• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bildiğim kadarıyla gebelikte preeklampsi yaşayanlar normalde de diabet veya yüksek tansiyona sahip olabiliyor, bunun için şimdiden bi dahiliye uzmanına gidip diabet veya hipertansiyonun olup olmadığını öğrenebilirsin, eğer varsa tedavisi yapılıp öyle gebe kalırsan daha iyi olur. Belki gebelik öncesi koruyucu olarak başka ilaçlar da önerebilir. Ben de hastaneleri sevmiyorum ama yapacak bişey yok, sağlık söz konusu,
diabet yokda tansyon olabilir sekerime baktirdim hamilelikde normal cikti tansyonumuda olcuyorum bazen normal cikiyo ama haklisin dr a gitmem daha iyi olur.

gunaydin kizlaaarr :KK54: dun ruzgar 12 gibi bi uyandi 2 de anca uyudu aglaya aglaya sanirim biyeri agriyodu. Sabahin korundede kalkti:KK16: ben geceden kalmayim gozlerimi zor tutuyorm

Günaydın
Kızlar dün gece demiştim kuzey uyandı bir bucukta diye yavrum usuttumu ne yaptinkusma ishall sabaha kadar bir saat ara ile ne o uyudu ne ben
Midesi bulandikca uyandı agladi çok zor bi geceydi sabaha karşı nane limon ise yaradı sukur durdu

Günaydın
Kızlar dün gece demiştim kuzey uyandı bir bucukta diye yavrum usuttumu ne yaptinkusma ishall sabaha kadar bir saat ara ile ne o uyudu ne ben
Midesi bulandikca uyandı agladi çok zor bi geceydi sabaha karşı nane limon ise yaradı sukur durdu
Git gel usuttu coxuk napsin :/
Ishali devam ediyosa patates fln yedir biraz yada pirinc lapasi
kiyamam kuzuya ya onlar hasta olmasin

Günaydın
çok geçmiş olsun canım, havalar öyle değişken ki hasta olmamak elde değil. dikkat edin kendinize.

Günaydın
Çok geçmiş olsun canım ya çok zor valla bebek büyütmesi sağlıkla büyüsünler inş :(

kız ben senin yeni ismine bi türlü alışamadım, sakın profil resmini değiştirme oradan tanıyorum seni :KK70:

hahha bende alışamadım :D tamam değiştirmem kuzucum :D

Günaydın

oyy kıyamam küçük kuzuya :(

kimyager1508 kimyager1508 kuzucukk isim düşünmeye başladın mı kuzun için :))
canım daha cinsiyetini bilmiyorum kiii, hem bizim isim işi sanırım biraz zor olacak.
eşimle genelde farklı beğenilere sahibiz. isim konusunda pek anlaşabileceğimizi düşünmüyorum benim beğendimi o beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem, ikimizin beğendiği isimlerde hep çevremizde olan isimler :KK51:

günaydınnnnn canımcıklarımm :KK68::KK68::KK68:

Günaydın güzeller:KK68::KK68::KK68:
Anladım canım ALLAH sabır versin
Sağol canım.
kızlarrr napıyorsunuz bakayımm,
Ben çok yorgunum galiba hala ütünün yorgunluğu 3 saat ütü yaptım tam 1.5 aydır ütü yapmıyordum :)
kız ben senin yeni ismine bi türlü alışamadım, sakın profil resmini değiştirme oradan tanıyorum seni :KK70:
Aynen KraliceElsa KraliceElsa ı görünce her defasında makbule diye hatırlatıyorum.
Günaydın
Çok geçmiş olsun canım.Git gel kaptı kuzey paşada hastalığı :(

Canım bana bir şey demesine gerek yok hiç susmuyor sürekli konuşuyor. evdeki herkesle dakika içinde kavga etme potansiyeline sahip hiçkimse dinlemiyor zaten onu bana konuşuyor benim rahat bırakmıyor komşusunun gelinin kardeşini anlattı bugün :KK43:
İyi geceler canım ben geldimde ütülediklerimi falan kaldırdım anca bitti işim bende uyuyacam iyi geceler.
Kaynanalar hep böyle canım boşver, benimkinin de bi dakika sustuğunu görmedim. :KK69:
Giden kilolarımız kaynanalara gitsin:KK62:

Kaynanalar hep böyle canım boşver, benimkinin de bi dakika sustuğunu görmedim. :KK69:
Demekki doğaları böyle :KK70::KK70:Benim bazen içim uyuyor dinleyemiyorum zaten ama yinede büyük diye dinlemeye çalışıyorum napalım uğraşacaz böyle :( Benimli benim kilolara taktı zaten her aklıma yemek geldiğinde onu düşünüyorumki yemek yemeyim :KK45::KK45:

canım daha cinsiyetini bilmiyorum kiii, hem bizim isim işi sanırım biraz zor olacak.
eşimle genelde farklı beğenilere sahibiz. isim konusunda pek anlaşabileceğimizi düşünmüyorum benim beğendimi o beğenmez onun beğendiğini ben beğenmem, ikimizin beğendiği isimlerde hep çevremizde olan isimler :KK51:

:D işiniz zor :) benim kızım olursa ismi hazır liseden beri de işte hazır öle bekliyor :) Eylül Masal koymayı düşünüyorum, tabii o zamanki ruh halim farklı olurmu bilemem :)
Günaydın güzeller:KK68::KK68::KK68:

Sağol canım.

Ben çok yorgunum galiba hala ütünün yorgunluğu 3 saat ütü yaptım tam 1.5 aydır ütü yapmıyordum :)

Aynen KraliceElsa KraliceElsa ı görünce her defasında makbule diye hatırlatıyorum.

Çok geçmiş olsun canım.Git gel kaptı kuzey paşada hastalığı :KK43:

oy kıyamam hasta hasta niye yoruyorsun kendini tatlım. İyiki bekarım, iyiki annem yapıyor ütülerimi :D azcıkın havamı atayım :D

aminnnnn :D

Demekki doğaları böyle :KK70::KK70:Benim bazen içim uyuyor dinleyemiyorum zaten ama yinede büyük diye dinlemeye çalışıyorum napalım uğraşacaz böyle :KK43: Benimli benim kilolara taktı zaten her aklıma yemek geldiğinde onu düşünüyorumki yemek yemeyim :KK45::KK45:

kadının işe yaradığı tek nokta budur belki :D

Demekki doğaları böyle :KK70::KK70:Benim bazen içim uyuyor dinleyemiyorum zaten ama yinede büyük diye dinlemeye çalışıyorum napalım uğraşacaz böyle :KK43: Benimli benim kilolara taktı zaten her aklıma yemek geldiğinde onu düşünüyorumki yemek yemeyim :KK45::KK45:
Biz farklı şehirlerdeyiz Allah'tan, yılda bi kere anca görüşüyoruz :KK72:
Yoksa hiç çekilmez. Benimki de diyet yapmama takık, özellikle eşimin yanında "diyet yapma sütün kesilir" diyo ki eşim bana engel olsun. Bi kıyafet alsam gidip aynısını alıyo, :KK53: yaşıtımmış gibi .

Iyi gunler arkadaslarrr
Cok mutlu bir haber paylasiyorummmm
Kilomu tarttim 52.8 gosterdi tarti
Inanmadim
Tekrar farkli yuzeylerde tarttim 52.88888888888888888iiiiiiiiiiimmmmm
Cok mutlu oldum
Kralice elsa insulin direncim yok canim yaptirmistim test
Sosyoloji canim evet ilk gunler oldugu icin ola bilir
Bunyem alismadi herhalde
Surekli abur cubur atistirmaya aliskin ya
Ben dun menumu de yazmamistim
Aksam yediklerumi yani