• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bence biraz daha bekle istersen...zaten 2 kilon kalmiş hedefe...devam kilo vermek istersen benm gibi mezun oldunktan sonra yine verirsin....veya 59 ile mezun olursun geri kalan 1 kiloyuda sonra verirsin
58 i bu pazar görürüm sanki
Menü vermek filan yoruyor sanki, yada ben yoruldum, bilmiyorum.
Tekrar kilo alırsam takıma dönmek için verdiğim kiloya yaklaşmam lazimya, ondan dediydim
Neyse o zaman 2 hafta kilo düşüşü olacak bari takıma faydam olsun, biraz daha erteleyin mezuniyeti

Evet pazar sabahı 59,5 tu
Hatta pazartesi 59,600 dü
Serbest günden sonra baya şiştim, yavaş yavaş onlar gitti
Ben bu aclikla da verdigimi alirsam cok demoralize olucam ama tuzsuz beslenme olacagi icin almayacagimi ümit ediyorum bu acliga 77.2 yle basladim 🙄

Tekrar kilo alırsam takıma dönmek için verdiğim kiloya yaklaşmam lazimya, ondan dediydim
Neyse o zaman 2 hafta kilo düşüşü olacak bari takıma faydam olsun, biraz daha erteleyin mezuniyeti
Tekrar kilo alirsami aklindan cikar öyle bisey olmiycak 🤨🤨

Ben bu aclikla da verdigimi alirsam cok demoralize olucam ama tuzsuz beslenme olacagi icin almayacagimi ümit ediyorum bu acliga 77.2 yle basladim 🙄
Bir miktar mutlaka gelir moralini bozma, zaten az kaldı, karaciğeri temizlersek birazda kireç temizliğinde gider. Seni bilmem ben kaç olurum acaba

Menü yazmak yoruyorsa istersen artik yazma canim bu haftadan sonra seni listeye muaf olarak brlirteyim..sadece sporunu kayit ederim..zatrn senin nekadar itadeli olfuğunu biliyoruz ve özel perhiz yaptiğinida ...seviyelerede zaten uyuyorsun

Menü yazmak yoruyorsa istersen artik yazma canim bu haftadan sonra seni listeye muaf olarak brlirteyim..sadece sporunu kayit ederim..zatrn senin nekadar itadeli olfuğunu biliyoruz ve özel perhiz yaptiğinida ...seviyelerede zaten uyuyorsun
Aynen, sanki bu hafta menü varmış gibi, bişeyden yoruldumda neden olduğunu bilemiyorum.
Hele biraz kendimi dinleyim canım

Kızlar selam,
Monişim elinde bi sorun varmış liste için bizim kızlara bi bakabilir misin diye rica etti.
Gulhan1 Gulhan1 hazırlıyor listeyi dedi benim yardım edebileceğim bişey varsa paylaşım alanına götürmeden önce kontrol edebilirim listenizi. Saat kaça kadar son bildirimler bilmiyorum ama bana onu da yazabilir misiniz?

Kızlar selam,
Monişim elinde bi sorun varmış liste için bizim kızlara bi bakabilir misin diye rica etti.
Gulhan1 Gulhan1 hazırlıyor listeyi dedi benim yardım edebileceğim bişey varsa paylaşım alanına götürmeden önce kontrol edebilirim listenizi. Saat kaça kadar son bildirimler bilmiyorum ama bana onu da yazabilir misiniz?
Selam arkadaşim..türkiyede şu sn saat 18.20 olmali ....saat 20.ye kadar zamani var...@sara_28 de daha bildirim yapmadi...biraz daha bekleyrlim bskalim olmazsa ben paylaşirim listeyi...yada sana haber veririm bir sorum olursa...🤗

Back
X