• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mutlu sabahlar kizlar. :KK36:
Kadir gecesi bugün..Allah gönlümüzde ne varsa hayirliysiylan kabul etsin dualarimizi...ben cesaret edip orucumu bugünde tutamadim hala azda olsa devam ediyor benim mazeretim...bugün 5 ci günüm borçlandiğim ...ne yapabilirim aceba bu durumda ibadet olarak 🤔

Mutlu sabahlar kizlar. :KK36:
Kadir gecesi bugün..Allah gönlümüzde ne varsa hayirliysiylan kabul etsin dualarimizi...ben cesaret edip orucumu bugünde tutamadim hala azda olsa devam ediyor benim mazeretim...bugün 5 ci günüm borçlandiğim ...ne yapabilirim aceba bu durumda ibadet olarak 🤔
Tesbih zikir ve dua canım. Nette yazarsan vardır

gunaydin kizceleerrr

kendimi deney kobayi gibi gurekli keşfetmeye devam ediyorum :KK48:

bugunki keşfim ise soyle. dun yedigim doyurucu aksam yemegi ilave ara ogun sabahki azda olsa p. kizartmasi sonrasi artı görmeyi beklerken gecen hafta ici dustugum kiloya dustum - 200 olmusum. burdan da az yiyerek vücudumu kıtlığa soktugumu anladim. sanirim dogru anladim. sonucta suan obezim bu kilonun da ihtiyaci olan kalori 50 kilo biriyle ayni degil 👍🏻

yani sonuc daha fazla yemeye basliyorum :KK59:

Bundan sonra daha sık buralardayım canım
Destek her zaman var tabii ki 🥰

Merhaba canım
Çok nadir ara öğünüm oldu genel beslenme tarzımda ara öğünüm yok
Ne kadar çok öğün yersen o kadar sık acıkırsın
Ben senin iki öğünlük menüyü gördüm çok azdı öyle de olmaz öğünlerin doyurucu olacak ve belli saat düzenleri olmalı
Mesela akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemedim
Saate programlı olunca daha kolay oluyor en azından benim deneyimim bu yönde oldu
Ve her şeyden önemlisi alışkanlıklarımızı değiştirmek zor olan bişey yok bir hafta zorlanırsın en fazla sonrası çok kolay

cok tsk ilgine bende bugun az kalori aldigim icin vucudumu kitliga soktugumu anladim. porsiyonlari fazlalastiricam ☺️

Menü paylaşayım bende moni moni Gulhan1 Gulhan1
Kahvaltı
İki dilim hindi füme
İki dilim kaşar
Bir elma
Bir kase kiraz

Akşam
Bir şinitzel
Bir porsiyon yağsız fırında sebze
2-3 tatlı kaşığı dondurma
Biraz kiraz

cnm benin nacizane fikrim soyleki
snitzel nugget falan bunlar cok kalitesiz proteinler icinde ne oldugu bile mechul yeme bence. tavuk but ya da gogus daha iyi olurdu. onun disinda suyunu da ictiysen menun guzel afiyet olsun ☺️

Ben karpuzu beyaz peynirlen çok severim...hem kan şekerini dengeler
ooff mukemmel bi haber bu. karpuz aldigimiz gibi karpuz peynir kahvaltisi yapicam 😁

Back
X