• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20151206_184214.webp
Bu da bugünkü menüm :) birsey sorcam ya yanlışlıkla reklamları egellemisim nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı ♡

Kizlarrr Nerdesiniz yaaa kımse yokmu :)

Nescafe 2 si 1 arada ama yine kilo yapar mı ki günde 1 arda içiyorum Canım ya Gofret e gelince disardaydim marketten aliverdim kan sekerimi duzeltsin diye :KK43:
Yapiyo canim onun yerine az sekerli turk kahvesi ic kan sekerini duzeltmek icnde kuru meyve yada tarcinli sut yada meyveleri dilimle ustne kakao dok :KK50: iiimm miss

Öğrendiğim iyi oldu canım sahol
Ne demek canim burda birbirimize yardm etmk icin variz :))

Kizceler ben bu hafta gobege caliscam benden ayri bi devlet kurmus cok sarkik geldi gozume hergun 15 dkk karin sikilastirici &eritici egzersiz yapicam ahada buraya yazdim :))

Iyi aksamlar,kizlarEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:KK49::KK15:

Menu
Sabah
2 dilim beyaz ekmek
1 cupa siyah cay+3 tatli kasigi esmer seker
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 ince dilim salam(kaptanim kizacak ama,kahvaltidan sonra buzdolabindaki tum salam,sosis,sucuklari aldigim gibi cop konteynerlerinin yaninda sokak hayvanlari icin biraktigim mama kaplari var,onlarin icine koydum,hayvancagazlar yesinler diye,ben tovbe ettim kaptanim:KK76::KK70::KK70::KK70::KK70:

Oglen
6-7 dilim kizarmis patates
1 bardak ayran
Az lahana tursusu
1 dilim beyaz ekmek(bu gun son beyaz ekmege,bittiler sonunda,ziyan olmasin diye yedim hepsini,hayvancagazlarim ekmek yemiyor,yoksa onlara birakirdim dun:KK37::KK37::KK37::KK37:

Ara
1 bardak yesil cay

Aksam
Soya soslu tavuk
Bol yesillikli salata
2 yemek kasigi makarna
Ayran 1 bardak
1 kase mercimek corbasi
2 catal kunefe(disarida yedik aksami,esim kunefe istedi,tadina baktim sadece:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:)

Az once
1 bardak siyah cay
2 hurma

Herkese iyi aksamlaaar,
Coooook, cok yoruldum..
Menum
Sabah
1 yumurta, domates,salatalik,15 zeytin,1 dilim peynir
Ara
1 elma
Aksam
5 yemek kasigi kisir
Yarim milfoy boregi
10 tane aci biber tursusu

Ara
3 hurma
1 elma

Bugünkü menüm
Sabah ve ara birlikte: 1 yumurta, 2 kk peynir, 5 zeytin, 2 dlm ekmek, 1 er çay kaşığı bal ve pekmez
Öğlen: yarım tabak kereviz, ekmek yok!
Ara: 1 Trabzon hurması
Akşam: bol kıymalı az bulgurlu lahana sarması 6 adet, 3 kaşık yoğurt, ekmek yok!
Ara: 1 elma, tarçınlı süt

Selamm kızlar.

Buluşmam beklediğimden iyi geçti. Ben öyle kolay kolay birinden hoşlanmam hemde ilk buluşmada ama bu çocuktan bayağı etkilendim ve bu durumda korkutmadı değil beni :( ama güzel vakit geçirdik tabi maçı izledik , çocuk benim basketboldan hiçbişi anlamadığımı da anladı öğretirim ben sana dedi :) sonra devre arasında çıktık kahve içmeye gittik. Güzel,etkileyici bi akşamdı sonrada evime yakın bi yere bıraktı işte. Ne olcak merak ediyorum. Etkilenmesem rahat cool olurdum ama etkilenince korkuyorum galiba ben. O ne düşünüyor falan düşünüyorum . Kafamda deli sorularr :D

Back
X