6 tane zeytin
Öglen
Yesil soganli tavada yumurta
Yarim kase yogurt
Aksam
1 tane izgaralik baget tavuk
Bir kucuk kase yogurt
1 tane şili biberi
Su 2 litre
Spor bölgesel zayiflama 1 saat
Aralarda cay 1 tane turk kahvesi ictim bir hurma yedim
Çorbam 1 kase, sarma da 8-9 vardı herhaldeSarma kaç tane ve çorba miktari nekadar canim
Ben kaç haftadir araliksiz hergün kaşik kaşik yiyorum kilo aldirmadi....hatta bağirsaklari güzel çaliştiriyor...ama kilo verenler 1 yemek kaşiği geçmemeli diye okudum bi makalede..Arkadaşlar tahin yediginizi goruyorum. Benim bildigim tahin cok kilo aldirici bir yiyecek. Ben yanlis mi biliyorum?
Bilmiyordum. Yanina ne olabilirdi mesela....
Güzel menü beyendim.. fakat akşam et ve yoğurt olmsmiş sindirimi zorlaştiriyor
Bu sekersiz olan tahin miBen kaç haftadir araliksiz hergün kaşik kaşik yiyorum kilo aldirmadi....hatta bağirsaklari güzel çaliştiriyor...ama kilo verenler 1 yemek kaşiği geçmemeli diye okudum bi makalede..