• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi geceler
Hiç keyfim yok arkadaşlar
Sana çok özeniyorum gezegenfeza gezegenfeza
Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor
Metabolizmama ne oldu ya
Tekrar iyi geceler.herkese
Deli gibi yerken de bu kilolardaydım
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
Sabır da nereye kadar ilerleme yok gibi of

moralini bozma. spor hızlandırıyor. ama yarın dolunay olduğu için ben de balon gibiyim. pazartesiden itibaren inmeye başlarız.

Iyi geceler
Metabolizmama ne oldu ya
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
Pazartesiden sonra psikolojimiz toparlanacak merak etme. Biraz sabır:KK19:

Kızlar sıcak bizi perişan etti ya :( spor yapasım yok dünden beri, üstüne üstlük canım da başka şeyler istiyor hep😩😩

Neyse ki kızım bugün diyetisyene başladı da onun yanısıra ben de düzene girip mecburen sporumu yaparım. Yalnız benim kız diyetisyenden çıkınca kfc ye gitmiş, bu durum bende bir kafa karışıklığı yaratmadı değil hani 🤔 bilemiyorum ki bu zayıflama irade ve isteği kime çekmiş🥴

merhaba kızlar. çarşıda işimiz vardı. gittik geldik. sıcaktan ve baş ağrısından bayıldım. eve kendimizi zor attık. çorba içip ağrı kesici içtim. su falan. ancak sakinledim. ama çok uykum var.
En iyisi evden hiç çıkmamak. Ben bugün altıdan sonra gittim anneme ki araçla on dakika, onu bile göze alamadım güneşin biraz daha etkisini azaltmasını bekledim

Iyi geceler
Metabolizmama ne oldu ya
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
beybi sen ayni zamanda inceliyorsun bu bence zayıflamaktan bile guzel. suan belki 70 lerdesin ama inceldigin icin kimse bu kiloda oldugunu düşünmez 😍👍🏻👍🏻👍🏻

Teşekkür ederim ablamm 😻
Yalnız bu saatte kokoreç falan düşlerken dur dedim diyet yapıyorsun, gir şu foruma biraz diyet modunu aç 🤣
Benim önümde plan program olursa uyabiliyorum, kendi halime kalırsam çok disiplinsizim 🤭
Ama şuan öyle bir psikolojideyim ki bir haftalık emek boşa gitmesin, geri gelmesin o kilolar diye tutuyorum kendmi.
sanırım iki hafta eksi görmem gerekiyor listeye girmek için daha benim 🤭 inşallah o da olur😀
Olur olur sen iste yeter ki ben senin yapacağına inanıyorum cnm

Efsane geri döndü
Ayy yok canım 🙈 daha ne efsaneler var.Obezto nun dediği gibi 2 puanla 1. Lik kaçtı.Ama biraz daha geç tartılsaydım 100 gr daha eksi olmak yeterdi .Amaan napıyım dünya olimpiyatlarında yarışmıyoruz ya 😊 Çabam takımım adına zaten.
Ama kendimi toparlayıp bu moda girebilmek baya zamanımı aldı.İş kafada bitirip başlayabilmekte.Ben başlamakta zorluk çekiyorum,başlayınca da gerisi tıkır tıkır geliyor

Iyi geceler
Metabolizmama ne oldu ya
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
Kuzum 2 gündür şeytan etrafimda deli gibi dolanıyor. Ne yapsam aklım kek te, kek yemek istiyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim, şeytanı dinlermiyim.
Sende bi tekme at, dinleme onu. Gündüz karnını sağlıklı şeylerle doyur, geç saate yeme işi bırakma.
Bu yaptığın sporla verirsin mutlaka

En iyisi evden hiç çıkmamak. Ben bugün altıdan sonra gittim anneme ki araçla on dakika, onu bile göze alamadım güneşin biraz daha etkisini azaltmasını bekledim

sıcak beni hasta ediyor canım. sersemletiyor :KK43: en güzeli evde oturmak :işsiz::işsiz: en sevdiğim mevsimler ilkbahar, sonbahar..... buranın kışı da sert geçmez. kar yok. kışı da severim. ama burada yazımız fena sıcak oluyor. terden yapış yapış :KK35:

Ayni ben :)

3 günlük orucun 3.günündeydim canim, bitti sükür :)
Çok şükür cnm,3 günlük oruç yapıcan mı yine?Bende 16/8 yapayım diyorum.Sonra 18/6 alışınca da 24 saatlik yapayım diye düşünüyorum.Gezoyla sen uzmansınız bu konularda,tavsiyen var mı nasıl yapayım? MuMu85 MuMu85

moralini bozma. spor hızlandırıyor. ama yarın dolunay olduğu için ben de balon gibiyim. pazartesiden itibaren inmeye başlarız.
Aa sahi mi ya bir günde şiştim moralim alt üst oldu
Pazartesiden sonra psikolojimiz toparlanacak merak etme. Biraz sabır:KK19:
Ay hadi inşallah bakalim
Ayy bu gezo böyle konuştukça tası tarağı toplayıp yanına gidesim geliyor :KK55:
Al benden de o kadar 😊 biz bugün klima +vantilatör çalışıyor, bu odadan çıkamadık
Diğer iki odada da klima var ama yanıyor deli gibi her yer
beybi sen ayni zamanda inceliyorsun bu bence zayıflamaktan bile guzel. suan belki 70 lerdesin ama inceldigin icin kimse bu kiloda oldugunu düşünmez 😍👍🏻👍🏻👍🏻
Aah ah 70 olsam ona da raziyim incelme çok yavaş bir şiştim mi hoop hamile gibi oluyorum hemen

Ayy yok canım 🙈 daha ne efsaneler var.Obezto nun dediği gibi 2 puanla 1. Lik kaçtı.Ama biraz daha geç tartılsaydım 100 gr daha eksi olmak yeterdi .Amaan napıyım dünya olimpiyatlarında yarışmıyoruz ya 😊 Çabam takımım adına zaten.
Ama kendimi toparlayıp bu moda girebilmek baya zamanımı aldı.İş kafada bitirip başlayabilmekte.Ben başlamakta zorluk çekiyorum,başlayınca da gerisi tıkır tıkır geliyor
Zamanında buraları az sallamadık

Kuzum 2 gündür şeytan etrafimda deli gibi dolanıyor. Ne yapsam aklım kek te, kek yemek istiyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim, şeytanı dinlermiyim.
Sende bi tekme at, dinleme onu. Gündüz karnını sağlıklı şeylerle doyur, geç saate yeme işi bırakma.
Bu yaptığın sporla verirsin mutlaka
Inşallah 🎀 spor da yapamıyorum sıcaktan artık
Şu an oğlumu uyutuyorum vantilatörü cevirdim kendime sırtımdan vuruyor,kesmiyor yine

Back
X