- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Şu an açımmmmm diye kıvranıyorum:))))menumu bugun oyle kapatamadim aksam bi dilim tb ekmek iki kk peynir yedim acimdan öldüm de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an açımmmmm diye kıvranıyorum:))))menumu bugun oyle kapatamadim aksam bi dilim tb ekmek iki kk peynir yedim acimdan öldüm de![]()
Sağlikli ekmekle sandviç karpuz peynir olabilir...yoğurtlan kuru meyve yulaflan hazirlanmiş lapa müslide iyi fikir geceden hazirlarsin sabaha kadar yumuşar..o degilde ben tatile gidince napcam asil havuzda denizde ben kurt gibi acikiyom yanima saglikli ne goturebilirim![]()
Araştırdım kuzu ham denilen domuz etinden bir et türüymüş aslında çevirirken salam diye almışlar. Ama kesinlikle salam uygun değil bence de. Başka bir protein kaynağı tüketebilirimm.O 100 gr salam degil canim isvecten cevirilisinde hata varmis dogrusu beyaz et olmasi lazimdi bi arastir
Yok kuzu ne boyamasi viruste annemde kaldim ya cocuk bana yapisti 5 dk durmuyor o kimyasalla cocukla yapamiyorum. Cuma olmadan yapmam lazim tatile gitmeden. Haber vericem. Paylasicam merak etme
Begendim gayet guzel
Ne demek grup bunun için değil mi zatenanam pes etmiyom edemem boyle kalmak istemiyorum ama gram gram ya da sabit insanin morali bozuluyo. tarti olayi zaten bende hastalik ne zaman diyet yapsam hergun tartiliyorumkeske kendimi durdurabilsem.
destegin icin cok sag ol. moral oldu bana![]()
Allah kabul etsin cnm iyi yapmışsın yat dinlenNamazi kılıp geri yattım
Benim ki de böyle çıktı,saç modeline kadar aynı versiyonu seçmişiz fulyacımWeight Loss Simulator
Personalize your virtual model, then add your current weight and goal weight....see how different you will look!modelmydiet.com
benimki de böyle çıktı![]()
Bu yazıyı beni bu kocadan kurtar diye okudumyarabbi bendeki bu doymayan koca mideden beni kurtar yarabbiiii
![]()
Şu an açımmmmm diye kıvranıyorum:))))
saglikli sandvic kurtaricim olur hem tok tutarSağlikli ekmekle sandviç karpuz peynir olabilir...yoğurtlan kuru meyve yulaflan hazirlanmiş lapa müslide iyi fikir geceden hazirlarsin sabaha kadar yumuşar..
Araştırdım kuzu ham denilen domuz etinden bir et türüymüş aslında çevirirken salam diye almışlar. Ama kesinlikle salam uygun değil bence de. Başka bir protein kaynağı tüketebilirimm.
Ne demek grup bunun için değil mi zaten![]()
cunku cok az yemistin kahveyle kapamistin aksami acikman cok normalYa bir parça ekmekle peynirli yumurta yedim şimdi
Dizlerimin bağı çözüldü ya az önce dedim ya açııım diye
Belliydi böyle.olacagi
Hani derler ya yatmadan 4-5 saat önce yemeği kesin diye
Ben yatmadigim için sıkıntı yok
:)
Benim kuzu 3 gibi yatsa bu aralar düzenimiz şaştı
E iki pantolon iki gömlek ütülersem
Birkaç saat ders çalışsan
Zaten sabah 7 gibi kahvaltı yapıp gidecek misafirler
Bu gece uyku yok bana yine :)))
valla hyirlisi oysa kurtarsin beni deBu yazıyı beni bu kocadan kurtar diye okudum
Kişinin fikri neyse zikri de oymuş
Gerçi beni zorla tutan yok ama
Dur şimdi ayrılma zamanı değil, bekar olsam daha zor bir hayatım olur
Bugünkü yaptığını asla unutmayacagm yazdım kara kaplı defterine sağ olsun 1 sayfa daha ekledi
Zamanı gelince öyle bir açacağım ki o defteri
Ama şimdi degil
Uzun hikaye canım yacunku cok az yemistin kahveyle kapamistin aksami acikman cok normal
misafirler yatili kiydi atlamisim o kismi
senin bebe niye gece 3 te yatiyo hep
AminnnnnnGünaydın kızlar
Herkese sağlıklı, mutlu ve az kaçamaklı bir hafta diliyorum![]()
Aynen ya öyle yapıyorum zatenvalla hyirlisi oysa kurtarsin beni de
seninki uzmus seni yine belli. madem. bosanamiycaksin sen de umursama yok say gitsin keyfine bak cocugunla eglen![]()
Hep mi az uyurdun cnm çünkü az uyumakta kilo vermeye engel sanki ben mesela nezman gec yatsam yada az uyusam sabaha kesin artı cıkıyorum resmen şişiyor vücudum.Ya bir parça ekmekle peynirli yumurta yedim şimdi
Dizlerimin bağı çözüldü ya az önce dedim ya açııım diye
Belliydi böyle.olacagi
Hani derler ya yatmadan 4-5 saat önce yemeği kesin diye
Ben yatmadigim için sıkıntı yok
:)
Benim kuzu 3 gibi yatsa bu aralar düzenimiz şaştı
E iki pantolon iki gömlek ütülersem
Birkaç saat ders çalışsan
Zaten sabah 7 gibi kahvaltı yapıp gidecek misafirler
Bu gece uyku yok bana yine :)))
Biz 4 sezon 6 . Bölümde sakin sakin ilerliyoruz5. sezon 4 bölümdevami yarin artikkk vee buse yatar
iyi geceler![]()
Bol bol meyva sebzeBakayim bi ara , iyi de ne yiycez o vakit![]()
Geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inşallahGünaydın dünden beri iki kere sallandık, ürkütücüydü .
cuma memleketteydim o yüzden bildirim yapamamıştım.
burdaki son bildirimim: 69,8
Bugün : 68,5
Fark -1,3
Bu cumaya güzel bir eksi hedefliyorum