• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah klasik kahvaltı
Ara kahve
Akşam gözleme ince 1 dilim ve karpuz

Su 2.5 lt
Canim klasik kahvalti belirtiyorsun kahvaltilarini..ama ekmeği fazla kaçirmiyorsun dimi..ve bol sebze yeşillik var kahvaltinda..🤔
Gözlemeyide kaçamak listesine kayit ettim haberin olsun...dolayisiyla haftada 1 kaçamak hakkini kullanmiş oldun bugün

20200530_210924.jpg
normalde bin civarı planlamıştım ama pasta işi bozdu.. :KK64:

sabah
1 kase sütlü tam tahıllı kahvaltılık gevrek

öğlen
1 yumurta
2 kk peynir
9 yeşil zeytin
1 ince dilim ekmek

akşam
8 yk kuru fasulye
1 ince dilim ekmek

bi de bir dilim mozaik pasta yedim pudingli 🙈 bir hafta boyunca hiç tatlı yememiştim her lokmayı öyle yavaş yavaş yedim ki 😂

aslında şu 21 gün şeysinden yapayım diyodum 8 gün dayandım ama 21 gün çok olmuyor 🙂🙂

su 2 litre

spor 3 mile leslie (180 puan) ve sıkı bir temizlik 🤗
moni moni @gezegenfeza Gulhan1 Gulhan1

Canim klasik kahvalti belirtiyorsun kahvaltilarini..ama ekmeği fazla kaçirmiyorsun dimi..ve bol sebze yeşillik var kahvaltinda..🤔
Gözlemeyide kaçamak listesine kayit ettim haberin olsun...dolayisiyla haftada 1 kaçamak hakkini kullanmiş oldun bugün
Kız haftada 1 kaçamak hakkımızmi var listeye kayıt ediliyor falan abowww işi sıkı tutuyorsun bravo valla

Bugünkü menü
Uyanınca şekersiz türk kahvesi yanında 6 adet badem
Sabah
Salçalı 2 yumurta, peynir, 1 tatlı kaşığı süt kaymagi, 1cay bardağı süt , 250 ml kefir,3 ceviz

Ara
kahve, yeşil çay

Akşam
4 köfte, 1 çatal pilav, domates ,soğan ,biber közde, 2 yemek kaşığı süt kaymagi, 1 bardak ayran, 5 kiraz, 5 çilek, 1 çatal browni, 1 tk dondurma

Ara
kahve ,yeşil çay, 2 litre su

Spor 45 dk kosu bandında tempolu yürüyüş

Son düzenleme:
Bugünkü menü
Sabah
Salçalı 2 yumurta, peynir, 1 tatlı kaşığı süt kaymagi, 1cay bardağı süt , 250 ml kefir

Ara
kahve, yeşil çay

Akşam
4 köfte, 1 çatal pilav, domates ,soğan ,biber közde, 2 yemek kaşığı süt kaymagi, 1 bardak ayran, 5 kiraz, 5 çilek, 1 çatal browni, 1 tk dondurma

Ara
kahve ,yeşil çay, 2 litre su

Spor 45 dk kosu bandında tempolu yürüyüş
Menün güzel canim..kahvaltida sebze yeşillik olsa daha güzel olacak..o minik kaçamaklarida görmedim..okadarcik çatlak su kaçirmaz 😂

Bugünkü menüm

15.30
1 kase kiraz( çok tatsızdı :) )
17.30
2 yumurta ve yarım yaglı peynirle yağsız omlet
10 adet fındık
1 salatalık
yarım domates
20.00
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmegi.
Aralarda filtre kahve ve çay ( şekersiz ikisi de)
Sonrasında 30 dk karışık nike tan spor yaptım :) iyi akşamlar kızlar

Eki Görüntüle 2642160
normalde bin civarı planlamıştım ama pasta işi bozdu.. :KK64:

sabah
1 kase sütlü tam tahıllı kahvaltılık gevrek

öğlen
1 yumurta
2 kk peynir
9 yeşil zeytin
1 ince dilim ekmek

akşam
8 yk kuru fasulye
1 ince dilim ekmek

bi de bir dilim mozaik pasta yedim pudingli 🙈 bir hafta boyunca hiç tatlı yememiştim her lokmayı öyle yavaş yavaş yedim ki 😂

aslında şu 21 gün şeysinden yapayım diyodum 8 gün dayandım ama 21 gün çok olmuyor 🙂🙂

su 2 litre

spor 3 mile leslie (180 puan) ve sıkı bir temizlik 🤗
moni moni @gezegenfeza Gulhan1 Gulhan1
Benimde kalorim kusuratina kadar aynı çıktı seninle 🥰
Ama bana 1200 kal izin veriyor

Back
X