Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın dünden beri iki kere sallandık, ürkütücüydü .

cuma memleketteydim o yüzden bildirim yapamamıştım.
burdaki son bildirimim: 69,8
Bugün : 68,5
Fark -1,3
Bu cumaya güzel bir eksi hedefliyorum
Geçmiş olsun canim hangi şehirdesiniz

Bu yazıyı beni bu kocadan kurtar diye okudum😄
Kişinin fikri neyse zikri de oymuş
Gerçi beni zorla tutan yok ama
Dur şimdi ayrılma zamanı değil, bekar olsam daha zor bir hayatım olur 😊
Bugünkü yaptığını asla unutmayacagm yazdım kara kaplı defterine sağ olsun 1 sayfa daha ekledi
Zamanı gelince öyle bir açacağım ki o defteri
Ama şimdi degil
Allah sabır versin canım

Vampirim nasılsın :KK200:
Sana bakarken yakalandım nasıl güzel yakalanmak 🙈🌸 Napayım ablacım son 3 haftam kaldı nikaha yol stresi yapılacak işlerin stresi aldim kiloları vereyim derken paylaşım alanına yazdım takimda yeri olan kaptanim var mi diye 😊 ordan seni gördüm sana bakıyordum yakalandım 😊 sen nasılsın 💛

Uzun hikaye canım ya
Ara ara kaşıntı şurubu verdiğim için ne zaman uyku yaptığı belli olmuyor o nedenle uyku saatleri şaşabiliyor
Bir de yalnızız burda hiç kimse yok evde pineklemekten yorulmuyor, yalniz minnoşum,zaten en çok da iki insan görsun konu komşu görsün diye memlekete gitmeyi çok istiyorum

yerim o minnosu cok mutlu olacaktir memlekette 💕
Allah sifasini da versin insallah 🙏🏻
bazi cocuklar gece uyumuyo uykuya cok dayanikli oluyo oyle mi diye merak etmistim

Karşılarınızda grubun zombisi ben :)
5 te uyudun 8 de uyandım
Ama şiş gibi hissediyorum çünkü gece bir şey yedim
Dünkü kilomu yazayım
Cuma 78.4
Dün 78.0
-400gr😊
Ilerleyen saatlerde şişlik inerse belki tartılırım belli olmaz
valla harikasinnn
dunki kilo derken cumadan p. tesiye bildirim dimi anlamadim 🤦🏼‍♀️

Günaydın mutlu haftalar cuma günü 62.7
Bugün 62.5
200 grm cık
Herkese bol eksiler diliyorum
kiz cik cik deme ben gecen koca haftada o kadar verdim. valla bi kilo verirsin sen cumaya kadar 💕

Günaydın dünden beri iki kere sallandık, ürkütücüydü .

cuma memleketteydim o yüzden bildirim yapamamıştım.
burdaki son bildirimim: 69,8
Bugün : 68,5
Fark -1,3
Bu cumaya güzel bir eksi hedefliyorum

cnm cok gecmis olsun evet hangi sehirdesin sen

burda en son ne zaman bildirim yaptin valla bomba gibisin harikasin natsuuu 😍

Hep mi az uyurdun cnm çünkü az uyumakta kilo vermeye engel sanki ben mesela nezman gec yatsam yada az uyusam sabaha kesin artı cıkıyorum resmen şişiyor vücudum.

Biz 4 sezon 6 . Bölümde sakin sakin ilerliyoruz 😂
bacim alsana şu kumandayi elinden adamin 😂 valla ben olsam hasta olurdum iyi dayaniyon

Günaydın kızlar
Cuma 84.2
Pazartesi 83.9
-300

vay vaayy gayet guzel fit woman 👍🏻

Sana bakarken yakalandım nasıl güzel yakalanmak 🙈🌸 Napayım ablacım son 3 haftam kaldı nikaha yol stresi yapılacak işlerin stresi aldim kiloları vereyim derken paylaşım alanına yazdım takimda yeri olan kaptanim var mi diye 😊 ordan seni gördüm sana bakıyordum yakalandım 😊 sen nasılsın 💛
Kalp kalbe karşıymış, çok şükür iyiyim canım, günden güne eriyorum.
Nikâh la mı evleneceksin? Burda daha düğün salonlarına müsade çıkmadı.
Bizim izinde karıştı, alman devleti sıkıntı çıkarıyor.
Ne yapacağız belli deyil

hosgeldin gel canim gel 😍 Allah mutlulugunu daim etsin insallah 🙏🏻 guzel heyecanlar bunlar

Cuma 60,800
Bugün 59,600
Fark 1,200

vay canina olem ben olem utanc icindeyim vay anam vay babam 🤦🏼‍♀️

harikasin gezocan 💕

Kalp kalbe karşıymış, çok şükür iyiyim canım, günden güne eriyorum.
Nikâh la mı evleneceksin? Burda daha düğün salonlarına müsade çıkmadı.
Bizim izinde karıştı, alman devleti sıkıntı çıkarıyor.
Ne yapacağız belli deyil
Evde aile arasında en yakınlarla bi kına yapicam sonrasi da nikah düğün yapmayacağız bizim de nasibimiz böyleymiş 😊 kac kilo olmuşum duysan kızarsın 58 lere inmistim buralardaa 70 lere çıktım cok fena 🤦‍♀️

Evde aile arasında en yakınlarla bi kına yapicam sonrasi da nikah düğün yapmayacağız bizim de nasibimiz böyleymiş 😊 kac kilo olmuşum duysan kızarsın 58 lere inmistim buralardaa 70 lere çıktım cok fena 🤦‍♀️

valla o fotolara omur boyu bakiliyor. bence bi bes kilo verebilirsin sporla desteklersen. kac yasindasin 30 un altindaysan meto daha hizlidir daha cok da verebilirsin 🌺

valla o fotolara omur boyu bakiliyor. bence bi bes kilo verebilirsin sporla desteklersen. kac yasindasin 30 un altindaysan meto daha hizlidir daha cok da verebilirsin 🌺
20 günüm kaldı bu 20 günü iyi degerlendirmek istiyorum ama tek başıma zorlanıyorum 😔 26 olmak üzereyim kötü değildir metam akşamları yoğurt yulaf yiyeceğim ve sonra bol su planım böyle ve tabi sporla destek şart.. Bir kere inanirsam çok dirayetli oluyorum yemege ama o kafaya adapte olma süreci kolay değil

dün komsuya gittim bi cay icimlik durabildim. ben gelene kadar anne anne buse buse aglamis hic durmamis. babasi goruntulu gosterdi cocuk aglamaktan kipkirmizi kalk kalk diyo bana yavrum 😔 dayamadim kalktim geldim sariliyo bebisim. ben disarda spor falan yapamam cocuk babada bile durmuyo tek yol leslie 🤦🏼‍♀️

dün komsuya gittim bi cay icimlik durabildim. ben gelene kadar anne anne buse buse aglamis hic durmamis. babasi goruntulu gosterdi cocuk aglamaktan kipkirmizi kalk kalk diye bana yavrum 😔 dayamadim kalktim geldim sariliyo bebisim. ben disarda spor falan yapamam cocuk babada bile durmuyo tek yol leslie 🤦🏼‍♀️
Leslie cok faydali duzenli yapılınca ben de başlayacağım sanırım

Back
X