- 30 Kasım 2014
- 30.361
- 133.528
- 798
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı Kandiller ♡
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarimizi kabul etsin. ...Aminnnn
1 aydır yoktum meydandaMalum korona var ve bizde düzen tamamen değişti
İlk 2 hafta temizlikyapmaktan benimde büyük kızında elleri yara oldu resmen
Eşim kronik hasta olduğu için ( yüksek tansiyon ) iş bulma şansı olmadığı gibi birde sokağa çıkma yasağı çıktı başıma
1 aydır evden bir kere bile çıkamadım bugüne kadarEşimin ilaciyla alakali sıkıntı olunca bugün mecbur hastaneye gittik ve baya gerildim eve girene kadar
şansa hastane çok sakindi ( özel olunca ) ama bahtsız bedevi olarak az ötede 2 kovidli hasta varmış
onu duyunca resmen nefesim kesildi arada baya mesafe olunca )
Eve gelince de hemen kendimizi komple dezenfekte ettik ve an itibariyle en az 1 ay çıkmam bir daha
Günlük rutinimiz olarak cok sıkı dikkat edemesem de iki öğün besleniyoruzçok abartmadantabi her daim sebze falan bulamıyorum yalan yok arada makarna da yediğim oluyor
Şükür Kilo almamisim ama vermedim de
Bu arada 1 haftadır yine büst gibiyimomuzlarim yine tuttu ve bu korona yüzünden doktora gidip tekrar iğne olamıyorum mikrop kaparim korkusuna
mecbur ağrı kesici ve kas gevşetici kremlerle idare ediyorum
Ev işleri de yine büyük kızıma kaldı hatta Allah razı olsun yikanirken zorlanıyorum diye geçen beni yıkadı hatta![]()
![]()
birde dalga geçiyor bak önceden sen beni yikiyordun şimdi sıra bende yok kipirdama bak citilerim seni diye
![]()
Evdekilere uzulmesinler diye geçti diyorum ama ağrılar fenaSanirim bir hafta 10 günü bulacak bu kez gecmesi
ama yinede herşeye rağmen şükür bu günümüze diyorum ♡
çok geçmiş olsun. Allah şifa versin ve hayırlı iş kapıları açsın. herkes için farklı açılardan zor bir süreç. Rabbim kolaylaştırsın.