• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende bekliyorum , aksam iftardan 2 saat sonra 81.8 ciktim sabah 10 da yine ayni :mad: ikindiye dogru tartilicam bakalim
ben de ikindi de tartılıcam. aslında tartıldım ama yine tartılıcam :KK45::KK45::KK45:
sabahtan yürüyüşe çıktım. 100 dk yürüyüş yaptım. hala bacaklarım tutmuyor :KK70: susuzluktan bayıldım. iftara da çok var :KK35:

Son düzenleme:
aboww oruc oruc hayatta yapamam :KK48:
aslında şimdi 1 saat yürüyüş yapsan eksi gelirsin. hem metabolizman hızlanır hem de eksi gelince motivasyonun artar. ben hem bunlar için hem de bağırsaklar harekete geçsin diye yürüdüm. çok iyi yürümüşüm ama :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
aslında şimdi 1 saat yürüyüş yapsan eksi gelirsin. hem metabolizman hızlanır hem de hem eksi gelince motivasyonun artar. ben hem bunlar için hem de bağırsaklar hareket geçsin diye yürüdüm. çok iyi yürümüşüm ama :KK53::KK53::KK53:
yok canim ölürüm aksama kadar sususuzluktan o riske giremem zaten vakitte yok dersin basindaiym

Back
X