- 9 Mayıs 2019
- 115
- 464
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler valla kızlar bu hafta coşmuşsunuz harikasınızSon 96.5
Şimdi
95.8
Evet canım, son bikac senedir senede 2, 3 defa gidiyorduk. Bu sefer ara baya uzadıgezegenfeza bizde aynı riskleri göze alamadık geçen yaz hamileydim gidemedim bu yaz bu illet yüzünden gidemiyorum denize girmeyi çok özledim yaz tatili yapmayı çok özledim. Kışın gittik ama yetmiyo bana
![]()
Nasil gidiyor, beni cok zorladi bu sefer sanirim havanin kapali olmasinin etkisi var zira benim kapali havalarda elim kolum kalkmazEn son kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyor? Hep sorup hep unutuyorum.
Biraz daha beklemek istiyorum
kacamak yapiyorum her hafta kacamak oluyor ama pasta cikolata degil benimkiler cocugun artik sosisi yemedigi kir pidesi boyle
cok sukur ben her hafta azcikda olsa kilo veriyorum bin sukur ne diyeyim canim
sende ha gayret yaz bitmeden bitir su isi![]()
Bak güzel eksi bence bukilo bildirimim
gecen cuma 79.4
bugun 78.7
fark - 700
Abla sen müthişsin
Tşk ederim canım bende sizleri tebrik ediyorum süpersinizTebrik ederim süper sonuç
Benim metam çok güzel çalışıyor çok şükür.Ama bu hafta çok rahatsızım hiç iştahım yok yiyemiyorum bişey.2 dilim karpuzla günümün geçtiği oldu.Ama çook su içtim hafif ateşim vardı.İçim yandı suya dayandım.Naptın sen canım böyle nasıl gitti bukadar maşallah. Kesin birinciyiz bu hafta![]()
Aksine bende bu havada daha iyiyim , geçen hafta zorlanmıştımNasil gidiyor, beni cok zorladi bu sefer sanirim havanin kapali olmasinin etkisi var zira benim kapali havalarda elim kolum kalkmaz![]()
Benim bildiğim kurallara göre 12 ama bir ara en geç 18:00 kadar diye okumuştum yanlışım yoksaEn son kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyor? Hep sorup hep unutuyorum.
Sizde öylesiniz natsumem çok tşk ederim ablam ❤❤Bak güzel eksi bence bu![]()
Abla sen müthişsin![]()
Aslinda en geç 12...ama kaptan gelene kadar zamanimuz varEn son kaça kadar bildirim yapmamız gerekiyor? Hep sorup hep unutuyorum.
Az daha bekleyip tartılıyorumAslinda en geç 12...ama kaptan gelene kadar zamanimuz var![]()
59.5 degilmiydin senŞimdi tartıldım
Geçen hafta 60,800
Bu hafta 60,000
Fark 800 gr
% 1,32
Akşam 5 te tekrar tartılırım, vakit dolmadıysa kilomu güncellerim
Mezun olsam mı olmasam mı karar veremiyorum.
Bence biraz daha bekle istersen...zaten 2 kilon kalmiş hedefe...devam kilo vermek istersen benm gibi mezun oldunktan sonra yine verirsin....veya 59 ile mezun olursun geri kalan 1 kiloyuda sonra verirsinŞimdi tartıldım
Geçen hafta 60,800
Bu hafta 60,000
Fark 800 gr
% 1,32
Akşam 5 te tekrar tartılırım, vakit dolmadıysa kilomu güncellerim
Mezun olsam mı olmasam mı karar veremiyorum.