• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biz de sana güzel sağlıklı mutlu bir gün diliyoruz kaptanım.
Yarın liste de olucam mı Ayşecim
Saraam sen nerelerdesin yarın sesin çıkmıyor?Yarın başlıyorum artık aranızdayım.Bu 3. mezuniyetim olucak 🙊🙈
Bu sefer son olucak ama inşallah sara_28 sara_28
Kaptanıııımmm nerelerdesin kuzuum???Adımı liste de görmek istiyoruuummm moni moni

Liste krizin tutmuş yine :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bende buralardayım evde olunca iş bitmiyor canım yarın sabahki kiloları bende merak ediyorum

Son düzenleme:
Benimki de laf sokuyorsun neyine vercen zayıfsın die yok kemiklerim eline batıyormus vs bende kendine bak şişko göbekli dede diye takılıyorum şimdi o da diyete başlıyor 🤣
Dün oğlum boynuma masaj yapıyordu, anne bu ney dedi :KK70: :KK70: meğer benim omuzlarında kemik varmış, onlar eline gelmiş.
Dune kadar fatketmemistim

Biz de sana güzel sağlıklı mutlu bir gün diliyoruz kaptanım.
Yarın liste de olucam mı Ayşecim
durumuna bakarım kuzum, uygunsa alırım hemen :KK60:
Ahh canımsın bende toparlayamadığım için 90 lara çıktım ya.Bi de teyzemi kaybettik meme kanseriydi belki daha önce bahsetmişimdir.100 kg kadın bir deri bir kemik kalmış çok içimiz yandı çooookk 😢😢😢 Bambaşka bir insandı,hayat dolu pozitif hep mutlu görünen biriydi.Psikolojim hepten alt üst oldu.20 gün oldu vefat edeli anca biraz kendime geldim.Teyzem 100 kg olduğu bir zaman,ben üzerimi değiştirirken yanlışlıkla odaya girmişti "ne kadar güzel vücudun var öyle" demişti.Hiç unutmuyorum,tabii o zaman 60 kiloydum.Canım benim bir deri bir kemik vefat etti.
Artık kendimize gelme zamanı,bu kiloyla mutsuzsak Allah ın izniyle zayıflayacağız Fulyacım
başınız sağolsun aylinim, Allah rahmet eylesin.:cry:

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Bol yeşillik (toka msydanoz dereotu)
Peynir ve ceviz
Şekersiz çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu semizotu

Ara
Bir abuç kiraz yarım tane kırmızı erik
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak bamya yemeği
İki parça haşlanmış tavuk

Su 3.5 litre spor 15 dakika leslie ve ev temizliği

moni moni Gulhan1 Gulhan1

Oaaaa
3 gündür kuduruklar gibi yemek yememe rağmen kol altı yağları var ya hani şu sutyen giyince kol altına biriken fışkıran yağlar
Ha işte 2 cm gitmiş 🥰
Bugün menüm fena değildi paylaşacağım geceye doğru
Şu an spor yapiyoruz bakalim😊
Süper süper süper sporun gücü adına 😄
Aynı sonuçları görmeyi umut ediyorum ben de :D

Süper süper süper sporun gücü adına 😄
Aynı sonuçları görmeyi umut ediyorum ben de :KK70:
Inşallah 😊ağırlıkla çalışmaya başladım meğerse daha önce boşuna kolumu kaldırıp indirirmişim
.
Bir elimde 500 grlik makarna diğer elimde 1 kglik kısırlık bulgur😊
Yeterki yapmak iste:))
Sağ tarafımda daha çok yağ var gibi bulgur o tarafta

Back
X