Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun. Allah şifa versin canım
Cok saolun un
Geçmiş olsun canim ama keşke biraz daha dikkat edebilseydin 3 dilim ekmekte akşam öğününde çok fazla ..ki ben genel olarak menülerde ekmek görmeyi pek hoş görmüyorum..ama tercih meselesi o yüzden karişmiyorum ekmek durumuna...ama bunuda kaçamak olarak not ermek durumundayim..
Kacamakmi tam buğday ekmeği

Cok saolun un

Kacamakmi tam buğday ekmeği
3 dilim ekmek gün içerisinde aralikli öğünlerde yenseydi sorun olmazdi..tam buğdayda olsa farketmez canim üzgünüm .bizim menülerde zaten beyaz ekmek söz konusu olamaz birde kahvaltiya kumru yemişsin :KK43:.

Kızlar nasil karnım aç anlatamam hep regli dönemine yakın böyle ölüyorum
Bende öyleyim kaç gündür .1 -2 güne bende olurum..neyseki sağlikli şeyler yedim..canim çok tatli çekti 1 tatli kaşiği kadar pekmez 1 elma 1 portakal yedim ve 1 çay bardaği kadar findik...cuma günü bakalim tarti ne gösterecek..

İyi akşamlar kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim annelerin hasta olmaya hakkı yok biliyorsunuz iki küçük yatırmadılar tepemde oyuzden öğleden sonra kalktım. cuma akşamı misaifirm gelcek baktım kendimi iyi hissediyorum iptal de etmedim biraz hazırlık yaptım buzluğa attım.

Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Bolca roka maydonoz
1 tatlı kaşığı tahin

Akşam
4 adet fırında köfte
Salata
1 adet portakal

Spor yapamadım bugün yarın inş.

selam kızlar, millet deli gibi marketlere hücüm etmiş. kolonya yok hiçbir yerde.
Bende eşime deli oldum kolonya almamış okadar basite alıyorki bilmiyorum omu iyi yapıyor yoksa bukadar rahatlık başımıza bir iş getirirmi. Gerçi nasipten öteye köy yok . Akşam bayaga darladım yarın alıcak bakalım bulabilirse tabii

Kızlar merhaba
moni moni P perihan gezegenfeza gezegenfeza
Menüm
Haslanmis yumurta 1 adet
2 dilim tam bugday ekmegi
Iki catal peynir
5 6 tane zeytin

Öglen
Yesil soganli tavada yumurta
Yarim kase yogurt

Aksam

1 tane izgaralik baget tavuk
Bir kucuk kase yogurt
1 tane şili biberi

Su 2 litre
Spor bölgesel zayiflama 1 saat
Aralarda cay 1 tane turk kahvesi ictim bir hurma yedim

....
Kızlar merhaba
moni moni P perihan gezegenfeza gezegenfeza
Menüm
Haslanmis yumurta 1 adet
2 dilim tam bugday ekmegi
Iki catal peynir
5 6 tane zeytin

Öglen
Yesil soganli tavada yumurta
Yarim kase yogurt

Aksam

1 tane izgaralik baget tavuk
Bir kucuk kase yogurt
1 tane şili biberi

Su 2 litre
Spor bölgesel zayiflama 1 saat
Aralarda cay 1 tane turk kahvesi ictim bir hurma yedim
Güzel menü beyendim👍.. fakat akşam et ve yoğurt olmsmiş sindirimi zorlaştiriyor

Arkadaşlar tahin yediginizi goruyorum. Benim bildigim tahin cok kilo aldirici bir yiyecek. Ben yanlis mi biliyorum?
Ben kaç haftadir araliksiz hergün kaşik kaşik yiyorum kilo aldirmadi....hatta bağirsaklari güzel çaliştiriyor...ama kilo verenler 1 yemek kaşiği geçmemeli diye okudum bi makalede..

Back
X